Aquatiq Consult

Aquatiq Consult tilbyr kurs, revisjon, system og konsulenttjenester til matbransjen. Vår ambisjon er å styrke vårt team og vår satsning innen disse områdene for bedre å kunne bistå våre kunder i inn- og utland.

Vi er en av Norges ledende aktører innen næringsmiddelhygiene, og vi samarbeider med de beste aktører når det gjelder kompetanse innenfor mattrygghet. Vi er blandt annet, som de eneste i Norge, registrert som opplæringssenter i HACCP av The Royal Society for Public Health (RSPH) i England.

Vi har mange års erfaring med kvalitetsledelse og prosessforbedring i matindustrien, og har spesialisert oss på internasjonalt godkjente standarder for mattrygghet (GFSI) og HACCP etter retningslinjer fra Codex Alimentarius.

Vi tilbyr bedriftstilpassede løsninger for sikring av mikrobiologisk kvalitet og produkttrygghet.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Aquatiq Food Forum

Vi tilbyr konferansen Aquatiq Food Forum. Hvert år samler vi ledere fra matindustrien og internasjonale foredragsholdere, for å presentere trender innen matbransjen, ledererfaringer, ledelsesverktøy og matteknologi.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager  

Fastsettelse av holdbarhet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det viktig at produktene skal være lønnsomme å produsere. Fastsettelse av holdbarhet på matvarer må ta hensyn til alle disse faktorene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.500 kr  

FSSC 22000 versjon 5.1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 5.1 I dette kurset vil vi gi deg god oversikt over krav i standarden, og hvilken innvirkning disse har på ditt ledelsessystem. Vi vil vektlegge spesielt de oppdaterte kravene som kom i versjon 5.1 i 2019.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr  

HACCP innføring - bedriftsinternt

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

HACCP innføring - nettkurs

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken som nettkurs. HACCP er et tema som må modnes, og som krever god teoretisk grunnlag, før man kan begynne med det praktiske arbeidet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.08.2021 2 dager à 3,5 timer16.08.2021 4.950 kr  

HACCP workshop

Vi tilbyr HACCP workshop. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 07.09.2021 3 dager07.09.2021 Fra 11.200 kr  

HACCP Workshop - bedriftsinternt

Vi tilbyr HACCP Workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr  

HACCP workshop - nettkurs

Vi tilbyr HACCP workshop som nettkurs. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.08.2021 3 dager24.08.2021 9.950 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>