Dr. Bachs blomstermedisin trinn 1 - onlineKursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Torsdager kl 17:30 - 21:15
Varighet: 3 kvelder
Pris: 3.060

Vi tilbyr onlinekurs om Dr. Bachs blomstermedisin trinn 1, i den internasjonale Bachterapeututdannelsen. På kurset vil du få en grunnleggende innsikt i hvert enkelt remedie, og hvordan ta de i bruk på deg selv, dine nære og kjære, barn og dyr.

Kurset består av fellesundervisning, med muligheten for å stille spørsmål og komme med innspill underveis, oppgaver, egenrefleksjoner og meditasjoner.

Spørsmål vi vil utforske kan være:
• Hvordan flykter du fra deg selv når livet blir vanskelig - eller i det daglige
• Hva slags tanke, handlings og følelsesmønstre pleier du å ta i bruk når livet butter imot
• Hvordan klare å stå plantet midt i dine følelser på godt og vondt, og bruke de som ditt skattkammer til innsikt, bevisstgjøring, og forløselse til dyp kontakt med deg selv, din sjel, og din livsvei.

Trinn 1 av den Internasjonale Bachterapeut-utdannelsen:
Er godkjent av Bach senteret i England. Kurset har fokus på hvordan du kan bli kjent med remediene innenfra, ved å bevisstgjøres om dine egne tanke, handlings og følelsesmønstre, og hvilke remedier du kan bruke for å få større emosjonell balanse. Ved å linke de til eget liv, kan du lettere bruke de på deg selv, dine nære og kjære, eller på dine klienter.

Dr Bachs blomstermedisin benyttes til å:
Balansere våre følelser og hjelper oss til å finne igjen vår indre harmoni raskt og skånsomt. Det finns 38 essenser for ulike følelsestilstander, som for eksempel sjokk, angst, usikkerhet, sorg, skyldfølelse, irritasjon, stress, uro, osv. Blomsteressensene finner frem våre egne iboende krefter. For eksempel kan de hjelpe deg til å ta beslutninger, kjenne trygghet, stabilisere ett skiftende humør og finne livsgleden.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker onlinekurs om Dr. Bachs blomstermedisin trinn 1

NB: Kurset er liveundervisning Det tilbys ikke opptak av kurset i etterkant.

Kursmateriell:
I kursavgiften inngår Susanne Løfgrens bok "Introduksjon til Bachs Blomsterremedier utsalgspris 269 kr. Du får tilsend boken og annet kursmateriell før kurset.

Kursholder: Isabelle Schjelderup

Isabelle Schjelderup har jobbet med remediene gjennom 30 år, også innenfor det etablerte helsevesenet. Hun er blant annet utdannet sosionom, med videreutdannelse i Akutt og Ambulant Krisehåndtering, Helhetsterapeut, Yogalærer, Latteryogaleder, Lyd og vokalhealer, Mindfulnessinstruktør. Lærer i Den internasjonale Bachterapeut-utdannelsen trinn 1 og 2. Hun er forfatter av boken Lek med Yoga, og er i gang med sin bok nr 2, Yoga og livsmestring i skolen.