Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

Food defense

Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP - begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen. Dette kurset tar for seg disse begrepene og nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel og dermed også ditt varemerke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

HACCP kurs / workshop

Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her viser vi hvordan du oppretter, implementerer og vedlikeholder HACCP i ditt styringssystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 7.500 kr
Oslo Oslo 2 dager 7.500 kr

Hygienekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Formålet med kurset er å gi en god forståelse for viktigheten av å opprettholde god produksjonshygiene. Vi bruker videosnutter, ATP-måler og praktiske eksempler. Kurset retter seg til produksjonsmedarbeidere og renholdere i næringsmiddelindustri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Innføring i HACCP

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.000 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.000 kr

Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000

Vi tilbyr kurs i ISO 22000 / FSSC 22000. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

Kurs i matkontaktmaterialer

Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Produsenter og distributører av materialer og gjenstander som er beregnet på å komme i kontakt med næringsmidler, berøres av en rekke ulike lover og regler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 4.500 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet. Gjennomgang av generell hygiene og HACCP-metoden. MatPuls kan hjelpe til å gjennomføre fareanalyse og utarbeide dokumentasjon som tilfredsstiller krav i regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

IK Mat / HACCP

Vi tilbyr kurs i IK Mat / HACCP. Målet med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 17.09.2018 8 timer17.09.2018 2.490 kr

Industriell matproduksjon

Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? - Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12.09.2018 108 timer12.09.2018 22.000 kr
Hamar Hamar 03.09.2018 100 timer03.09.2018 24.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 05.09.2018 100 timer05.09.2018 24.900 kr
Skien Skien 03.09.2018 120 timer03.09.2018 24.900 kr

Fagoperatør i akvakultur - klasserom på nett

Kurset er for deg som vil jobbe med utvikling og drift av akvakulturanlegg. Du får forståelse for sammenhengen mellom biologisk produksjon og naturens tålegrenser. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 24.10.2018 2 semestre24.10.2018
Kristiansand Kristiansand 24.10.2018 2 semestre24.10.2018
Lindesnes Lindesnes 24.10.2018 2 semestre24.10.2018

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette. For alle som håndterer mat profesjonelt er det av helt avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 5.100 kr

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.