Innføring i Eteriske oljer og aromaterapi



Kursarrangør: Norsk Aromaterapiskole
Sted: Vestre frikirke, (inng. Josefines gate)
          Oslo, Bislett
Kursadresse: Pilestredet 69, 0351 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl. 17.00 - 20:00
Varighet: 14 uker
Pris: 12.500

Vet du litt om eteriske oljer, men vil lære mer? Vi tilbyr Innføring i Eteriske oljer. Hvordan forstå eteriske oljer og lær å bruke dem på en trygg og effektiv måte.

Innhold:
I løpet av 14 dager får du presentert dette allsidige og spennende faget i sin helhet. Vi tar for oss alle de viktigste sidene ved eteriske oljer til eget og terapeutisk bruk. Det gis innføring i et større antall anvendelige og veldokumenterte eteriske oljer. Vi ser på hvordan disse er relatert til og påvirker de forskjellige kroppssystemer, og også deres innflytelse på sinnet — mentalt, psykisk og spirituelt.

Innføring i Eteriske oljer og aromaterapi:
Viktige grunnprinsipper, bruksmåter og forsiktighetsregler. Hvordan moderne aromaterapi oppsto som en selvstendig gren av plantemedisinen.
Dette kurset egner seg for deg som er interessert i eteriske oljer, - å vite hva de er, hvordan de virker og hvordan de brukes trygt og forsvarlig.

Eteriske oljers virkestoffer - kjemiske komponentgrupper:
Forståelsen av de kjemiske komponentene som de eteriske oljene er satt sammen av, er en viktig forutsetning for å forstå faget og kunne bruke det korrekt. Dette er hverken vanskelig eller tørt stoff, men en inspirerende døråpner til mer korrekt og effektiv bruk av oljene.

Målgruppe:
Nybegynnere