Soneterapikurs i Møre og Romsdal

Soneterapi er en behandlingsform basert på trykkpunkter i føttene og leggene. Et soneterapikurs kan lære deg om fotsoneterapi, håndsoneterapi, øreakupunktur, auriculomedisin, skalleakupunktur, neseakupunktur, nasal refleksterapi eller irisdiagnostikk. Soneterapi hjelper blant annet smertelindring og forbedret blodsirkulasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Soneterapi og yoga - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i soneterapi og yoga. Dette er en time som er spesielt tilrettelagt din kropp og dine behov. Vi kartlegger hva du ønsker å oppnå gjennom yoga og hvilke utfordringer du eventuelt har.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 100 minutter 1.500 kr

Yoga og soneterapi

På dette kurset lærer du teknikker for å styrke kjerne og holdningsmuskulatur, vi går gjennom en styrkende yogasekvens med pust som fokus. Vi lærer fundamentet i stillingene, hvor føttene skal være, kontakt med kjernemuskulatur, slik at hver stilling utføres på en balansert måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund

Oppdateringskurs i strukturell soneterapi - live fra USA

Vi inviterer til kurs i strukturell refleksologi (structoral reflexology) med Geraldine Villenueve. Geraldine startet å jobbe med strukturell refleksologi i 2013 for å fremme sunne føtter og kropper. Hun har praktisert fotsoneterapi i over 30 år, er forfatter og har en Bachelor of science i terapeut

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 3200 kr


Område

Kategorier