Aquatiq Consult

Aquatiq Consult tilbyr kurs, revisjon, system og konsulenttjenester til matbransjen. Vår ambisjon er å styrke vårt team og vår satsning innen disse områdene for bedre å kunne bistå våre kunder i inn- og utland.

Vi er en av Norges ledende aktører innen næringsmiddelhygiene, og vi samarbeider med de beste aktører når det gjelder kompetanse innenfor mattrygghet. Vi er blandt annet, som de eneste i Norge, registrert som opplæringssenter i HACCP av The Royal Society for Public Health (RSPH) i England.

Vi har mange års erfaring med kvalitetsledelse og prosessforbedring i matindustrien, og har spesialisert oss på internasjonalt godkjente standarder for mattrygghet (GFSI) og HACCP etter retningslinjer fra Codex Alimentarius.

Vi tilbyr bedriftstilpassede løsninger for sikring av mikrobiologisk kvalitet og produkttrygghet.


<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Mikrobiell prøvetaking - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i mikrobiell prøvetaking. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17.09.2024 4 timer17.09.2024 4.100 kr  

Mikrobiologi - biologiske næringsmiddelfarer modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 1. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.100 kr  

Mikrobiologi biologiske næringsmiddelfarer modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 2. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.100 kr  

Mikrobiologi for sjømatindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien for bedrifter. Målet er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

NYHET! Allergener og allergenhåndtering

Ønsker du å utvide din kunnskap om allergener og lære hvordan du trygt håndterer dem i en næringsmiddel-produksjon? Vårt kurs om allergener og allergenhåndtering er det rette valget.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.05.2024 28.05.2024 5.800 kr  

Praktisk revisjonskurs for matindustrien

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 28.05.2024 3 dager28.05.2024 13.600 kr  

Praktisk revisjonskurs for matindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr  

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse + en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>