Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet. Gjennomgang av generell hygiene og HACCP-metoden. MatPuls kan hjelpe til å gjennomføre fareanalyse og utarbeide dokumentasjon som tilfredsstiller krav i regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette. For alle som håndterer mat profesjonelt er det av helt avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 5.100 kr

Food defense

Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP - begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen. Dette kurset tar for seg disse begrepene og nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel og dermed også ditt varemerke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

HACCP kurs / workshop

Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her viser vi hvordan du oppretter, implementerer og vedlikeholder HACCP i ditt styringssystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.250 kr
Oslo Oslo 2 dager 8.250 kr

Hygienekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Formålet med kurset er å gi en god forståelse for viktigheten av å opprettholde god produksjonshygiene. Vi bruker videosnutter, ATP-måler og praktiske eksempler. Kurset retter seg til produksjonsmedarbeidere og renholdere i næringsmiddelindustri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Innføring i HACCP

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.700 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.700 kr
Tromsø Tromsø 1 dag 5.700 kr

Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000

Vi tilbyr kurs i ISO 22000 / FSSC 22000. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

Kurs i matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer

Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Produsenter og distributører av materialer og gjenstander som er beregnet på å komme i kontakt med næringsmidler, berøres av en rekke ulike lover og regler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.700 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.700 kr

Næringsmiddelrenhold (NHR01) - Næringsmiddel, hygiene og renhold

Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 2.000 kr

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

Verdiskapning i lokalmat

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Fagbrev - Industriell matproduksjon

Har du arbeidserfaring innen matproduksjon mangler dokumentasjon på dine kunnskaper? Med fagbrev har du flere muligheter, kan få mer ansvar og høyere lønn. Som fagarbeider i industriell matproduksjon kan du få jobb i bedrifter som driver med næringsmiddelproduksjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10.09.2019 108 timer10.09.2019 22.000 kr

IK Mat

Vi tilbyr kurs i IK Mat. Målsettingen med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 18.10.2019 8 timer18.10.2019 1.990 kr

Industriell matproduksjon

Vi tilbyr kurs om industriell matproduksjon. Du lærer om råvarer og teknologi og får innsikt i produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 2 semester 22.500 kr
Tønsberg Tønsberg 2 semester 22.500 kr

 |  1 2   |  Neste side >>