Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Fagoperatør i akvakultur - klasserom på nett

Kurset er for deg som vil jobbe med utvikling og drift av akvakulturanlegg. Du får forståelse for sammenhengen mellom biologisk produksjon og naturens tålegrenser. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 24.10.2018 2 semestre24.10.2018
Kristiansand Kristiansand 24.10.2018 2 semestre24.10.2018
Lindesnes Lindesnes 24.10.2018 2 semestre24.10.2018

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

BRC Global Standard for Food Safety versjon 7

BRC Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Global Standard. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.990 kr

Effektiv forebygging av matsvindel - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om effektiv forebygging av matsvindel. Matsvindel er en globalt voksende utfordring i næringsmiddelbransjen. Vi tilbyr nå et kurs som setter fokus på hvordan din virksomhet kan minimere svindel i leverandørkjedene og hvordan den kan håndteres hvis det allikevel dukker opp utfordringer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.990 kr
Tromsø Tromsø 14.11.2018 2 dager14.11.2018 8.990 kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - bedriftsinternt

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

GlobalG.A.P Inspektør (HACCP og interne revisjoner)

Kompetansekrav er en økende global fokus i næringsmiddelindustrien og primærnæringen. GlobalG.A.P IFA er nylig anerkjent som GFSI standard på linje med bla BRC Global Food Standard og FSSC22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 26.09.2018 2 dager26.09.2018 8.990 kr
Bodø Bodø 2 dager 8.990 kr

GlobalG.A.P. Chain of Custody versjon 5.0 - bedriftsinternt

På dette kurset vil du få en innføring i hva som kreves for å bli sertifisert i henhold til GlobalG.A.P. CoC- standarden. Kurset gjennomføres med praktiske eksempler og vil danne et godt grunnlag for ditt videre arbeid med GlobalG.A.P Chain of Custody standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1/2 dag Avtales kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. ?Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Kurs - Eksporterer din bedrift dyrefôr til USA

The Food Safety Modernisation Act - er en ny lovgivning for bedrifter som eksporterer mat og dyrefôr til USA. Kurset gir deg innføring i lovverket og gir deg PCQI kvalifiseringen du trenger for å få lov til å eksportere dine produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 15.700 kr

Revisjon av HACCP - systemer

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager 8.800 kr

Revisjon av HACCP - systemer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer for bedrifter. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Rømming av fisk fra akvakulturanlegg - bedriftsinternt

Fisk som rømmer fra akvakulturanlegg utgjør en risiko som NYTEK standarden krever at oppdretter håndterer. Bli kjent med kravene i standarden og få praktisk erfaring med ulike verktøy for å identifisere og håndtere risiko, samt begrense rømming på oppdrettsanlegget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Endringer i BRC-standardens versjon 8

Vi tilbyr kurs om endringer i BRC-standardens versjon 8. BRC Global Standard for Mattrygghet utgave 8 blir publisert i august 2018, og blir gjeldende for alle revisjoner som gjennomføres fra februar 2019.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 23.10.2018 1 dag23.10.2018 4.500 kr

Fagdag - Trygg Mat og Renhold

Vi tilbyr fagdag - trygg mat og renhold. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å forhindre både dårlig kvalitet og utrygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.100 kr
Bodø Bodø 05.12.2018 1 dag05.12.2018 4.100 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.100 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.100 kr

FSSC / ISO 22000 - Food Safety Management System

Målsettingen er å gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht ISO / FSSC 22000 og ISO 2002-1. Standarden er utviklet for å hjelpe organisasjoner med å etablere og kontinuerlig forbedre styringssystemer og god produksjonspraksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.950 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 24.10.2018 1 dag24.10.2018 4.950 kr

Grunnleggende mikrobiologi

Vi tilbyr kurs i grunnleggende mikrobiologi. Målsettingen er at deltagere skal få oppdatert kunnskap om etablering og vekst av de viktigste matforgiftningsbakteriene, samt et utvalg av kvalitetsforringende bakterier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.950 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.950 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 20.11.2018 1 dag20.11.2018 4.950 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 4.950 kr

HACCP for lager og distribusjon

Vi tilbyr kurs i HACCP for lager og distribusjon. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i HACCP som er tilpasset lager og distribusjon. Alle lager og transportselskap som håndterer næringsmidler er pålagt å innføre HACCP.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.950 kr

HACCP Innføring

Vi tilbyr innføring i HACCP-metodikken. Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1 dag 4.950 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 30.10.2018 1 dag30.10.2018 4.950 kr

HACCP videregående

Målsettingen er å gi deltagere økt kunnskap om ulike aktiviteter knyttet til HACCP - deriblant også forskjellene mellom begrepene verifisering og validering. I tillegg vil kurset gjøre deltagere bedre i stand til å vurdere og vedlikeholde virksomhetenes HACCP-system på en logisk og systematisk måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.050 kr

HACCP Workshop

Vi tilbyr HACCP Workshop. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere kunnskapen de trenger for å kunne lede et HACCP-team, eller delta aktivt i utarbeidelse og drift av HACCP-system.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 06.11.2018 3 dager06.11.2018 10.200 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 10.200 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 10.200 kr
Tromsø Tromsø 3 dager 10.200 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 10.200 kr

Hygienisk design - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design for å sikre renhold, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Listeria-kurs - bedriftsinternt

Aquatiq Consult leverer Listeria-kurs for bedrifter som fokuserer på egenskaper, vekst og overlevelse, høyrisikoprodukter, fremvekst av biofilm, prøvetaking, typing, stresstester og mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Matsvindel / Sårbarhetsanalyse

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10 - 15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 04.12.2018 1 dag04.12.2018 4.950 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien. Målsettingen er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat, viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 04.12.2018 1 dag04.12.2018 4.950 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.950 kr

Praktisk allergenstyring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenstyring for bedrifter. Dette er et kurs som består av teori, diskusjoner og praktisk øvelse som skal gi deltakerne systematiske og faktabaserte verktøy for å redusere risikoen for forekomst av uønskede allergener i produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 27.11.2018 3 dager27.11.2018 10.200 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 10.200 kr
Tønsberg Tønsberg 3 dager 10.200 kr

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - Workshop

Målsettingen er at deltagere vil etter endt kurs ha inngående forståelse for viktigheten av risikobasert prøvetaking, steg for steg. Ha kunnskap til å sette opp egne holdbarhetsforsøk, fastsette grenseverdier og vurdere analysereresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 9.050 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.050 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 21.11.2018 2 dager21.11.2018 9.050 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 9.050 kr

Renhold - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i renhold for bedrifter. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å sikre produksjon av trygg mat med riktig kvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere verktøy for å utføre rotårsaksanalyser, og innføring av effektive teknikker som en del av en organisasjons kontinuerlige forbedringsarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Fagbrev sjømatproduksjon

Blått Kompetansesenter Nord arrangerer støttekurs for de som skal ta teorieksamen i Sjømatproduksjon som privatist. Ved bestått teorieksamen og nok praksis vil man kunne gå opp til fagprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skjervøy Skjervøy

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette. For alle som håndterer mat profesjonelt er det av helt avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 5.100 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet. Gjennomgang av generell hygiene og HACCP-metoden. MatPuls kan hjelpe til å gjennomføre fareanalyse og utarbeide dokumentasjon som tilfredsstiller krav i regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.