Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette. For alle som håndterer mat profesjonelt er det av helt avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 5.100 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.800 kr

BRC Global Standard for næringsmiddeltrygghet versjon 7

BRC Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Global Standard. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager 8.800 kr

Effektiv forebygging av matsvindel - bedriftsinternt

Matsvindel er en globalt voksende utfordring i næringsmiddelbransjen. Vi tilbyr nå et kurs som setter fokus på hvordan din virksomhet kan minimere svindel i leverandørkjedene og hvordan den kan håndteres hvis det allikevel dukker opp utfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.800 kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - bedriftsinternt

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

GlobalG.A.P Inspektør (HACCP og interne revisjoner)

GlobalG.A.P stiller krav til kompetansen inspektører skal ha og vi har utarbeidet et kurs som dekker kravene. Med dette kurset vil du få de nødvendige verktøyene til å utøve inspeksjonrollen på anleggene. Kurset gjennomføres med forelesninger og gruppediskusjoner og praktiske oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.800 kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Næringsmiddeltrygghet - ISO/FSSC 22000

ISO 22000 og FSSC 22000 er standarder som setter fokus på matvaretrygghet i hele matkjeden fra produksjon til forbruker. Kurset skal gi deltakerne oversikt over de prinsipper, begreper og krav som ligger i disse standardene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.900 kr

Revisjon av HACCP - systemer

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager 8.800 kr

Revisjon av HACCP - systemer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer for bedrifter. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Rømming av fisk fra akvakulturanlegg - bedriftsinternt

Fisk som rømmer fra akvakulturanlegg utgjør en risiko som NYTEK standarden krever at oppdretter håndterer. Bli kjent med kravene i standarden og få praktisk erfaring med ulike verktøy for å identifisere og håndtere risiko, samt begrense rømming på oppdrettsanlegget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

HACCP kurs / workshop

Vi tilbyr HACCP kurs / workshop.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 7.500 kr
Oslo Oslo 08.11.2017 2 dager08.11.2017 7.500 kr

Innføring i HACCP

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er en internasjonal metode for å kartlegge og overvåke risiko i forbindelse med matproduksjon og frambud av mat. Hensikten med HACCP er å sikre mattryggheten og redusere risikoen for at noe går galt under tilberedning, oppbevaring, transport og frambud av mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.000 kr
Oslo Oslo 11.10.2017 1 dag11.10.2017 5.000 kr

Kurs i matkontaktmaterialer

Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Produsenter og distributører av materialer og gjenstander som er beregnet på å komme i kontakt med næringsmidler, berøres av en rekke ulike lover og regler. Nye krav ble innført 1. januar 2016!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.500 kr

Fagbrev sjømatproduksjon

Blått Kompetansesenter Nord arrangerer støttekurs for de som skal ta teorieksamen i Sjømatproduksjon som privatist. Ved bestått teorieksamen og nok praksis vil man kunne gå opp til fagprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skjervøy Skjervøy

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.