Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet. Gjennomgang av generell hygiene og HACCP-metoden. MatPuls kan hjelpe til å gjennomføre fareanalyse og utarbeide dokumentasjon som tilfredsstiller krav i regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

Aquatiq Food Forum 2019

Vi tilbyr Aquatiq Food Forum. Hvert år samler vi ledere fra matindustrien og internasjonale foredragsholdere, for å presentere trender innen matbransjen, ledererfaringer, ledelsesverktøy og matteknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 10.09.2019 2 dager10.09.2019

Endringer i BRC-standardens versjon 8

Vi tilbyr kurs om endringer i BRC-standardens versjon 8. BRC Global Standard for Mattrygghet utgave 8 blir publisert i august 2018, og blir gjeldende for alle revisjoner som gjennomføres fra februar 2019.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.100 kr

Fagdag - Risikobasert miljøovervåkning

Deltagere skal etter denne gjennomgangen kunne sette opp et risikobasert miljøovervåkingsprogram, forstå analyserapporter og evaluere analyseresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.100 kr

Fagdag - Trygg Mat og Renhold

Vi tilbyr fagdag - trygg mat og renhold. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å forhindre både dårlig kvalitet og utrygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.100 kr
Bodø Bodø 1 dag 4.100 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.100 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.100 kr

FSSC / ISO 22000 - Food Safety Management System

Målsettingen er å gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht ISO / FSSC 22000 og ISO 2002-1. Standarden er utviklet for å hjelpe organisasjoner med å etablere og kontinuerlig forbedre styringssystemer og god produksjonspraksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.100 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 5.100 kr

Grunnleggende mikrobiologi

Vi tilbyr kurs i grunnleggende mikrobiologi. Målsettingen er at deltagere skal få oppdatert kunnskap om etablering og vekst av de viktigste matforgiftningsbakteriene, samt et utvalg av kvalitetsforringende bakterier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.100 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.100 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 12.11.2019 1 dag12.11.2019 5.100 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 5.100 kr

HACCP for lager og distribusjon

Vi tilbyr kurs i HACCP for lager og distribusjon. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i HACCP som er tilpasset lager og distribusjon. Alle lager og transportselskap som håndterer næringsmidler er pålagt å innføre HACCP.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.950 kr

HACCP Innføring

Vi tilbyr innføring i HACCP-metodikken. Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1 dag 5.100 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 09.04.2019 1 dag09.04.2019 5.100 kr

HACCP videregående

Målsettingen er å gi deltagere økt kunnskap om ulike aktiviteter knyttet til HACCP - deriblant også forskjellene mellom begrepene verifisering og validering. I tillegg vil kurset gjøre deltagere bedre i stand til å vurdere og vedlikeholde virksomhetenes HACCP-system på en logisk og systematisk måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 21.05.2019 2 dager21.05.2019 9.300 kr

HACCP Workshop

Vi tilbyr HACCP Workshop. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere kunnskapen de trenger for å kunne lede et HACCP-team, eller delta aktivt i utarbeidelse og drift av HACCP-system.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 05.11.2019 3 dager05.11.2019 10.500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 10.500 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 10.500 kr
Tromsø Tromsø 3 dager 10.500 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 10.500 kr

Hygienisk design - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design for å sikre renhold, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Listeria-kurs - bedriftsinternt

Aquatiq Consult leverer Listeria-kurs for bedrifter som fokuserer på egenskaper, vekst og overlevelse, høyrisikoprodukter, fremvekst av biofilm, prøvetaking, typing, stresstester og mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Matsvindel / Sårbarhetsanalyse

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10 - 15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 10.04.2019 1 dag10.04.2019 5.100 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien. Målsettingen er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat, viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 29.10.2019 1 dag29.10.2019 5.100 kr
Bodø Bodø 1 dag 5.100 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 5.100 kr

Praktisk allergenstyring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenstyring for bedrifter. Dette er et kurs som består av teori, diskusjoner og praktisk øvelse som skal gi deltakerne systematiske og faktabaserte verktøy for å redusere risikoen for forekomst av uønskede allergener i produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 10.500 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 10.500 kr
Tønsberg Tønsberg 3 dager 10.500 kr

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - Workshop

Målsettingen er at deltagere vil etter endt kurs ha inngående forståelse for viktigheten av risikobasert prøvetaking, steg for steg. Ha kunnskap til å sette opp egne holdbarhetsforsøk, fastsette grenseverdier og vurdere analysereresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 9.300 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.300 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 13.11.2019 2 dager13.11.2019 9.300 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 9.300 kr

Renhold - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i renhold for bedrifter. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å sikre produksjon av trygg mat med riktig kvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere verktøy for å utføre rotårsaksanalyser, og innføring av effektive teknikker som en del av en organisasjons kontinuerlige forbedringsarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Fagbrev sjømatproduksjon

Blått Kompetansesenter Nord arrangerer støttekurs for de som skal ta teorieksamen i Sjømatproduksjon som privatist. Ved bestått teorieksamen og nok praksis vil man kunne gå opp til fagprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skjervøy Skjervøy

Industriell matproduksjon

Vi tilbyr kurs om industriell matproduksjon. Du lærer om råvarer og teknologi og får innsikt i produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 2 semester 22.500 kr
Tønsberg Tønsberg 2 semester 22.500 kr

Fagoperatør i akvakultur - klasserom på nett

Kurset er for deg som vil jobbe med utvikling og drift av akvakulturanlegg. Du får forståelse for sammenhengen mellom biologisk produksjon og naturens tålegrenser. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 2 semestre
Kristiansand Kristiansand 2 semestre
Lindesnes Lindesnes 2 semestre

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.