Kurs i refleksologi og fotsoneterapi

Refleksologi eller soneterapi er en form for trykkmassasje. Et refleksologikurs kan omhandle områder som øreakupunktur, ansiktsrefleksologi, håndsoneterapi, fotsoneterapi, irisdiagnose eller tungediagnose. Refleksologi er fortsatt regnet som en alternativ medisinsk behandlingsform. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner refleksologikurs som passer for deg.

Øreakupunktur

Øreakupunktur er en praktisk analyse- og behandlingsmetode med et stort medisinsk anvendelsesområde. Metoden praktiseres i dag over hele verden. Verdens Helseorganisasjon (WHO) har gjennom flere fagkongresser kommet frem til en felles internasjonal nomenklatur (terminologi/fagspråk) innen faget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 01.09.2023 1 semester01.09.2023 12.900 kr

Introduksjonskurs i soneterapi

Vi tilbyr introduksjonskurs i soneterapi. Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2.900 kr
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 1 helg 2.900 kr

Kurs i ansikts og fotrefleksterapi

Vi tilbyr kurs i ansikts og fotrefleksterapi. Det undervises i en grunnleggende metode, som har en dyp avslappende effekt. Det undervises i effektiv manuell behandling av punkter på ansiktet og føttene etter en grunnleggende og bestemt oppskrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 4 dager 5.350 kr


Område

Kategorier