InnerLife - Akademiet

Røttene til InnerLife-Akademiet (tidligere ArunA-Akademiet) går tilbake til 1970-årene, da grunnleggerne Shalini Lind og Øivinn Øi fulgte Natur og Menneske-studiet til Arne Næss og Sigmund Kvaløy, deltok i «Fremtiden i våre Hender» og var aktive på venstresiden i det politiske liv. Siden 1981 har de arbeidet sammen med kurs og livsveiledning for par og enkeltindivider.

I år 2000 startet de det som i dag er InnerLife - Akademiet, hvor de i tillegg til enkeltstående kurs i den Tantriske Livsvisdom, tilbyr 1-årig utdanning til InnerLife Tantra Coach eller Massør.

Med tilbud om kurs, veiledning, healing, foredrag og forfatterskap gjennom 38 år, har de hatt en ledende rolle i Norge innenfor personlig og spirituell utvikling. De er kjent for å skape en kjærlig og aksepterende atmosfære i sin undervisning, slik at studenter og kursdeltagere kjenner seg trygge nok til å møte de indre utfordringer som en spirituell utviklingsprosess medfører.


Digitalt parkurs

Digitalt PARKURS – en romantisk helg, bare dere to, i pinsen. Shalini setter opp et digitalt parkurs i pinsen med hjelp fra hele teamet. Hovedtema er «Intimitet og berøring: sjelelig og hud til hud».

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager pr. par kr. 3.200 kr  

Nyttårs-retreat på Bjørk Gård med Shalini Lind

En meningsfull Nyttårshelg – en oppdagelsesreise gjennom pust og meditasjon, indre reiser, drømmer og visualisering, dans og bevegelse. Det skal være tid til fordypning, til ettertanke og meningsfylte samvær med andre søkende mennesker.

Sted Dato Varighet Pris
Hamar Hamar 29.12.2020 3 dager29.12.2020 3.400 kr