Regresjonskurs

Grunnutdanning integralterapi

Vi tilbyr grunnutdanning integralterapi. Har du en hjertevarmt engasjement for verden, et holistisk syn på livet og kunne du tenke deg hjelpe mennesker til et helere og mer meningsfullt liv? Da kan det tenkes dette er utdanningen for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Andebu Andebu 26.09.2024 2 år26.09.2024 27,270 kr

Integral livskunst

Velkommen til et spennende skoleår der du selv og din egen utvikling står i sentrum. Skoleåret har til hensikt å fremme de psykologiske prosessene som gjør at du bedre kan trives i deg selv og i ditt møte med omverdenen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Andebu Andebu 13.09.2024 7 helger13.09.2024 15.092 kr

Stille hjerte - stille sinn - intro

Vi tilbyr stille hjerte - stille sinn - intro . Velkommen til en helg med åndelig påfyll. Det har lenge vært ytret et ønske fra tidligere studenter, kursdeltakere og klienter om å kunne komme på gården bare for å fylles opp og få være i energiene her. Dette kurset skal imøtekomme dette behovet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Andebu Andebu 11.10.2024 1 helg11.10.2024 2,300 kr

Åndelig terapi - påbyggende år

Som utdannet integralterapeut har studentene mulighet til å ta ett år der fokuset er rettet mot egen åndelig utvikling, og trening i teknikker som kan benyttes på klienter som har behov for en dypere form for terapi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Andebu Andebu Fire samlinger på fire dager, torsd... 10.584 kr

A1 - Regresjon

Vi tilbyr kurs i A1 regresjon. Regresjonsterapi er en meget effektiv terapiform som gir imponerende forbedringer for pasientene på et meget bredt spekter av problemer. Lær mer om denne fascinerende terapiformen på dette avanserte programmet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 dager 8.900 kr

A2 - Fødselshypnose - Online

Vi tilbyr kurs i A2 Fødselshypnose. Graviditet og fødsel er ofte forbundet med usikkerhet, frykt og uro – noe som kan gjøre denne tiden i et pars/kvinnes liv unødvendig stressende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 39 videoer 4.900 kr

Sporene i kroppen etter traumer - etterutdanning i traume

KaMa klinikken tilbyr kurs i sporene i kroppen etter traumer - etterutdanning i traume. Etterutdanningen henvender seg til terapeuter som har gått introduksjonskurset i "sporene i kroppen etter traumer" eller har tilsvarende forkunnskaper og er interessert i en videre fordypning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 4 samlinger á 3 dager fra 4.600 pr samling kr

Kurs i massasje

Kurs i massasje, aromaterapi og eteriske oljer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måned 2.900 kr


Område

Kategorier