Helgekurs i reiki 1 med reikimester Simon Miljeteig



Sted: Trondheim Taiji Senter
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Kjøpmannsgata 12, 7013 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 1200-1900 begge dager
Varighet: 14 timer
Pris: 3800
Neste kurs: 05.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Lær deg den åndelige praksisen reiki som kombinerer selvutvikling og energihealing på en unik måte. Reikimester Simon Miljeteig ønsker deg velkommen til kurs! Besøk gjerne også reikiporten.no for mer informasjon.

Oppsummering av kursets innhold:
-Lær å gi energibehandling til deg selv (selvbehandlinger)
-Lær å gi energibehandling til andre
-Lær opprinnelige puste- og meditasjonsteknikker for reiki
-Lær om reikiprinsippene - for meditasjon og økt bevissthet i hverdagen
-Chakrateori knyttet til reikibehandlinger
-Innvielser for å aktivere din tilgang til reikienergi
-Lær om opphavet til reiki
-Meditasjoner med fokus på å lære å lytte til kroppen, observere tanker og følelser
-Du får kursbevis og skriftlig kurshefte for det du lærer

Med kurs i reiki 1 lærer du en åndelig praksis kjent som reiki. Reiki er et effektivt system for selvutvikling og energihealing som er lett å bruke i hverdagen. Å praktisere reiki gir fornyet helse til ditt sinn og din kropp ved å blant annet styrke din naturlige evne til restitusjon og hvile. Reiki er ment for å hjelpe deg utvikle din bevissthet, ved å åpne opp og harmonisere ditt energifelt, aura og energibaner. Reiki har stor innvirkning på vår mentale helse og opplevelse av overskudd, og for vår evne til å ha tilstedeværelse i livene våre.

På kurset lærer du alt du trenger for å kunne gi healing/energibehandling med reiki til deg selv og andre når det passer deg. Du vil også få innføring i tradisjonelle meditasjonsteknikker, og lære om hvordan du over tid med reiki jobber med følelser og tanker for å kunne utvikle deg som menneske. Kurset gjennomføres enten over to ettermiddager eller som helgekurs. Du kan også ta kontakt for privat kurs på andre datoer. Det gjennomføres kurs i reiki 1 i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim på utvalgte datoer, se oversikt på reikiporten.no.

Du vil motta et kurshefte (25 sider) med nyttige forklaringer og refleksjoner for å lære deg reiki, og beskrivelser av øvelser og behandlingsteknikkene du lærer på kurset. På denne måten slipper du å huske eller notere alt som blir gjennomgått på kurset. Diplom som bekrefter at du har gjennomført kurs i Reiki 1 vil også bli skrevet ut og signert til ditt navn.


I løpet av kursdagene vil du motta flere innvielser eller aktiveringer (på engelsk kalt attunement) for å kunne bruke reiki. I praksis vil det si at jeg sender healing til energifeltet ditt som gjør det mulig for deg å motta og sende reiki til deg selv og andre via ditt eget energifelt. Kurset vil gjøre det mulig for deg å gi healing/energibehandling til deg selv og andre så mye du vil livet ut. Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner for å lære deg å bruke reiki, men det forutsettes at man øver på å sende energien i en integreringsfase etter kurset.

Du sikrer deg plass på kurset ved å betale kursavgiften. Hvis et kurs er fullbooket vil du få tilbud om et senere kurs. Betaling for kurs bør skje senest innen to uker før kurset starter, gjerne før. Påmelding rett før kursdato er mulig så langt det er plass. Du melder deg på kurset du ønsker å delta på ved å sende meg en e-post eller sms til 48 15 67 94.

Vis flere tilsvarende kurs: