Aromaterapi kurs i Oslo

Aromaterapi er først og fremst ment til å gi fysisk og psykisk velvære. Men aromaterapi kan brukes på mange forskjellige måter, som for eks massasje, bad, duftlamper, kompresser, omslag og lignende. Finn et kurs i aromaterapi her og lær deg hvordan du ved hjelp av eteriske oljer og forskjellige teknikker kan lære deg og gjøre omgivelsene bedre for dine kunder eller nærmeste.

Aromaterapi & massasje til hjemmebruk for nybegynnere

Vi tilbyr kurs i aromaterapi & massasje til hjemmebruk for nybegynnere. Aromaterapi er en naturmedisinsk behandlingsform tar i bruk plantenes eteriske oljer og deres medisinske egenskaper, kombinert med en dyptvirkende massasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 2 dager 15.000 kr

Diplomkurs i aromaterapimassasje

Vi tilbyr diplomkurs i aromaterapimassasje. Dette kurset ment både for deg som ønsker å glede og hjelpe familie, venner og kolleger, og for hudpleiere og kroppsterapeuter som vil utvide repertoaret med en velgjørende, avstressende og svært helsebringende massasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 4 helger 20.000 kr

Eteriske oljer for chakrasystemet

Vi tilbyr kurs i eteriske oljer for chakrasystemet. På dette nystartede kurset vil vi ta for oss chakrasystemet, og hvordan det er relatert til våre fysiologiske og psykologiske prosesser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 1 dag 1.000 kr

Eteriske oljer og aromaterapi for barn i alle aldre

Vi tilbyr Eteriske oljer og aromaterapi for barn i alle aldre. Hvordan styrke og bevare helsen til egne og andres barn, privat og profesjonelt ved hjelp av eteriske oljer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 1 dag 1.500 kr

Eteriske oljer og naturmedisinsk

Vi tilbyr sommermøte for aromaterapeuter og alle som er interessert i eteriske oljer og naturmedisinsk aromaterapi. Velkommen til uformelt, hyggelig og kreativt samvær med kolleger, venner og beslektede sjeler for faglig oppdatering og utveksling av meninger og erfaringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 5 timer Ta kontakt kr

Kurs i naturkosmetikk

Vi tilbyr 2 dagers kurs i naturkosmetikk. Lær å lage sunne og økologiske hår og hudpleiende produkter Vi presenterer våre fantastiske krem og gelebaser samt en rekke sjeldne vegetabilske oljer og oljeuttrekk av stor hudpleiende verdi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 1 helg 2.500 kr