Andre alternative kurs

Kurs i Atlas korrigering

Vi tilbyr et intensivt og lærerikt 3,5 dagers kurs, der du lærer å teste en feilstilt Atlas og ikke minst – du får hele 4 forskjellige metoder til å korrigere en feilstilt Atlas med det beste verktøyet som finnes – dine egne hender!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 14.11.2024 4 dager14.11.2024 4.950 kr

Meridian- og energiteknikker

Kurset meridian- og energiteknikker ligger i utdanningen Naturmedisinsk Muskelterapi - NNH godkjent. Det undervises i meridianlære og relasjoner til muskler og organer. Det trenes i å kjenne energetisk når en avslapning forekommer, både når det gjelder muskler, knokler, organer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 4 dager 5.950 kr

Anatomi og fysiologi med grunnleggende patologi - nettkurs

Utdannelse i anatomi og fysiologi med grunnleggende patologi for deg som utdanner deg innen naturmedisin. Nettbasert studie med innspilte forelesninger -omfang 80 u-timer. Kurset oppfyller NLH - Norges Landsforbund av Homøopraktikere krav i medisinske fag for medlemskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 9.995 kr

Kurs i ledd og ryggsøylebehandling etter Dornmetoden

Vi tilbyr kurs i Dornmetoden - en behandling til selvhjelp som benyttes til å korrigere feilstillinger i ryggraden og andre ledd. Dornmetoden er en skånsom metode til korrigerer usymmetri i kroppens skjelett. På vårt 2-dagers kurs lærer du alt du behøver å kunne for å praktisere Dorn-metoden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 19.10.2024 2 dager19.10.2024 3500/ 3850 kr

Kurs i urtemedisin med Rolf Hjelmstad.

Vi tilbyr nettkurs i urtemedisin. Et omfattende og lærerikt kurs i urtemedisin utarbeidet av Rolv Hjelmstad for Heilpraktikerskolen. Rolf Hjelmstad har en meget stor og bred kunnskap om urter og urters medisinske egenskaper som han deler med deg under kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24 timer 3.295 kr

Kraniosakral terapi / Utdanning

Innenfor de holistiske helbredelses-modalitetene dukker kraniosakral-arbeid opp som en mild, men dyptgripende metode som går utover det fysiske og fordyper seg i de åndelige rikene av den menneskelige opplevelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 19.09.2024 8 ganger19.09.2024 52000 kr

Hotstoneterapi

Hotstoneterapi handler om å kombinere massasjeteknikker med de terapeutiske egenskapene fra varme, sorte granittsteiner (vulkanske steiner). På vårt kurs i Hotstone lærer du en full kropps og ansiktsbehandling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Grimstad Grimstad 2 dager 3.300 kr

Kurs i bambusmassasje

Vi tilbyr teoretisk og praktisk kurs i bambusmassasje. En fantastisk behagelig behandling som også kan brukes dypere hvis ønskelig. Vi lærer bruke mange typer av bambusstenger. Bambus kan med fordel varmes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Grimstad Grimstad 05.11.2024 1 dag05.11.2024 1.700 kr
Sandefjord Sandefjord 04.11.2024 1 dag04.11.2024 1.700 kr

Forstå deg selv gjennom ditt kroppsspråk

Ønsker du inspirasjon og forandring i hverdagen? Ønsker du å være mer tilstede i alle disse dagene som kommer og går - som er selve livet, men vet ikke helt hvordan? Gjør noe konkret! Lær deg Enneadmetoden!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 200 kr

Gongbad og lydhealing ved fullmåner og nymåner

Vi tilbyr gongbad og lydhealing. Gong er et kraftfullt healende instrument som sammen med meditasjon og avspennende teknikker bidrar til å løse opp i blokkeringer. Lyd er vibrasjon, og vibrasjon skaper bevegelse. Avspenning i seg selv skaper flyt i vårt energisystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 timer 300 kr


Område

Kategorier