Andre behandlingsformer

Kurskveld for deg som har ¨møtt veggen¨

Vi tilbyr kurskveld for deg som har ¨møtt veggen¨. Du vil få informasjon og veiledning i øvelser du kan bruke for å bli kjent med kroppens signaler. Hva betyr det egentlig når kroppen stopper opp og sier i fra på de mest upassende tidspunkt. Kroppen er utrolig smart, den husker alt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 time 450 kr

Kurskveld for deg som har vondt i nakken

Vi tilbyr kurskveld for deg som har vondt i nakken. Om du plages med nakkesmerte, enten akutte tilbakevendende symptomer eller langvarige plager er dette kurset for deg. Du får veiledning av Naprapat Maria Knoph Grønn-Nielsen i øvelser du kan bruke i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 time 450 kr

Kurskveld for deg som har vondt i ryggen

Vi tilbyr kurskveld for deg som har vondt i ryggen. Om du plages med akutte ryggsmerter eller tilbakevendende og langvarige smerter er dette kurset for deg. Du får informasjon og instrueres av Naprapat Maria Knoph Grønn-Nielsen i øvelser som du kan benytte i hverdagen, tilrettelegges etter behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 time 450 kr

Kurskveld for deg som plages med spenningshodepine

Vi tilbyr kurskveld for deg som plages med spenningshodepine. Det blir informasjon & veiledning i øvelser med Naprapat Maria Knoph Grønn-Nielsen. Du vil lære teknikker og øvelser du kan bruke i hverdagen og mulighet til å stille spørsmål relatert til ditt problem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 time 450 kr

Bowen utdannelse

Bowen Akademiet representerer Europas ledende skole i Bowen Teknikken, College of Bowen Studies (CBS), her i Norge og tilbyr utdanning innen denne kraftfulle behandlingsteknikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 samlinger - 18 dager - 126 timer Ta kontakt kr

Bowenterapi utdannelse

Vi tilbyr grunnutdannelse i Bowenterapi, også kalt Bowtech®/Bowenwork® i dens originale form, som eneste aktør i Norge. Akademiet i Australia har 120 sertifiserte instruktører over hele verden og har utdannet over 38 000 terapeuter siden 1986.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 9 måneder 25.200 kr

Triggerpunktbehandling - nybegynner

Vi tilbyr kurs i triggerpunktbehandling hvor du lærer å bruke meridianer, finne triggerpunktene og å behandle muskelsmerter. Kurset er et nybegynnerkurs hvor du får innføring i kroppens meridianer, triggerpunker og hvilke smerter som er relatert til triggerpunktene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 3.950 kr

Anatomy Trains In Motion

Fascia er de siste årene blitt et populært ord å bruke innen både trening og behandling. Bindevevet (fascia) blir nå ikke bare omtalt som kroppens største organ, men også som et fullverdig kommuniserende organ system, på lik linje som at nervesystemet er et fullverdig kommunisere organ!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 03.03.2023 3 dager03.03.2023 7500 kr

Anatomy Trains; Structure & Function

A revolutionary map with practical results! Transform your view of myofascial anatomy and expand your ability to assess postural and movement patterns, and to create lasting fascial change with your hands.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 6.500 kr

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi Kurs

Søker du mer dybde i din forståelse av mennesket og kroppens selv helbredelsens natur? Da er dette kurset for deg! I løpet av disse dagene i september, vil du lære de grunnleggende teknikkene i biodynamisk kranio sakral terapi, som opprinnelig er en videreutdannelse innen osteopatien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 4900 kr

Bodyreading master class

Bodyreading master class. ALL NEW! Take your postural assessment skills to the next level!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 15.04.2023 1 helg15.04.2023 5.500 kr

Slings in Motion Blend

In combination with “Anatomy Trains in Motion” and “Slings Essentials” foundation courses, “Slings in Motion Blend” forms a well-rounded education package that gives you the theoretical and practical understanding for a deliberate, fascia-focused movement practice.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 3 dager 6900 kr

The Embryo in Us – Triune Man as Embryo

Fundaments of a holistic and spiritual Human Biology with Jaap van der Wal MD PhD. This course explores human prenatal development and how the shaping of the body (morphogenesis) expresses essential attributes of the development of the human being as a being of spirit and matter, of body and mind.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 15.06.2023 4 dager15.06.2023 4.550 kr

Døden er livets salt

Du inviteres til en selverkjennelses reise over 3 ganger om livets små og store dødsprosesser. Erfaringer viser at ved å trene oppmerksomhet på de små slipp i hverdagen, øker vi tilliten til det store slippet ved livets slutt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 3.800 kr

Livets salt - fordypning

Vi tilbyr kurset Livets salt - fordypning. Hovedfokus vil være betydningen av livets små og store slipp som et modningsarbeid henimot større frihet og livsglede. Vi vil se på sentrale eksistensielle spørsmål og trene tålmodighet og aksept for den tidkrevende prosessen det er å forandre og gi slipp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg

Bachelor i osteopati

Vi tilbyr deg landets eneste høyskoleutdanning innen osteopati. Med en bachelor i osteopati lærer du om anatomi og fysiologi, som er nødvendig for å kunne gjennomføre osteopatiske undersøkelsesprosedyrer og behandlingsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 54.900 pr semester kr

Bachelor videreutdanning i osteopati

Vi tilbyr bachelor med videreutdanning i osteopati. Videreutdanningen gir deg ny kunnskap og nye ferdigheter gjennom teoretisk og praktisk undervisning samt klinisk praksis på studentklinikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 58.500 pr semester kr

MINT Lift - Trådløftkurs for leger og kosmetiske sykepleiere

Verdensledende MINT Lift (Hansbiomed) er ENDELIG kommet til Norge. Trådløft er en av de mest økende behandlingene i verden. Kurset er egnet for medisinsk estetisk helsefaglig personell som dermatologer, plastikkirurger, estetiske leger, erfarne kosmetiske sykepleiere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 1 dag 6000 kr

PBSerum Medical kurs & sertifisering

Injeksjonsteknikk med PBSerum Medical. Teori og praktisk gjennomgang med sertifisering. For sertifiserte kosmetiske sykepleiere, tannleger, leger, hudleger eller plastikkirurger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 4990 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier