Andre behandlingsformer

Bowenterapi utdannelse

Vi tilbyr grunnutdanning i Bowenterapi. Studiet blir ivaretatt av instruktører som er sertifisert av akademiet i Australia. Dette er med på å kvalitetssikre utdannelsen. Akademiets 120 instruktører over hele verden har utdannet over 30.000 terapeuter siden 1986.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 7 - 12 måneder 22.400 kr

Kurskveld for deg som har ¨møtt veggen¨

Vi tilbyr kurskveld for deg som har ¨møtt veggen¨. Du vil få informasjon og veiledning i øvelser du kan bruke for å bli kjent med kroppens signaler. Hva betyr det egentlig når kroppen stopper opp og sier i fra på de mest upassende tidspunkt. Kroppen er utrolig smart, den husker alt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 time 450 kr

Kurskveld for deg som har vondt i nakken

Vi tilbyr kurskveld for deg som har vondt i nakken. Om du plages med nakkesmerte, enten akutte tilbakevendende symptomer eller langvarige plager er dette kurset for deg. Du får veiledning av Naprapat Maria Knoph Grønn-Nielsen i øvelser du kan bruke i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 time 450 kr

Kurskveld for deg som har vondt i ryggen

Vi tilbyr kurskveld for deg som har vondt i ryggen. Om du plages med akutte ryggsmerter eller tilbakevendende og langvarige smerter er dette kurset for deg. Du får informasjon og instrueres av Naprapat Maria Knoph Grønn-Nielsen i øvelser som du kan benytte i hverdagen, tilrettelegges etter behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 time 450 kr

Kurskveld for deg som plages med spenningshodepine

Vi tilbyr kurskveld for deg som plages med spenningshodepine. Det blir informasjon & veiledning i øvelser med Naprapat Maria Knoph Grønn-Nielsen. Du vil lære teknikker og øvelser du kan bruke i hverdagen og mulighet til å stille spørsmål relatert til ditt problem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 time 450 kr

Døden er livets salt

Du inviteres til en selverkjennelses reise over 3 ganger om livets små og store dødsprosesser. Erfaringer viser at ved å trene oppmerksomhet på de små slipp i hverdagen, øker vi tilliten til det store slippet ved livets slutt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 18.09.2020 (+1) 1 helg18.09.2020 (+1) 3.800 kr
Bærum / Sandvika 04.12.2020 1 helg 04.12.2020 3.800 kr

Livets salt - fordypning

Vi tilbyr kurset Livets salt - fordypning. Hovedfokus vil være betydningen av livets små og store slipp som et modningsarbeid henimot større frihet og livsglede. Vi vil se på sentrale eksistensielle spørsmål og trene tålmodighet og aksept for den tidkrevende prosessen det er å forandre og gi slipp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 06.11.2020 1 helg06.11.2020 3.400 kr

Damanhur-dag

Vil du bli bedre kjent med Damanhur? Andre onsdag hver måned holder vi dørene åpne i vårt stor-rom for å gi fokus til det økospirituelle samfunnet Damanhur i Nord-Italia og dets spennende filosofi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 2 timer

Østlig filosofi

Vi tilbyr kurs i østlig filosofi. Østlig filosofi handler om hvordan de gamle kinesere for flere tusen år siden forsto likheten mellom naturen og menneskekroppen. Dette ble symbolisert i det vi i dag kaller loven om de 5-elementer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 800 kr
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 1 kveld 800 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 800 kr
Tromsø Tromsø 1 kveld 800 kr
Trondheim Trondheim 1 kveld 800 kr

Helhetsterapeut -.nettstudie

Vi tilbyr kurs i Helthetsterapeut som nettstudie. Som HelhetsTerapeut vil du kunne jobbe for drive din egen praksis hvor du hjelper mennesker til å leve mer kraftfulle liv. Du vil få lære verdifulle teknikker som gir deg både dybde og bredde i ditt arbeid med mennesker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år

Helthetsterapeut

Vi tilbyr Helthetsterapeut kurs . Som HelhetsTerapeut vil du kunne jobbe for drive din egen praksis hvor du hjelper mennesker til å leve mer kraftfulle liv. Du vil få lære verdifulle teknikker som gir deg både dybde og bredde i ditt arbeid med mennesker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 24.999 kr

Bachelor i osteopati

Vi tilbyr bachelor i osteopati. Osteopati er en profesjon basert på manuell undersøkelse og behandling der man vektlegger at mennesket er en enhet av funksjoner hvor samspill mellom kropp og psyke er av stor betydning for helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 50.600 pr semester kr

Videreutdanning i osteopati

Vi tilbyr videreutdanning i osteopati. Den 1-årige videreutdanningen er nødvendig for medlemskap i Norsk Osteopat Forbund og for å fullføre diplomoppgave, som kreves for å kunne titulere seg Osteopat D.O. MNOF.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 50.600 pr semester kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier