Aquatiq Consult

Aquatiq Consult tilbyr kurs, revisjon, system og konsulenttjenester til matbransjen. Vår ambisjon er å styrke vårt team og vår satsning innen disse områdene for bedre å kunne bistå våre kunder i inn- og utland.

Vi er en av Norges ledende aktører innen næringsmiddelhygiene, og vi samarbeider med de beste aktører når det gjelder kompetanse innenfor mattrygghet. Vi er blandt annet, som de eneste i Norge, registrert som opplæringssenter i HACCP av The Royal Society for Public Health (RSPH) i England.

Vi har mange års erfaring med kvalitetsledelse og prosessforbedring i matindustrien, og har spesialisert oss på internasjonalt godkjente standarder for mattrygghet (GFSI) og HACCP etter retningslinjer fra Codex Alimentarius.

Vi tilbyr bedriftstilpassede løsninger for sikring av mikrobiologisk kvalitet og produkttrygghet.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Aquatiq Food Forum

Vi tilbyr Aquatiq Food Forum. Hvert år samler vi ledere fra matindustrien og internasjonale foredragsholdere, for å presentere trender innen matbransjen, ledererfaringer, ledelsesverktøy og matteknologi.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker fra 6.500 kr  

Endringer i BRC-standardens versjon 8

Vi tilbyr kurs om endringer i BRC-standardens versjon 8. BRC Global Standard for Mattrygghet utgave 8 blir publisert i august 2018, og blir gjeldende for alle revisjoner som gjennomføres fra februar 2019.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.100 kr  

Fagdag - Risikobasert miljøovervåkning

Vi tilbyr fagdag om risikobasert miljøovervåkning. Målsettingen er at deltagere etter denne gjennomgangen skal kunne sette opp et risikobasert miljøovervåkingsprogram, forstå analyserapporter og evaluere analyseresultater.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 14.02.2020 1 dag14.02.2020 4.100 kr  

Fagdag - Trygg Mat og Renhold

Vi tilbyr fagdag om trygg mat og renhold. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å forhindre både dårlig kvalitet og utrygg mat.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.100 kr  
Bodø Bodø 1 dag 4.100 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.100 kr  
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.100 kr  

Food Fraud / Matsvindel

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10 - 15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 03.12.2019 1 dag03.12.2019 5.100 kr  

FSSC 22000 versjon 5

Vi tilbyr kurs i FSSC 22000 versjon 5. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht ISO / FSSC 22000 og ISO 22002-1.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.100 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 5.100 kr  

Grunnleggende mikrobiologi

Vi tilbyr kurs i grunnleggende mikrobiologi. Målsettingen er at deltagere skal få oppdatert kunnskap om etablering og vekst av de viktigste matforgiftningsbakteriene, samt et utvalg av kvalitetsforringende bakterier.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.100 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.100 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 5.100 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag 5.100 kr  

HACCP for lager og distribusjon

Vi tilbyr kurs i HACCP for lager og distribusjon. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i HACCP som er tilpasset lager og distribusjon. Alle lager og transportselskap som håndterer næringsmidler er pålagt å innføre HACCP.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.950 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>