Vi tilbyr nettkurs i BRCGS Food Safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.
Innhold:
Du vil også få en forståelse for hva man kan forvente under sertifiseringsprosessen, og nødvendige handlinger før, under og etter revisjonen.
Målet er å gi kursdeltagere forståelse av:
• Detaljene i standarden
• Hvordan oppfylle kravene
• Hva man kan forvente ved en BRCGS-revisjon
• Tilgang og bruk av revisjonsrapporter på BRCGS sin nettside
Kurset arrangeres i samarbeid med vår tidligere kollega Trond Stokmo, som er en svært erfaren BRC-revisor, og som sikrer at våre deltagere alltid får siste nytt om hva som skjer innenfor BRC-standarden. Han er nå daglig leder i sitt eget firma Trygg-mat.no.
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs i BRCGS Food Safety versjon 9