Institutt for helhetsmedisin as

Institutt for helhetsmedisin er en anerkjent utdanningsinstitusjon innen soneterapi og klassisk massasje / massasjeterapi. Skolen ble etablert i 1984. IFH tilbyr i dag undervisning i hyggelige undervisningslokaler sentralt i både Oslo og Bergen.


Etterutdanningskurs for massasjeterapeuter

Vi tilbyr etterutdanningskurs for massasjeterapeuter. Når det gjelder etterutdanningskurs for våre massasjeterapeuter så har vi pr. i dag ikke kapasitet til å arrangerer så mye av dette selv.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år deltid 45.000 pr. år. kr  

Fagskoleutdanning i massasjeterapi

Institutt for Helhetsmedisin tilbyr en av landets mest solide utdanninger i massasjeterapi. Vi bestreber oss på å innrette utdanningen i forhold til utviklingen i faget, etterspørselen i markedet og kravene i samfunnet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 år deltid 25.500 pr halv år kr  
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 2 år deltid 25.500 pr halv år kr  

Fagutdanning i soneterapi

IFH tilbyr en av landets mest solide utdanninger i soneterapi - nå også med muskulær soneterapi integrert i utdanningen. Med små klasser og høyt kvalifiserte lærere legger vi til rette for å utdanne dyktige terapeuter.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 år deltid 25.500 pr halv år kr  
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 2 år deltid 25.500 pr halv år kr  

Introduksjonskurs i soneterapi

Vi tilbyr introduksjonskurs i soneterapi. Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2.600 kr  
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 1 helg 2.600 kr  

MZ-meridianterapi

MZ-Meridianterapi er den siste delen av Muskulær soneterapiutdanningen, men den kan også stå alene. På dette 2-dagers kurset får du en helt unik måte å integrere meridianene på.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 1 helg 3.300 kr  

Profesjonell etterutdanning for soneterapeuter

Kurset er et viktig og spennende etterutdanningskurs for soneterapeuter. Denne behandling vil korrekt utført være både raskere og mer effektiv enn tradisjonell soneterapi. Godkjent som faglig oppdatering av NNH. Kurset er utviklet av den danske soneterapeut og akupunktør Christian Slot.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 5.000 kr  
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 4 dager 5.000 kr  

Øreakupunktur

Vi tilbyr kurs i øreakupunktur. Øreakupunktur er en fin behandling, enten alene eller i kombinasjon med andre terapiformer. Øreakupunktur (auriculoterapi) er en praktisk behandlingsmetode med et stort medisinsk anvendelsesområde.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4 samlinger à 3 dager 16.800 kr  
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 4 samlinger à 3 dager 16.800 kr  

Øreakupunktur - Etterutdanning

Vi tilbyr kurs i øreakupunktur - Etterutdanning. Øreakupunktur er en fin behandling, enten alene eller i kombinasjon med andre terapiformer. Øreakupunktur (auriculoterapi) er en praktisk behandlingsmetode med et stort medisinsk anvendelsesområde.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 2.800 kr  
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 2 dager 2.800 kr