kurs i hypnose og hypnoterapi

Hypnoterapi privat 1 - 1

Vi tilbyr hypnoterapi. Hypnoterapi er en behagelig måte å legge inn gode impulser og vaner. Vi arbeider på lag med din dypere bevissthet, bytter ut dominerende negative tanker, følelser og handlinger med nye og postive.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier Fra 700 kr

2 semestre - Hypnoseutdanning

Landets ledende aktør på hypnoseutdanning, med lengst erfaring, og med nasjonal og internasjonal godkjenning. Etter bestått eksamen og medlemskap i et av landets største fagforbund, gir utdanningen deg rett til å bruke tittelen: Registrert Hypnoterapeut MNLH

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 helger + webinarer 44800 kr

A3 - EFT nivå 3

Vi tilbyr 3-dagers kurs i A3 EFT nivå 3, med EFT Master Tania A. Prince. Tania er en utøveropplæring på avansert nivå som tar deg utenfor dine nåværende EFT ferdigheter. Utvid og utvikle dine EFT ferdigheter videre og bli en meget dyktig EFT terapeut med dette avanserte kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 5.900 kr

A3 - EFT nivå 3 - online

Vi tilbyr 3-dagers onlinekurs i A3 EFT nivå 3, med EFT Master Tania A. Prince. Tania er en utøveropplæring på avansert nivå som tar deg utenfor dine nåværende EFT ferdigheter. Utvid og utvikle dine EFT ferdigheter videre og bli en meget dyktig EFT terapeut med dette avanserte kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 5.200 kr

A4 - Avansert hypnoterapi

Vi tilbyr kurs i A4 avansert hypnoterapi. Kompetansehevning er inspirerende og motiverende, og det gjør deg også tryggere på deg selv. Som terapeut er det viktig å være trygg i arbeidet med pasientene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 5.200 kr

A4 - Avansert hypnoterapi - online

Vi tilbyr online-kurs i A4 avansert hypnoterapi. Kompetansehevning er inspirerende og motiverende, og det gjør deg også tryggere på deg selv. Som terapeut er det viktig å være trygg i arbeidet med pasientene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 5.200 kr

A5 - Smertehåndtering

Vi tilbyr kurs i A5 smertehåndtering. På dette avanserte programmet lærer du bl.a. å vurdere pasientens smertetilstand. Du lærer spesielle induksjoner som egner seg til denne typen behandling. Videre dekker kurset ulike teknikker som håndterer både fysisk og følelsesmessig smerte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 4.700 kr

A5 - Smertehåndtering - online

Vi tilbyr online-kurs i A5 smertehåndtering. På dette avanserte programmet lærer du bl.a. å vurdere pasientens smertetilstand. Du lærer spesielle induksjoner som egner seg til denne typen behandling. Videre dekker kurset ulike teknikker som håndterer både fysisk og følelsesmessig smerte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 3.400 kr

S1 - Hypnoterapeutisk verktøykasse

I dette nye og spennende S-kurset, vil Newton lære deg hvordan du kan benytte dine hypnoterapeutiske ferdigheter til å jobbe med en rekke ulike og komplekse problemstillinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 4.750 kr

S2 - Avansert regresjon

Vi tilbyr kurs i S2 avansert regresjon. Våre spesialkurs er for deg som ønsker å videreutvikle og fordype deg innen spesifikke fagområder. Kursene strekker seg over 3 dager, og forutsetter gjennomført grunnutdanning. Denne kan være fra Hypnoseakademiet eller annen godkjent utdanning (hypnoterapi).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 5.900 kr

S2 - Avansert regresjon - online

Vi tilbyr kurs i S2 avansert regresjon som online-undervisning. Våre spesialkurs er for deg som ønsker å videreutvikle og fordype deg innen spesifikke fagområder. Kursene strekker seg over 3 dager, og forutsetter gjennomført grunnutdanning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 4.900 kr

Vektreduksjon med hypnose

Vi tilbyr vektreduksjon med hypnose. Vektreduksjon er et stort arbeidsområde for oss, og vi jobber spesielt med disse områdene: Lett / middels overvekt opp til ca 15 kg. Sterk overvekt / sykelig overvekt fra ca. 15 kg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

Selvhypnose - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i Selvhypnose . På dette kurset kan du lære kunsten av selvhypnose for å ta kontroll over ditt sinn og nå dine mål. Du kan lære effektive teknikker for å ta større kontroll over ditt sinn og gi positive forslag til forandring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måned 950 kr


Område

Kategorier