Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

«Helaften med mat og sjokoladeaktivitet»

En helaften med rikelig tapas og sjokoladeaktiviteter på 4 timer+. Sosialt, smakfullt og lærerikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 1 kveld 945 kr
Sandnes Sandnes 1 kveld 945 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 945 kr

«Sjokoladeaktivitet 2 timer»

Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 2 timer 595 pr person kr
Sandnes Sandnes 2 timer 595 pr person kr
Stavanger Stavanger 2 timer 595 pr person kr

«Sjokoladeaktivitet 3 timer»

Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 3 timer 745 pr person kr
Sandnes Sandnes 3 timer 745 pr person kr
Stavanger Stavanger 3 timer 745 pr person kr

Familieverksted / Barnekurs - sjokoladekurs

På familieverksted har vi sjokoladekurs tilpasset store og små. Vi viser sjokoladens historie på storskjerm, alle lager sjokoladeskål med ballong, marsipankuler dyppet i sjokolade med striper, og sjokoladeslikkepinner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 2 timer 195 pr person kr

Start med sjokolade

Vi tilbyr kurset start med sjokolade. Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 3,5 timer 850 kr
Sandnes Sandnes 3,5 timer 850 kr
Stavanger Stavanger 3,5 timer 850 kr

Teambuilding - Sjokoladekurs

Vi tilbyr sjokoladekurs som teambuilding for firmaer, foreninger, venner og grupper. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 6 typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 3,5 time 650 pr person kr

Feltkontroll av hjorteviltkjøtt

Vi tilbyr kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt. Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. I henhold til de nye forskriftene, skal Mattilsynet vurdere og gi sin tilslutning til opplegget for opplæring av feltkontrollører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aure Aure 1 dag 1.950 kr
Flå Flå 1 dag 2.250 kr
Gjøvik Gjøvik 1 dag 2.250 kr
Overhalla Overhalla 1 dag 1.950 kr
Rana / Mo i Rana Rana / Mo i Rana 1 dag 1.950 kr
Siljan Siljan 1 dag 2.250 kr
Tromsø Tromsø 1 dag 2.250 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 1.950 kr

Foredling av hjorteviltkjøtt

Vi tilbyr kurs om foredling av hjorteviltkjøtt. Kurset arrangeres regionvis over 15 timer på to dager: Første dag fokuserer på etablering og drift av småskala foredlingsanlegg. Andre dag tar for seg praktisk nedskjæring av hjortevilt for salg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aure Aure 2 dager 4.000 kr

Aqua Inspektør - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 05.11.2024 2 dager05.11.2024 10.950 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.08.2024 2 dager20.08.2024 fra 10.200 kr

GlobalG.A.P CoC og ASC CoC - nettkurs

Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.09.2024 1 dag24.09.2024 5.500 kr

Vegetarmat, yogisk mat & oppskrifter

Du finner podkasten der du lytter til podkast, bare søk opp: Anahata -kortreist yoga. Du kan gå direkte til Spotify eller Apple Podcast her, eller du kan følge en av temaene under direkte til nettsiden for podkast-tema:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Matlagingskurs på hjemmebane

Vi tilbyr matlagingskurs på hjemmebane. Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, og Omegn Oslo, og Omegn Fra 7000 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Flatbrød med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om flatbrød med Margit Dale. Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen. I dette kurset tar vi deg gjennom de ulike stegene som trengs for å lage det perfekte flatbrødet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Kakekurs: Lær å dekorere fine kaker - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs hvor du lærer å dekorere fine kaker. Enten du vil lære å pynte gullrotkake, pynte sjokoladekake, eller det som er din favorittkake, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 299 kr

Lefsebaking med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om lefsebaking med Margit Dale. Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Melkeprodukter med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om melkeprodukter med Margit Dale. I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal. Kurset er helt nettbasert, så du kan ta det når du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Soppkurs for nybegynnere

Vi tilbyr soppkurs for nybegynnere. I dette kurset lærer du litt om ulike typer sopper som du finner i skogen. Du vil lære hva som er trygt, og hva du kan bruke de ulike soppene til. Vi har først litt teori i klasserommet, før vi går ut i skogen for å se, lukte og lære mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 22.08.2024 3 kvelder22.08.2024 2.000 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)? Ønsker du å lære mer om surdeigskultur og andre gjærmetoder og langtidsheving? Vil du prøvebake i steinovn? Da passer dette kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider

Vi tilbyr kurs i fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider. Mye av maten vår er fermentert. Brød, melk, sjokolade, vin, spekepølser, surkål, yoghurt, ost, sylteagurk er bare noen forebilder av ting som (ofte) er fermentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 01.11.2024 1 dag01.11.2024 2.490 kr

Fiskeretter med ferskvann- og saltvannsfisk

Tradisjonen i Norge var å spise mye fisk, og mye fersk vannsfisk. Per i dag er det ikke så mange som vet lengre hvilken ferskvannsfisk som kan spises, hvordan man graver fisk eller hvordan å lage gode fiskekaker. På dette kurset, skal vi i gang med å lage fiskeretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 29.11.2024 1 dag29.11.2024 2.490 kr

Glutenfri bakst

Gå ikke glipp lengre av dine favoritter! Lær å bake fantastiske glutenfrie oppskrifter sammen med Karin, som er gourmetkokk, småbruker og glutenintolerant. Dette kurset er for alle som ønsker å få en introduksjon i smakfull glutenfri bakst på småbruket vårt på vakre Hadeland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.08.2024 1 dag30.08.2024 2.490 kr

Gryteretter

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, gryter som putrer og ikke minst en fantastisk middag? De fleste av oss forbinder gryteretter med bestemødre, store kjeler på komfyren og glemte dufter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Hønsehold

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Hønseslakt og hønsehold

Vi tilbyr kurs om hønseslakt og hønsehold. Ingen høner, uten haner. Og har du høner, vil du etter hvert oppdage å få for mange haner. På dette kurset vil du derfor også lære om hvordan avlive fjærkre på en human måte. Vi lærer om bruk av hele dyret, fra nebb til hale, og ikke minst innvollene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Julemat

Vi hlder kurset julemat. Lær deg tradisjonell norsk julemat med spennende oppskrifter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.11.2024 1 dag15.11.2024 2.490 kr

Julepølser

Vi holder kuret julepølser. Lær å lage dine egne pølser!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 13.12.2024 1 dag13.12.2024 2.490 kr

Lammekjøtt

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, himmelske lammeretter og får-retter og ikke minst en fantastisk middag ved langbordet i vinterhagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 18.10.2024 1 dag18.10.2024 2.490 kr

Mat fra ville vekster

Vi tilbyr kurs i mat fra ville vekster. Dette kurset er nytt og vi er kjempespente over å kunne tilby det! Bli med på en dag med spede unge blader, flotte spiselige blomster og duftende nyskudd!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 08.06.2024 (+1) 1 dag08.06.2024 (+1) 2.490 kr

Norsk tapas

Dette kurset er ganske nytt og vi er kjempespennende over å kunne tilby det! Bli med på en ettermiddag med tapaslaging med norske råvarer med gourmetkokken vår, Karin, etterfulgt av en nydelig tapasmiddag!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 09.11.2024 1 dag09.11.2024 2.490 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Sauser og kraft

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.12.2024 1 dag06.12.2024 2.490 kr

Soppkurs - høstens skatter

Liker du sopp, men tør du ikke plukke mer enn kantarell, steinsopp og kanskje en håndfull til? Vil du lage mer spennende mat med sopp, lære å konservere dem på andre måter (soyasaus!) og bli inspirert til å dra på leting er nye sopp da er dette kurset noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.09.2024 (+1) 1 dag06.09.2024 (+1) 2.490 kr

Spekemat og kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. .Lyst å lære å lage din egen spekemat og kjøttpålegg: spekepølser, lammerull, bacon og leverpostei? Lizas småbruk inviterer til kurs i spekemat og kjøttpålegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 22.11.2024 1 dag22.11.2024 2.490 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.09.2024 1 dag20.09.2024 2.490 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 27.09.2024 1 dag27.09.2024 2.490 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Food - nettkurs

The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 360 kr

Mat - nettkurs

Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 360 kr

Åssiden skole - temauke bedre mat - nettkurs

Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 250 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>