Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Allergenkalkulator - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i allergenkalkulator for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i hvordan man kan benytte VITAL 2.0 som et verktøy for å vurdere behovet for merking av «kan inneholde spor av [...] » på produkter. Det gis også en kort innføring i hva allergi og allergener er.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Aquatic konferansen 2017

Aquatic Konferansen 2016 ble en flott samling for personell fra ulike bransjer innenfor matproduksjon. Norsk matproduksjon er i verdensklasse, men etter årets konferanse, er vi vel enige om at vi fortsatt har mye å jobbe frem mot.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Holmenkollen Oslo, Holmenkollen 05.09.2017 2 dager05.09.2017

Fagdag - Trygg Mat og Renhold

Vi tilbyr fagdag - trygg mat og renhold. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å forhindre både dårlig kvalitet og utrygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.800 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 3.800 kr
Stjørdal Stjørdal 18.09.2017 1 dag18.09.2017 3.800 kr

FSSC / ISO 22000 - Food Safety Management System

Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht ISO / FSSC 22000 og ISO / TS 22002-1. Standarden er utviklet for å hjelpe organisasjoner med å etablere og kontinuerlig forbedre styringssystemer og god produksjonspraksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.800 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.800 kr

Grunnleggende mikrobiologi

Vi tilbyr grunnleggende mikrobiologi. Målsettingen er at deltagere skal få oppdatert kunnskap om etablering og vekst av de viktigste matforgiftningsbakteriene, samt et utvalg av kvalitetsforringende bakterier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.800 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 14.11.2017 1 dag14.11.2017 4.800 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 4.800 kr

HACCP for lager og distribusjon

Vi tilbyr kurs i HACCP for lager og distribusjon. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i HACCP som er tilpasset lager og distribusjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.800 kr

HACCP Innføring

Vi tilbyr innføring i HACCP-metodikken. Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1 dag 4.800 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 07.11.2017 1 dag07.11.2017 4.800 kr

HACCP videregående

Målsettingen er å gi deltagere økt kunnskap om ulike aktiviteter knyttet til HACCP - deriblant også forskjellene mellom begrepene verifisering og validering. I tillegg vil kurset gjøre deltagere bedre i stand til å vurdere og vedlikeholde virksomhetenes HACCP-system på en logisk og systematisk måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.800 kr

HACCP Workshop

Vi tilbyr HACCP Workshop. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere kunnskapen de trenger for å kunne lede et HACCP-team, eller delta aktivt i utarbeidelse og drift av HACCP-system.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 07.11.2017 3 dager07.11.2017 9.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 9.900 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 9.900 kr
Tromsø Tromsø 3 dager 9.900 kr

Hygienisk design - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design for å sikre renhold, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Leverandørvurdering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i leverandørvurdering for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i grunnleggende elementer som bør være med i et system for vurdering av leverandører, og ulike verktøy og metoder for godkjenning og overvåking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Matsvindel / Food Fraud - Risiko og sårbarhetsanalyse

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10 - 15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 05.12.2017 1 dag05.12.2017 4.800 kr

Merking av matemballasje - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i merking av matemballasje for bedrifter. Kurset vil gi deltagere innføring i de viktigste kravene i regelverket, samt en beste praksis tilnærming relatert til merking av mat og drikke. Vi kombinerer teori med enkle og praktiske oppgaver for å øke forståelsen for den enkelte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien. Målsettingen er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat, viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1 dag 4.800 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 4.800 kr

Praktisk allergenhåndtering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenhåndtering for bedrifter. Dette er et kurs hvor vi gjennom teori, diskusjoner og praktiske øvelser vil gi deltagere kunnskap om systematiske og faktabaserte verktøy, som kan redusere risiko for uønskede allergener i produktene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 9.900 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 9.900 kr
Tønsberg Tønsberg 17.10.2017 3 dager17.10.2017 9.900 kr

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - Workshop

Målsettingen er at deltagere vil etter endt kurs ha inngående forståelse for viktigheten av risikobasert prøvetaking, steg for steg. Ha kunnskap til å sette opp egne holdbarhetsforsøk, fastsette grenseverdier og vurdere analysereresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.800 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 15.11.2017 2 dager15.11.2017 8.800 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 8.800 kr

Renhold - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i renhold for bedrifter. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å sikre produksjon av trygg mat med riktig kvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere verktøy for å utføre rotårsaksanalyser, og innføring av effektive teknikker som en del av en organisasjons kontinuerlige forbedringsarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

Fagbrev sjømatproduksjon

Blått Kompetansesenter Nord arrangerer støttekurs for de som skal ta teorieksamen i Sjømatproduksjon som privatist. Ved bestått teorieksamen og nok praksis vil man kunne gå opp til fagprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skjervøy Skjervøy

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette. For alle som håndterer mat profesjonelt er det av helt avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 5.100 kr

HACCP kurs / workshop

Vi tilbyr HACCP kurs / workshop.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 7.500 kr
Oslo Oslo 08.11.2017 2 dager08.11.2017 7.500 kr

Innføring i HACCP

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er en internasjonal metode for å kartlegge og overvåke risiko i forbindelse med matproduksjon og frambud av mat. Hensikten med HACCP er å sikre mattryggheten og redusere risikoen for at noe går galt under tilberedning, oppbevaring, transport og frambud av mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.000 kr
Oslo Oslo 11.10.2017 1 dag11.10.2017 5.000 kr

Kurs i matkontaktmaterialer

Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Produsenter og distributører av materialer og gjenstander som er beregnet på å komme i kontakt med næringsmidler, berøres av en rekke ulike lover og regler. Nye krav ble innført 1. januar 2016!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.500 kr

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.