Alternative kurs i Hedmark

Ingenting er 100 prosent sikkert her i verden. Det var som kjent i lang tid en oppfatning om at jorden var flat, og det finnes mange lignende eksempler på at vitenskapsmenn og forskere har tatt feil. Alternativ medisin og filosofi har av mange blitt feid bort som kvakksalveri, men de siste årene har flere og flere fått øynene opp for at vi kan ha mye å hente på å utvide horisonten vår.I denne kategorien finner du alternative kurs innen akupunktur, aromaterapi, healing, yoga, meditasjon og mye mer.Vi gjør oppmerksom på at kurs i personlig utvikling har en egen gruppe under Coaching og Personlig utvikling. Hvis du ikke finner kurset du er ute etter oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom

Vi tilbyr 1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom. Å følge en fordypningsgruppe over et år handler om å gi deg selv muligheten til å fordype deg i Eros, hvor det erotiske handler om din egen livsenergi, slik den frembringer mer åpenhet og bevegelse i din kropp og sinn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 03.07.2024 (+2) 1 år - 4 samlinger à 4 dager03.07.2024 (+2) 30.000 kr

Parkurs trinn 1. «Fra sjel til sjel og hud mot hud»

Et kurs som gir dyp næring til parforholdet. Med tantralærer Shalini Lind på vakre Bjørk kursgård!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 4 dager 4.900 kr

Tantrisk Massasje og Tantrisk Livsvisdom - introkurs

Tantra – et vendepunkt i ditt selvbilde når det gjelder kjærlighet og seksualitet. Gradvis blir det erotiske en livskunst i skjønnhet, sanselighet og intimitet, men mest av alt en måte å våkne opp til ditt eget liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 4 dager Ta kontakt kr

Tantrisk sommer-retreat på Bjørk

Vi tilbyr Tantrisk sommer-retreat på Bjørk. Bli bedre kjent med din maskulinitet og kvinnelighet med InnerLifeTantra. Du kan delta uansett mye eller lite erfaring med Tantra. Dagens innhold legges opp i tråd med gruppens åpenhet og medvirkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 5,5 dagers kurs 9.600 kr

videregående gruppe i tantrisk massasje og livsvisdom 2.studie år

Vi setter opp 2 videregående fordypningsgrupper neste år, begge med første kurs i februar. Videregående fordypning er for deg som har deltatt på minst et 1-årig fordypningskurs i InnerLifeTantra løpet av de siste årene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 år - 4 samlinger à 4 dager 30.000 kr

Womens wisdom i Tantra - Trinn 1 og 2

Vi holder kurs i WOMENS WISDOM i tantra trinn 1: Den tantriske kvinnens frihet og verdighet. trinn 2: Den tantriske kvinnens seksualitet og spiritualitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 12.09.2024 8 dager12.09.2024 9.600 kr

Reikikurs 1,2,3 med kursbevis

REIKIMASTER tilbyr opplæring i Reiki-healing trinn 1, 2, 3 med kursbevis. Etter trinn 3, er man REIKI-MASTER med sertifisering til å innvie andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidskog Eidskog 9.000 kr

Informasjonsforedrag om Transcendental Meditasjon teknikken!

TM teknikken er kvalitetssikret av over 700 forskningsundersøkelser fra over 250 Universiteter og Forskningsinstitutter i over 33 land. Denne forskningen er også publisert i over 100 uavhengige forskningsjournaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer Gratis kr

Holistisk Healing-VEKS- weekendkurs

Vi tilbyr diplomkurs i Holistisk Healing for begynnere og de som kan noe. Målsettingen er at etter kurset skal deltakeren ha lært seg healing til en slik grad at healing skal kunne utføres på en forsvarlig og etisk måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 2 helger fra 4.800 kr

Sheng Zhen meditasjon- i bevegelse og stillhet

Vi tilbyr Sheng Zhen meditasjon kurs. Sheng Zhen Gong er behagelige, rolige øvelser for velvære, bedre helse og indre harmoni og hvor fokus flyttes fra hodet til hjertet. Sheng Zhen øvelser er behagelige bevegelser som kan gi bedre helse, overskudd, indre ro og velvære.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alvdal Alvdal

Lysreisen - Å leve med bevissthet

Lysreisen er 4 timers samling hvor det å bruke bevisstheten står i sentrum. Vi vil meditere for å åpne opp for helheten i oss. Erkjenne og oppleve sitt høyere selv, og forene den med kroppen og hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 4 timer 500 kr

TFT - minikurs - fobier - angst - stress - smerter - online

Landets ledende aktør innen TFT og "tapping". TFT er en revolusjon innen helse. Vi tilbyr online minikurs om TFT. På bare 3 timer lærer du hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr

TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs - Online + samlinger

Nordens ledende aktør innen TFT/"Tapping". Oppstart TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs - online/fysisk oppmøte. Kurset er i tillegg til en utdanning sannsynligvis også markedets beste kurs for personlig utvikling. Fordi TFT er et fantastisk verktøy for å oppnå et bedre og rikere liv .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.000 kr

Ønsker du BLI KVITT din fobi, frykt eller angst? TFT kurs online

På denne Online samlingen lærer du på bare 3 timer hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser. (veldig enkelt - du får tilsendt en mail med link til samlingen - et trykk og du er med).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr

Reiki Healing kurs - nivå 1 og 2

Reiki nybegynner kurs - nivå 1 og 2 GRUNNKURS I REIKI HEALING: Dette er et grunnkurs i Reiki hvor du får en bred innføring i hvordan man kan bruke Reiki til å ta vare på egen helse og skape et bedre liv. Hos Reikiklinikken får du Reiki nivå 1 og 2 samlet i samme kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 12 timer 4990 kr

Reiki Nivå 3 Veien til å bli selvstendig Reiki Healer

Reikimester Kurs - Nivå 3. For å ta Reiki 3 Reikimester kurs må du ha gjennomført Reiki Nivå 1&2. Dette er er et høgre nivå i Reiki som utdanner deg til Reikimester. Du lærer Mester symbol og og blir innviet i den høyeste frekvens i Reiki. Som Reikimester kan du jobbe som Selvstendig Reiki Healer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg 6990 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>


Område

Kategorier