Kurs i tankefeltterapi - TFT

TFT - minikurs - fobier - angst - stress - smerter - online

Landets ledende aktør innen TFT og "tapping". TFT er en revolusjon innen helse. Vi tilbyr online minikurs om TFT. På bare 3 timer lærer du hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr

TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs - Online + samlinger

Nordens ledende aktør innen TFT/"Tapping". Oppstart TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs - online/fysisk oppmøte. Kurset er i tillegg til en utdanning sannsynligvis også markedets beste kurs for personlig utvikling. Fordi TFT er et fantastisk verktøy for å oppnå et bedre og rikere liv .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 06.04.2024 06.04.2024 30.000 kr

Ønsker du BLI KVITT din fobi, frykt eller angst? TFT kurs online

På denne Online samlingen lærer du på bare 3 timer hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser. (veldig enkelt - du får tilsendt en mail med link til samlingen - et trykk og du er med).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr

Tankefeltterapi TFT - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i tankefeltterapi TFT for bedrifter. TFT er lett banking på akupunkturpunkter og hjernen får energi til kroppen, i stedet for at kroppen blir tappet av det negative tankemønsteret og dette blir snudd i hjernen slik at stressnivået synker i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad Avtales kr

Tankefeltterapi TFT (1 - 1 kurs)

Vi tilbyr kurs i tankefeltterapi TFT som 1 - 1 undervisning. TFT er lett banking på akupunkturpunkter og hjernen får energi til kroppen, i stedet for at kroppen blir tappet av det negative tankemønsteret og dette blir snudd i hjernen slik at stressnivået synker i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad

Tankefeltterapi (TFT)

TFT er en metode hvor terapeuten (eller klienten selv) stimulerer utvalgte akupunkturpunkter med lett banking mens du tenker på det du vil ha hjelp til – for eksempel frykt, prestasjonsangst, konsentrasjonsproblemer eller vonde følelser i forbindelse med skole eller annet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus
Oslo, Smestad Oslo, Smestad

Kurs - Ny bevissthet

Vi tilbyr kurs i Ny bevissthet. Vi står i en tid hvor bevisstheten åpner seg som den Sjelen vi er. Og vårt sanne jeg vokser fram. I den sammenheng holder jeg kurs hvor vi jobber med bevisstheten på flere plan og dimensjoner. Det lys vesenet du er, trer fram. Vi vil jobbe med oss selv og hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 5 dager fra 7.900 kr

TFT Tankefeltterapi

Vi tilbyr kurs i TFT Tankefeltterapi. Alternativet kurs og kompetansesenter er den ledende kursleverandør av TFT på Vestlandet. Vi tilbyr grunnutdanningen både høst og vår samt TFT diagnostisk (neste nivå) hver høst, normalt desember.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 måneder (6 kursdager) 23.800 kr


Område

Kategorier