Kurs i tantra – tantrisk massasje

Massasjeveiledning for par via Zoom - Privatundervisning

Vi er glade for nå å kunne tilby Massasjeveiledning for par via Zoom. Er dere søkende og nysgjerrige, kan det å gi hverandre Tantrisk Massasje åpne for noe helt nytt i relasjonen dere imellom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 2.700 kr

Tantrisk massasje

Individuelle timer i tantrisk massasje. Formålet med tantrisk massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som helliggjør kroppen din. Massasjen gis med lange, rolige og sensuelle strøk, du lærer å avkoble nytelsen fra sex og i stedet bringe energien opp til ditt hjerte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ila Oslo, Ila 2 timer 1.800 kr

Tantrisk massasjeveiledning for par

Vi tilbyr kurs i tantrisk massasjeveiledning for par. Kanskje kjenner dere en lengsel etter å prøve noe nytt i forholdet, eller å åpne dere opp for en annen form for intimitet?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ila Oslo, Ila 3 timer

Klassisk tantra - historie og praksis

Vi tilbyr kurs i klassisk tantra - historie og praksis. I det siste tiåret har tantra blitt et vanligere ord, som ofte assosieres med erotisk massasje, intimitets trening og new age festivaler. Hva er egentlig tantra, fra et historisk perspektiv?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 650 kr

Shake Up! A very sensual weekend

Over en langhelg jobber vi med å vekke seksualiteten med enkle, fantastiske og effektive metoder. Det blir klassisk tantra med ny vri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tøyen Oslo, Tøyen 1 helg 3.500 kr

Shake up! En tre timer lang tantrisk reise til rå musikk

Alles kropper er perfekte og sexy. Bli med å rist løs seksualiteten, ha det gøy - og få det bedre på tre knappe timer. En workshop for å ha det bare utsøkt vidunderlig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tøyen Oslo, Tøyen 1 kveld 200 kr
Vestby Vestby 1 kveld 200 kr

Authentic meditation in Norway

Are you interested in AUTHENTIC meditation and are you begginer? Come to learn. My name is Tereza, I come from Czech Republik. I am 28 years old and I am interested in yoga, meditation and work with energy. I visit Norway every month ,once or twice in month.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag 2.500 kr

1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom

Vi tilbyr 1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom. Å følge en fordypningsgruppe over et år handler om å gi deg selv muligheten til å fordype deg i Eros, hvor det erotiske handler om din egen livsenergi, slik den frembringer mer åpenhet og bevegelse i din kropp og sinn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 14.06.2023 (+2) 1 år14.06.2023 (+2) 29.400 kr

Introkurs i tantrisk massasje og tantrisk livsvisdom

Vi tilbyr introkurs i tantrisk massasje og tantrisk livsvisdom - et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på dyp respekt, åpenhet og nærvær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 4 dager 4.200 kr

Parkurs i Tantrisk Massasje og Livsvisdom

Vi tilbyr parkurs i tantrisk massasje og tantrisk livsvisdom - et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta nytelse til din partner i en trygg atmosfære basert på dyp respekt, åpenhet og nærvær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 11.05.2023 4 dager11.05.2023 4.800 kr

Videregående fordypningsgruppe i Tantrisk massasje og livsvisdom

Vi tilbyr videregående fordypningsgruppe i Tantrisk massasje og livsvisdom. Jeg har valgt å legge opp til de samme temaene for denne gruppen som for de som oppsøker Tantra for første gang. Likevel vil kursinnholdet være forskjellig, fordi du allerede har kunnskap og erfaringer med InnerLifeTantra.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 16 dager 29.400 kr


Område

Kategorier