InnerLife - Akademiet

Røttene til InnerLife-Akademiet (tidligere ArunA-Akademiet) går tilbake til 1970-årene, da grunnleggerne Shalini Lind og Øivinn Øi fulgte Natur og Menneske-studiet til Arne Næss og Sigmund Kvaløy, deltok i «Fremtiden i våre Hender» og var aktive på venstresiden i det politiske liv. Siden 1981 har de arbeidet sammen med kurs og livsveiledning for par og enkeltindivider. I år 2000 startet de det som i dag er InnerLife - Akademiet, hvor de i tillegg til enkeltstående kurs i den Tantriske Livsvisdom, tilbyr 1-årig utdanning til InnerLife Tantra Coach eller Massør. Med tilbud om kurs, veiledning, healing, foredrag og forfatterskap gjennom 38 år, har de hatt en ledende rolle i Norge innenfor personlig og spirituell utvikling. De er kjent for å skape en kjærlig og aksepterende atmosfære i sin undervisning, slik at studenter og kursdeltagere kjenner seg trygge nok til å møte de indre utfordringer som en spirituell utviklingsprosess medfører.


1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom

Vi tilbyr 1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom. Å følge en fordypningsgruppe over et år handler om å gi deg selv muligheten til å fordype deg i Eros, hvor det erotiske handler om din egen livsenergi, slik den frembringer mer åpenhet og bevegelse i din kropp og sinn.

Sted Dato Varighet Pris
Hamar Hamar 1 år 33.000 kr  

Hellas-kurs med tema: Kjærlighetens indre frigjøring

Bli med til Hellas med den Tantriske livsvisdom. Et inspirerende kurs og vakkert ferieopphold på øya Sifnos med Shalini og Øivinn. InnerLifeTantra er Kjærlig Visdom som fremhever det Hellige ved å Leve gjennom Skjønnhet, Nytelse og Glede i Solidaritet med alt levende Liv på jorden.

Sted Dato Varighet Pris
Hellas Hellas ca 2 uker  

Introkurs i tantrisk massasje og tantrisk livsvisdom

Vi tilbyr introkurs i tantrisk massasje og tantrisk livsvisdom - et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på dyp respekt, åpenhet og nærvær.

Sted Dato Varighet Pris
Hamar Hamar 4 dager 3.750 kr  

Tantra coach- og massasjeutdanning for kvinner

Vi tilbyr Tantracoach- og massasje utdanning for kvinner. InnerLife Tantrisk Massasje og Coaching er et supplement for deg som jobber med mennesker. Du kjenner at du trenger en dypere innsikt i den seksuelle energiens livsrom, slik den forklares i Tantra.

Sted Dato Varighet Pris
Hamar Hamar 38 døgn 52.250 kr  

Videregående fordypningsgruppe i Tantrisk massasje og livsvisdom

Vi tilbyr videregående fordypningsgruppe i Tantrisk massasje og livsvisdom. Jeg har valgt å legge opp til de samme temaene for denne gruppen som for de som oppsøker Tantra for første gang. Likevel vil kursinnholdet være forskjellig, fordi du allerede har kunnskap og erfaringer med InnerLifeTantra.

Sted Dato Varighet Pris
Hamar Hamar 9 måneder 26.400 kr