Kurs i refleksologi og fotsoneterapi

Refleksologi eller soneterapi er en form for trykkmassasje. Et refleksologikurs kan omhandle områder som øreakupunktur, ansiktsrefleksologi, håndsoneterapi, fotsoneterapi, irisdiagnose eller tungediagnose. Refleksologi er fortsatt regnet som en alternativ medisinsk behandlingsform. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner refleksologikurs som passer for deg.

Ansiktsrefleksologi

Vi tilbyr kurs om ansiktsrefleksologi. Det er utmerket å behandle seg selv med naturlig ansiktsbehandling / ansiktsrefleksologi som et komplement til den daglige hudpleien. Ansiktsmassasjen drøyer aldringsprosessen og er både avslappende og avstressende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 5.950 kr

Grunnkurs i soneterapi / refleksologi

Vi tilbyr grunnkurs i soneterapi / refleksologi. Kurset er både praktisk og teoretisk og du lærer sonene på føttene, flere behandlinger, råd og tips. Kurset danner grunnlaget for yrkesutdannelsen til diplomert Soneterapeut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 4.500 kr

Fagutdanning i soneterapi

IFH tilbyr en av landets mest solide utdanninger i soneterapi - nå også med muskulær soneterapi integrert i utdanningen. Med små klasser og høyt kvalifiserte lærere legger vi til rette for å utdanne dyktige terapeuter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 år deltid 27.000 pr halv år kr
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 2 år deltid 27.000 pr halv år kr

Introduksjonskurs i soneterapi

Vi tilbyr introduksjonskurs i soneterapi. Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2.900 kr
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 1 helg 2.900 kr

Kurs i ansikts og fotrefleksterapi

Vi tilbyr kurs i ansikts og fotrefleksterapi. Det undervises i en grunnleggende metode, som har en dyp avslappende effekt. Det undervises i effektiv manuell behandling av punkter på ansiktet og føttene etter en grunnleggende og bestemt oppskrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 3.300 kr


Område

Kategorier