Kurs i Atlas korrigering



Sted: Rogaland, Haugesund
Rogaland
Kursadresse: Kvalamarka 6, 5514 Haugesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 4 dager
Pris: 4.950
Neste kurs: 14.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr et intensivt og lærerikt 3,5 dagers kurs, der du lærer å teste en feilstilt Atlas og ikke minst – du får hele 4 forskjellige metoder til å korrigere en feilstilt Atlas med det beste verktøyet som finnes – dine egne hender!

Innhold:
De manuelle teknikkene du lærer er meget varsomme og effektive. De kan utføres på alle, fra nyfødte til gamle. Barn som sliter med kolikk eller KISS-KID syndrom har som regel en feilstilling i Atlas. Vår Atlas justering bygger på KST og Osteopatiske teknikker fra seriøse kilder. Behandlingen er lett og energetisk

På kurset vil du få en grundig innføring i hvilke fysiske og psykiske plager en feilstilling i Altas kan medføre, og den anatomiske sammenhengen. Samt vil du få en dyp forståelse av hvor viktig muskelgruppen, de sub-occipitale muskler, som befinner seg mellom Atlas og Kraniet er, og ikke minst hvor stor innvirkning disse musklene har på kroppens positur.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i korrigering av Atlas. Passer for alle typer terapeuter som ønsker et ekstra verktøy i kassen sin.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kompendium