Renhold - bedriftsinterntKursarrangør: Aquatiq Consult
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i renhold for bedrifter. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å sikre produksjon av trygg mat med riktig kvalitet.

Innhold:
Renhold er et av våre søsterselskaps viktigste fokusområder. Våre konsulenter i Aco Kjemi har lang erfaring med opplæring av renholdsteam og oppfølging av renholdsprosessen i praksis. Vi kan tilby flere kurs innen daglig- og industrielt renhold.

Her er noen eksempler på kurs vi kan tilby:
1) Motivasjon og holdning til yrket:
• Deltagere får en morsom dag, hvor mennesket er i sentrum som den største ressursen. Kurset er rettet mot renholdsyrket, men passer også for personell innenfor andre yrker hvor det stadig er endringer i faget og organisasjonen.

2) Teamarbeid:
• Kurset gir en innføring i hvordan man skal jobbe mot et felles mål i samarbeid med andre mennesker, samt hvordan man kan gå inn på hva hvert enkelt menneske har som spisskompetanse.

3) Prioritert renhold:
• Det gis et innblikk i hvordan man kan prioritere i en travel renholdshverdag. Det gis kunnskap om materialer, smuss og kjemi, samt forslag til rette metoder. Hva, hvordan og hvorfor-prinsippene.

4) Daglig og periodisk renhold:
• Deltagere får et innblikk i daglig renhold, og hva som må gjøres av periodisk renhold. Det gis fokus på hvilke områder / objekter som rengjøres i de forskjellige tidsrommene, samt gjennomgang av grunnleggende materialer, smuss, kjemi og metodekunnskap for å gjennomføre et tilfredsstillende renhold.

5) NS Insta 800:
• På dette kurset går vi gjennom kvalitetsmålesystemet NS Insta 800, som pr i dag er det eneste systemet for renhold som er godkjent i Norge. Vi går gjennom hvordan vi rengjør og hvordan vi visuelt kan måle renholdet. Dette er en meget god og viktig dokumentasjon for fremtiden.

6) Gulvpleie:
• Deltagere får en gjennomgang av alle gulvtyper, samt hvilke behandlinger og vedlikeholdsmetoder som er best pr gulvtype.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter