Eteriske oljer og aromaterapi for barn i alle aldreKursarrangør: Norsk Aromaterapiskole
Sted: Oslo, Bislett
Oslo
Kursadresse: Josefines gate 2B, 0351 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdager kl. 10.00 - 17.00 og søndager kl. 09.30 - 16.30
Varighet: 1 dag
Pris: 1.500

Vi tilbyr Eteriske oljer og aromaterapi for barn i alle aldre. Hvordan styrke og bevare helsen til egne og andres barn, privat og profesjonelt ved hjelp av eteriske oljer.

Om kurset:
Kurset er basert på omfattende studier med flere av aromaterapiens ypperste pionerer, som Shirley Price, Patricia Davis, Robert Tisserand og dr. Daniel Pènöel. Og like viktig, - de siste åtte årene har jeg hatt rikelig anledning til å praktisere naturmedisinsk aromaterapi på mine barnebarn og deres venner, helt fra spebarnsstadiet. De eteriske oljene har vært til uvurderlig hjelp i mange av dagliglivets små og store kriser, gitt effektiv behandling og trygg lindring ved sykdom, - og barna elsker oljene og bli behandlet med dem! Stadig flere foreldre og andre som omgås eller jobber med barn ønsker å prøve naturlige, økologiske produkter og manuelle terapier, heller enn å ty til antibiotika og andre medisiner fra apotek. Ulempene ved unødig bruk av antibiotika er nå velkjent og anerkjent som et stort problem på verdensbasis, det oppdages stadig uønskede bivirkninger ved andre kjente medisiner, som for eksempel visse hostesafter, psykofarmaka etc.

Innhold:
På kurset vil jeg presentere et utvalg effektive og trygge eteriske oljer spesielt velegnet for babyer og barn. Jeg vil imidlertid repetere og utdype de kjemiske molekylgrupper som utgjør oljenes virkestoffer, og informere om fordeler og faremomenter. Slik vil terapeutene trygt og presist kunne velge riktig olje eller synergi av flere oljer til et gitt tilfelle. Hensikten er å gjøre terapeuten fortrolig med dosering, bruksmåter og varighet av en kur med eteriske oljer.

Etter kurset:
Etter kurset vil man kunne gi uvurderlig hjelp til foreldre og andre med barn. De mange infeksjoner som florerer i barnehager og skoler rammer ofte hele familien, så et husapotek burde finnes i alle hjem.

Målgruppe:
Kurset vil kvalifisere terapeutene til å kunne tilby støttebehandling for alvorlig eller kronisk syke barn.

Kursmateriell:
Et innholdsrikt kompendium og deltagerbevis følger medEksamen / sertifisering: