Hjertebalansering - Privat



Kursarrangør: BalanseAkademiet
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Torgeir Vraas plass 6, 3044 Drammen (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 - 5 - 10 ganger à 1,5 time
Pris: Fra 1.200

Jeg tilbyr hjertebalansering. Når noe i livet ditt har behov for ny balanse. Balanse og ubalanse går hånd i hånd gjennom livet. Med jevne eller ujevne mellomrom rykkes vi ut av balansen vi har etablert og livet oppleves utfordrende og ubalansert.

Det eneste sikre i livet er forandring, og de fleste er ukomfortable med ubalansene det skaper. Disse ubalansene er en gave til oss fordi de bringer oss videre i livet, mot ny balanse. Alt er i bevegelse, ingenting står stille! Vi utvikler oss, og det kan være svært krevende! I Hjertebalanseringen hjelper jeg deg frem mot din nye balanse (ikke tilbake til den gamle..), mot bedre livskvalitet, økt livsglede, indre ro og en bedre balanse i samspillet mellom det indre og det ytre livet ditt.

Hvordan foregår en Hjertebalansering?
Du sitter behagelig i en god stol, eller ligger godt på behandlingsbenken, og vi lar energiene gjøre jobben – energiene jobber akkurat der de skal og det er også energiene som styrer samtalen – en bevisstgjørende energicoaching der jeg leser energiene mens vi jobber. Energiene renses, sorteres, samles og balanseres, og kropp og ånd samles og groundes i den rene, høyfrekvente jordenergien. Du trenger ikke alltid grave i fortiden, nå har du muligheten til å løse opp og slippe, så du kan gå videre, romme hele deg og ta balansen og livet ditt til et nytt nivå! Det er fullt mulig å jobbe med Hjertebalansering over avstand om du bor langt unna, da bruker vi Skype eller telefon

Målgruppe:
Hjertebalansering er supert for deg som har tatt en Auratransformasjon™, jeg har gått veien før deg og hjelper deg videre der du er.

Hjertebalansering - priser og muligheter:
• kr. 1.200,-
• Bestill en Hjertebalansering når du trenger det.
• Varighet ca. 1,5 klokketime
• Passer godt for deg som er godt igang og intuitivt vet når du trenger en

5 Hjertebalanseringer:
• kr. 5.500,-
• 5 Hjertebalanseringer fordelt over ett år.
• Varighet ca. 1,5 klokketime pr. gang.
• For deg ønsker jevnlige Hjertebalanseringer på veien mot økt bevissthet og ny balanse, og som enten kjenner at du trenger å bruke mer tid på prosessen din, eller som er i god prosess allerede.

10 Hjertebalanseringer:
• kr. 10.000,-
• 10 Hjertebalanseringer fordelt over ett år.
• Varighet ca. 1,5 klokketime pr. gang.
• For deg som er klar for å virkelig sette ny fart på din egen utvikling mot å leve hele deg med økt bevissthet og ny balanse.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg har tatt Hjertekraftkurset, og utenom AuraTransformasjon er det noe av det råeste jeg har vært med på. Ønsker du virkelig komme til kjernen av dine begrensninger, så er dette veien å gå. Det jeg har åpnet opp med denne behandlingsmetoden, har jeg ikke kunnet klart uten denne type behandling. Den går så dypt, før visste jeg på en måte hva multidimensjonene var, men på kurset, fikk jeg se hva dimensjonene inneholdt. Det var både skremmende og imponerende og se hva vi er og er en del av. Henriette er dyktig lærer og ser deg og ivaretar hver enkelt deltager. Så du er 100 % trygg under kurset. Jeg bruker behandlingen på meg selv, nesten hver dag og føler meg sterkere og mer målbevisst.
- mvh Berit Hagbartsen

TUSEN TAKK for all hjelp du har gitt meg. Den er uunnværlig!!! Du fikk meg opp og ut av sengen etter å ha ligget syk i lang tid. Du vil alltid være i mitt Hjerte!
- Stor klem Ann-Christin

“Hjertekraft har vært en viktig brikke i min utvikling. Det er som om symbolene/energiene var puslespillbrikker jeg manglet for å komme helt på plass i meg selv.
- Hjertekraftklem fra Camilla

Jeg har gått mange kurs hos Henriette over snart 10 år, blant annet alle Reiki kursene, Karuna Reiki, Auraformidlerkurset og Ny tids Reiki, i tillegg til individuelle behandlinger. Jeg opplever sterk energi og tilstedeværelse fra Henriette. Hun er trygg på det hun formidler og skaper gode og trygge rammer, hvor alle er ivaretatt. Henriette skaper et rom av kjærlighetsenergi, hvor det føles som om vi alle er koblet på noe større enn oss selv. Her har synkronitet og transformasjon funnet sted. Henriette utfordrer meg til å vokse samtidig som hun er støttende på en kjærlig måte. Jeg har hatt stor utbytte og lært veldig mye av henne. Tusen takk Henriette.
- Hilde B. Bekken, Sertifisert NLP Coach, Auraformidler og Ny tids Reiki Master (In To The Flow)