Aquatiq Consult

Aquatiq Consult tilbyr kurs, revisjon, system og konsulenttjenester til matbransjen. Vår ambisjon er å styrke vårt team og vår satsning innen disse områdene for bedre å kunne bistå våre kunder i inn- og utland.

Vi er en av Norges ledende aktører innen næringsmiddelhygiene, og vi samarbeider med de beste aktører når det gjelder kompetanse innenfor mattrygghet. Vi er blandt annet, som de eneste i Norge, registrert som opplæringssenter i HACCP av The Royal Society for Public Health (RSPH) i England.

Vi har mange års erfaring med kvalitetsledelse og prosessforbedring i matindustrien, og har spesialisert oss på internasjonalt godkjente standarder for mattrygghet (GFSI) og HACCP etter retningslinjer fra Codex Alimentarius.

Vi tilbyr bedriftstilpassede løsninger for sikring av mikrobiologisk kvalitet og produkttrygghet.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Aquatiq Food Forum

Vi tilbyr konferansen Aquatiq Food Forum. Hvert år samler vi ledere fra matindustrien og internasjonale foredragsholdere, for å presentere trender innen matbransjen, ledererfaringer, ledelsesverktøy og matteknologi.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager  

BRC-standarden versjon 8

Vi tilbyr kurs om BRC-standarden versjon 8. BRC Global Standard Food Safety er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Vi går gjennom kravene i standarden som en hjelp til dere med å komme i gang med innføring av BRC.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag  

Fagdag - Trygg mat og renhold

Vi tilbyr fagdag om trygg mat og renhold. Renhold, vedlikehold, hygiene og opplæring er noen av de mest viktige grunnforutsetningene, som må gis høy fokus og driftes godt for å hindre både dårlig kvalitet og utrygg mat. Vi ser at dette kan og må gjøres langt bedre.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.500 kr  
Bodø Bodø 1 dag 4.500 kr  
Frøya Frøya 1 dag 4.500 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.500 kr  
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.500 kr  

Fastsettelse av holdbarhet modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet modul 2. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr  

Food fraud / matsvindel (2 moduler)

Vi tilbyr kurs om matsvindel / food fraud (2 moduler). Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 30.09.2020 1 dag30.09.2020 5.300 kr  

Food fraud / matsvindel (2 moduler) - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om matsvindel / food fraud (2 moduler) for bedrifter. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Food fraud / matsvindel (2 moduler) - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om matsvindel / food fraud (2 moduler). Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4.500 kr  

FSSC 22000 versjon 5

Vi tilbyr kurs om FSSC 22000 versjon 5. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht FSSC 22000 versjon 5. FSSC 22000 versjon 5 bygger på de to standardene ISO 22000:2018 og TS 22002-1 og FSSC sine tilleggskrav.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.300 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 27.10.2020 1 dag27.10.2020 5.300 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>