Yoga & meditasjon - fortsettere - onlineSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Mandag kl 17:00 - 18:30 og Tirsdager kl 19:00 - 20:30
Varighet: 6 ganger
Pris: 640

Vi tilbyr fortsetterkurs i yoga & meditasjon online. For å være klar til fortsetterkurset, kreves at du er fortrolig med de teknikkene vi underviser i på grunnkurset. Ikke kun de fysiske øvelsene, men også pusteteknikker og de mentale teknikkene.

Innhold:
På fortsetterkurs vil du gjenkjenne mange av øvelsene fra grunnkurset, men vi går videre med mer avanserte program. Med den ro i kropp og sinn som du har bygget opp, kan vi nå gå mer i dybden f.eks. ved å bli i de klassiske stillingene i lengre tid. Det viktige er ikke at du er blitt mer smidig, men at du har utviklet en kroppsbevissthet som gjør at du med større ro og konsentrasjon kan følge undervisningen. I meditasjonene sitter vi lengre med det vi allerede har lært, men går også videre med flere trinn. Du må kunne sitte stille i en meditasjonsstilling i mer enn 20 minutter om gangen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker fortsetterkurs i yoga & meditasjon

Forkunnskaper:
• Det kreves at du er fortrolig med de teknikkene vi underviser i på grunnkurset. Ikke kun de fysiske øvelsene, men også pusteteknikkene og de mentale teknikkene.