Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Her finner du nettbaserte Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

BRC Global Standard for Food Safety versjon 7

BRC Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Global Standard. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.990 kr

Effektiv forebygging av matsvindel - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om effektiv forebygging av matsvindel. Matsvindel er en globalt voksende utfordring i næringsmiddelbransjen. Vi tilbyr nå et kurs som setter fokus på hvordan din virksomhet kan minimere svindel i leverandørkjedene og hvordan den kan håndteres hvis det allikevel dukker opp utfordringer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 23.11.2020 2 dager23.11.2020 8.990 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 8.990 kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - bedriftsinternt

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - nettkurs

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 03.06.2020 2 dager03.06.2020 8.990 kr

GlobalG.A.P Inspektør (HACCP og interne revisjoner)

Kompetansekrav er en økende global fokus i næringsmiddelindustrien og primærnæringen. GlobalG.A.P IFA er nylig anerkjent som GFSI standard på linje med bla BRC Global Food Standard og FSSC22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 22.09.2020 2 dager22.09.2020 8.990 kr

GlobalG.A.P. Chain of Custody versjon 5.0 - bedriftsinternt

På dette kurset vil du få en innføring i hva som kreves for å bli sertifisert i henhold til GlobalG.A.P. CoC- standarden. Kurset gjennomføres med praktiske eksempler og vil danne et godt grunnlag for ditt videre arbeid med GlobalG.A.P Chain of Custody standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1/2 dag Avtales kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. ?Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Kurs - Eksporterer din bedrift dyrefôr til USA

The Food Safety Modernisation Act - er en ny lovgivning for bedrifter som eksporterer mat og dyrefôr til USA. Kurset gir deg innføring i lovverket og gir deg PCQI kvalifiseringen du trenger for å få lov til å eksportere dine produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 15.700 kr

Revisjon av HACCP - systemer

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager 8.800 kr

Revisjon av HACCP - systemer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer for bedrifter. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Rømming av fisk fra akvakulturanlegg - bedriftsinternt

Fisk som rømmer fra akvakulturanlegg utgjør en risiko som NYTEK standarden krever at oppdretter håndterer. Bli kjent med kravene i standarden og få praktisk erfaring med ulike verktøy for å identifisere og håndtere risiko, samt begrense rømming på oppdrettsanlegget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 108 timer 22.500 kr
Skien Skien 120 timer 24.900 kr

IK Mat

Vi tilbyr kurs i IK Mat. Målsettingen med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 8 timer 1.990 kr

Industriell matproduksjon

Vi tilbyr kurs om industriell matproduksjon. Du lærer om råvarer og teknologi og får innsikt i produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 2 semester 22.500 kr
Tønsberg Tønsberg 2 semester 22.500 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet. Gjennomgang av generell hygiene og HACCP-metoden. MatPuls kan hjelpe til å gjennomføre fareanalyse og utarbeide dokumentasjon som tilfredsstiller krav i regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

Aquatiq Food Forum

Vi tilbyr Aquatiq Food Forum. Hvert år samler vi ledere fra matindustrien og internasjonale foredragsholdere, for å presentere trender innen matbransjen, ledererfaringer, ledelsesverktøy og matteknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager

BRC-standarden versjon 8

Vi tilbyr kurs om BRC-standarden versjon 8. BRC Global Standard Food Safety er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Vi går gjennom kravene i standarden som en hjelp til dere med å komme i gang med innføring av BRC.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag

Fagdag - Trygg mat og renhold

Vi tilbyr fagdag om trygg mat og renhold. Renhold, vedlikehold, hygiene og opplæring er noen av de mest viktige grunnforutsetningene, som må gis høy fokus og driftes godt for å hindre både dårlig kvalitet og utrygg mat. Vi ser at dette kan og må gjøres langt bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.500 kr
Bodø Bodø 1 dag 4.500 kr
Frøya Frøya 1 dag 4.500 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.500 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.500 kr

Food Fraud / Matsvindel

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10 - 15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 30.09.2020 1 dag30.09.2020 5.300 kr

Food Fraud / Matsvindel - nettkurs

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10 - 15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.500 kr

FSSC 22000 versjon 5

Vi tilbyr kurs i FSSC 22000 versjon 5. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht FSSC 22000 versjon 5. FSSC 22000 versjon 5 bygger på de to standardene ISO 22000:2018 og TS 22002-1 og FSSC sine tilleggskrav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.300 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 27.10.2020 1 dag27.10.2020 5.300 kr

FSSC 22000 versjon 5 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i FSSC 22000 versjon 5. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht FSSC 22000 versjon 5. FSSC 22000 versjon 5 bygger på de to standardene ISO 22000:2018 og TS 22002-1 og FSSC sine tilleggskrav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.04.2020 1 dag16.04.2020 4.500 kr

Grunnleggende mikrobiologi

Vi tilbyr kurs i grunnleggende mikrobiologi. Målsettingen er at deltagere skal få oppdatert kunnskap om etablering og vekst av de viktigste matforgiftningsbakteriene, samt et utvalg av kvalitetsforringende bakterier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.300 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.300 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 10.11.2020 1 dag10.11.2020 5.300 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 5.300 kr

Grunnleggende mikrobiologi - Webinar modul 1

Vi tilbyr webinar i grunnleggende kurs i mikrobiologi for matbransjen. De biologiske næringsmiddelfarene tar ikke ferie, selv om koronaviruset herjer rundt oss. En rekke mikroorganismer kan forårsake sykdom som smitter gjennom mat og vann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17.04.2020 (+2) 2 1/2 time17.04.2020 (+2) 3.000 kr
Nettkurs / nettstudie 24.04.2020 2 1/2 time 24.04.2020 3.000 kr
Nettkurs / nettstudie 30.04.2020 2 1/2 time 30.04.2020 3.000 kr

Grunnleggende mikrobiologi - Webinar modul 2

Vi tilbyr webinar i grunnleggende kurs i mikrobiologi for matbransjen. De biologiske næringsmiddelfarene tar ikke ferie, selv om koronaviruset herjer rundt oss. En rekke mikroorganismer kan forårsake sykdom som smitter gjennom mat og vann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18.06.2020 2 1/2 time18.06.2020 3.000 kr

HACCP for lager og distribusjon

Vi tilbyr kurs i HACCP for lager og distribusjon. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i HACCP som er tilpasset lager og distribusjon. Alle lager og transportselskap som håndterer næringsmidler er pålagt å innføre HACCP.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.950 kr

HACCP for lager og distribusjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i HACCP for lager og distribusjon for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i HACCP som er tilpasset lager og distribusjon. Alle lager og transportselskap som håndterer næringsmidler er pålagt å innføre HACCP.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

HACCP innføring

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken. Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1 dag 5.300 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 29.09.2020 1 dag29.09.2020 5.300 kr
Tromsø Tromsø 25.08.2020 1 dag25.08.2020 5.300 kr

HACCP innføring - nettkurs

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken som nettkurs. Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.04.2020 (+1) 4 dager20.04.2020 (+1) 4.500 kr
Nettkurs / nettstudie 18.05.2020 4 dager 18.05.2020 4.500 kr

HACCP videregående

Målsettingen er å gi deltagere økt kunnskap om ulike aktiviteter knyttet til HACCP - deriblant også forskjellene mellom begrepene verifisering og validering. I tillegg vil kurset gjøre deltagere bedre i stand til å vurdere og vedlikeholde virksomhetenes HACCP-system på en logisk og systematisk måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 2 dager 9.600 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 22.09.2020 2 dager22.09.2020 9.600 kr

HACCP Workshop

Vi tilbyr HACCP Workshop. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 03.11.2020 3 dager03.11.2020 10.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 10.900 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 10.900 kr
Tromsø Tromsø 3 dager 10.900 kr
Trondheim Trondheim 25.08.2020 3 dager25.08.2020 10.900 kr

Hygienekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Hygienisk design - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design, for å sikre rengjøring, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Koronaberedskap i matindustrien - gratis webinar

Vi tilbyr gratis webinar om koronaberedskap i matindustrien. Alle er nå i en krevende situasjon. Dere som jobber i matbransjen, har i tillegg et ekstra ansvar i forhold til at dere utfører samfunnskritiske oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr

Listeria i fokus - webinar

VI tilbyr webinar Listeria i fokus. Aquatiq Consult tilbyr Listeria-kurs for bedrifter som fokuserer på blant annet egenskaper, vekst og overlevelse av Listeria, høyrisikoprodukter, fremvekst av biofilm, prøvetaking, typing og stresstester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 11.06.2020 11.06.2020 Avtales kr

Listeria-kurs - bedriftsinternt

Aquatiq Consult tilbyr Listeria-kurs for bedrifter som fokuserer på blant annet egenskaper, vekst og overlevelse av Listeria, høyrisikoprodukter, fremvekst av biofilm, prøvetaking, typing og stresstester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien. Målsettingen er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat, viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.300 kr
Bodø Bodø 1 dag 5.300 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 5.300 kr
Tromsø Tromsø 26.08.2020 1 dag26.08.2020 5.300 kr

Praktisk allergenstyring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenstyring for bedrifter. Dette er et kurs som består av teori, diskusjoner og praktisk øvelse som skal gi deltakerne systematiske og faktabaserte verktøy for å redusere risikoen for forekomst av uønskede allergener i produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 10.900 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 10.900 kr
Tønsberg Tønsberg 20.10.2020 3 dager20.10.2020 10.900 kr
Øygarden Øygarden 08.09.2020 3 dager08.09.2020 10.900 kr

Prøvetaking mikrobiologisk- webinar

Vi tilbyr webinar i mikrobiologisk prøvetaking og fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.05.2020 2 1/2 time14.05.2020 3.000 kr

Prøvetaking fastsettelse av holdbarhet - webinar

Vi tilbyr webinar i mikrobiologisk prøvetaking og fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.05.2020 2 1/2 time28.05.2020 3.000 kr

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - workshop

Vi tilbyr workshop i prøvetaking og holdbarhetsforsøk. Målsettingen er at deltagerne etter endt kurs ha inngående forståelse for viktigheten av risikobasert prøvetaking, steg for steg. Ha kunnskap til å sette opp egne holdbarhetsforsøk, fastsette grenseverdier og vurdere analysereresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 9.600 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.600 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 11.11.2020 2 dager11.11.2020 9.600 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 9.600 kr

Renhold - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i renhold for bedrifter. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å sikre produksjon av trygg mat med riktig kvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Risikobasert miljøovervåkning - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om risikobasert miljøovervåkning for bedrifter. Målsettingen er at deltagerne etter denne gjennomgangen skal kunne sette opp et risikobasert miljøovervåkingsprogram, forstå analyserapporter og evaluere analyseresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Rotårsaksanalyse

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse. Målsettingen er å gi deltakerne et verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse, og en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 28.10.2020 1 dag28.10.2020 5.300 kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltakerne et verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse, og en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Verdiskapning i lokalmat

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette. For alle som håndterer mat profesjonelt er det av helt avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 03.06.2020 1 dag03.06.2020 2.650 kr
Tønsberg Tønsberg 2 dager 5.100 kr

 |  1 2   |  Neste side >>