Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Industriell matproduksjon

Vi tilbyr kurs om industriell matproduksjon. Du lærer om råvarer og teknologi og får innsikt i produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 2 semester fra 22.500 kr
Tønsberg Tønsberg 2 semester fra 22.500 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet. Gjennomgang av generell hygiene og HACCP-metoden. MatPuls kan hjelpe til å gjennomføre fareanalyse og utarbeide dokumentasjon som tilfredsstiller krav i regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

Vi tilbyr kurs i HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat. HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.650 kr

Merking og allergener

Vi tilbyr kurs i merking og allergener. Kurset vil gi en gjennomgang av merking av mat slik at produktene til en hver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk i forhold til næringsdeklarasjon, allergimerking og helsepåstander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr
Kristiansand Kristiansand 1 dag 2.650 kr

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 23.09.2021 120 timer23.09.2021 23.600 kr
Oslo Oslo 80 timer 0 kr

IK-MAT

Vi tilbyr kurs i IK-MAT. Målsettingen med dette kurset er å gi deltakerne kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 21.05.2021 7 timer21.05.2021 2.490 kr

Working Environment Basic Course for the food and drink industry

Working Environment Basic Course for the food and drink industry - 40 hours - combined classroom and onine course. After recommendations from the health authorities will this course be started with online teaching with livestreaming from the teacher and will continue with classroom teaching.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 40 timer 7.900 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 32 timer Gratis kr

ISO 22000 Inspirationsseminar

Vi tilbyder ISO 22000 Inspirationsseminar. Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have et grundlæggende kendskab til indholdet i den nye globale ISO 22000-standard. Desuden vil deltageren få indsigt i fortolkningen af standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 1 dag 4.500 kr

Lead Auditor Food Safety (English)

By enrolment for this course, you accept that your information will be disclosed to the CQI / IRCA. The information will only be used in connection with the course and not in any other context.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 5 dager 24.500 kr

Opbygning af HACCP-Systemer

Vi tilbyder kurs om opbygning af HACCP-Systemer. Formålet med kurset er at give en grundig indføring til HACCP-principperne samt gøre kursisterne bekendt med forskellige værktøjer, som kan anvendes ved udarbejdelsen af systemet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 2 dager 11.200 kr

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Verdiskapning i lokalmat

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

 |  1 2   |  Neste side >>