Soneterapi med øreakupunktur



Kursarrangør: Tunsberg Medisinske Skole
Sted: Tunsberg medisinske skole
          Vestfold, Tønsberg
Kursadresse: Farmannsveien 18, 3111 Tønsberg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Varighet: 4 år
Pris: 43.600 pr semester
Neste kurs: 02.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Denne utdanningen er for deg som ønsker å starte egen praksis som terapeut, med soneterapi som hovedterapiform. I tillegg vil du få kunnskap om ernæring, livsstil, miljø og helsecoaching til å kunne gi råd og opplæring til dine pasienter som vil forebygge og motvirke en rekke sykdommer og lidelser.

Etter fullført utdanning kan du jobbe i egen praksis som soneterapeut, eller i et fellesskap med andre terapeuter. De to første årene av soneterapi med øreakupunktur består av de samme enkeltemner som fagskole biopati, og følger samme opptakskrav. Når du søker om opptak til enkeltemner, vil du kunne få studiepoeng og mulighet for støtte i Lånekassen for de to første årene. Les mer på denne siden.

Hva er soneterapi:
Soneterapi er en 4-årig deltidsutdannelse som inneholder alt du trenger for å kunne begynne å jobbe som soneterapeut. Fotsoneterapi er en naturmedisinsk behandlingsmetode basert på bioholografiske prinsipper etter ECIWO (Embryo Containing Information of the Whole Organism) - biologiens vitenskapelige teori.

Vår utdanning i soneterapi er basert på Ersdal-metoden. Denne skiller seg fra andre fotsoneterapiretninger ved at den benytter en mer nøyaktig punktlokalisering og mer nøyaktige kart. Metoden er utviklet av Dr. Charles Ersdal Md (Ma). Øreakupunktur kalles også aurikuloterapi, og går ut på at man kan stimulere spesifikke punkter i øret for å forebygge og bedre helseproblemer. Punktene kan stimuleres enten med nåler, massering eller trykk.

Utdanningen består av følgende fag:
• Grunnmedisin
• Ernæring, livsstil og miljø
• Naturmedisin
• Helsecoaching
• Soneterapi
• Øreakupunktur
• I tillegg gjennomføres ulike typer praksis gjennom alle 4 årene

Målgruppe for kurset:
Denne utdanningen er for deg som ønsker å starte egen praksis som terapeut, med soneterapi som hovedterapiform.

Vis flere tilsvarende kurs: