Kinesiologikurs i Oslo

Kinesiologi er en alternativ behandlingsform som kan brukes mot smerter i muskler, ledd og hode, etter skader, angst, mental trøtthet, dysleksi og innlæringsproblemer. Her finner du kurs både hvis du vil utvikle dine evner innen kinesiologi eller bare ha en time hos en kinesiolog. Lær mer om denne behandlingsformen som blander vestlig anatomi med eldgammel østlig akupunktur og energilover. Ta kontakt hvis du ikke finner kinesiologikurs som passer for deg.

Energy Lift

Energy Lift kurset stimulerer de lymfatiske reflekspunktene. Disse punkter er en del av våres medfødte naturlige fysiske egenskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 1 dag 1.300 kr

Kinergetics

Kinergetics er en vennlig ikke-invaderende metode innen kinesiologi som arbeider med kroppens energifelt for å effektivt lindre og løse mange helseproblem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern

Reset

Reset-metoden er utviklet av PHILIP RAFFERTY (www.kinergetics.com.au), som på basis av kinesiologi forenklet øvelsene slik at alle mennesker kunne bruke dette, for å hjelpe kroppen til å helbrede seg selv. Det kan enkelt benyttes av alle, hvor som helst og når som helst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 4 timer 750 kr

Kinesiologi

Vi tilbyr kurs i Kinesiologi. Kinesiologi er en avbalanseringsteknikk hvor vi bruker en indikator muskel for avlesning JA / NEI. Bygger på gammel kinesisk kunnskap om de 5-elementers teori, tilsatt moderne psykologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 3 helger 8.900 kr

Kurs i whiplash / lockfoot-terapi - bedriftsinternt

Kurset passer for alle terapeuter som arbeider med manuelle behandlinger, eller som har interesse for å rette opp ubalanser i kroppen. På kurset lærer du testing og behandling av lockfoot og nakken, oppretting av halebeinet, og balansering av musklene i bevegelsesapparatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 4.200 ppris 16.000 kr

PowaBase - Selvinnsikt

Det du tror på, definerer dine valg. Dine valg definerer ditt liv. Livet ditt viser deg om dine trosytemer og valg skaper balanse eller ubalanse med den virkeligheten du opplever. Er du fornøyd med hvordan livet arter seg? Eller ønsker du forandring?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager 4.000 kr