InnerLife - Akademiet

Røttene til InnerLife-Akademiet (tidligere ArunA-Akademiet) går tilbake til 1970-årene, da grunnleggerne Shalini Lind og Øivinn Øi fulgte Natur og Menneske-studiet til Arne Næss og Sigmund Kvaløy, deltok i «Fremtiden i våre Hender» og var aktive på venstresiden i det politiske liv. Siden 1981 har de arbeidet sammen med kurs og livsveiledning for par og enkeltindivider.

I år 2000 startet de det som i dag er InnerLife - Akademiet, hvor de i tillegg til enkeltstående kurs i den Tantriske Livsvisdom, tilbyr 1-årig utdanning til InnerLife Tantra Coach eller Massør.

Med tilbud om kurs, veiledning, healing, foredrag og forfatterskap gjennom 38 år, har de hatt en ledende rolle i Norge innenfor personlig og spirituell utvikling. De er kjent for å skape en kjærlig og aksepterende atmosfære i sin undervisning, slik at studenter og kursdeltagere kjenner seg trygge nok til å møte de indre utfordringer som en spirituell utviklingsprosess medfører.


12 Nøkler til Oppvåkning

Vi arrangerer kurset 12 Nøkler til Oppvåkning. «Kjærlighetens Livskunst – 12 Nøkler til oppvåkning og et rikere Liv». Kurset setter deg inn i en prosess, som kan bli et VENDEPUNKT i ditt liv.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 ganger 5.400 kr  

1-årig utdanning til InnerLife Tantra Coach med Shalini Lind

Du velger denne utdannelsen fordi du ønsker et innsiktsfullt verktøy til å veilede medmennesker til å åpne seg for Nærværet, Gleden og Kjærligheten som venter i Sjelens indre.

Sted Dato Varighet Pris
Hamar Hamar 1 år 33.000 kr  

Bli med til Hellas med den Tantriske Livsvisdom

Bli med til Hellas med den Tantriske Livsvisdom. Et vakkert kurs og ferieopphold på øya Sifnos i Hellas med Shalini Lind og Øivinn Øi. Oppholdet på Sifnos vil gi deg indre erfaringer, nye innsikter og en opplevelse av tilstedeværelse og nytelse.

Sted Dato Varighet Pris
Hellas Hellas 11 dager 13.500 kr  

Womens Wisdom - i Tantra med Shalini Lind

Vi tilbyr kurset Womens Wisdom - i Tantra med Shalini Lind. Fordypningsgruppe i den Tantriske kvinnens Livsvisdom. Når kvinner kommer sammen for å utforske sitt indre landskap, søker vi innover på en annen måte enn når vi er sammen med menn.

Sted Dato Varighet Pris
Hamar Hamar 3 helger 18.000 kr