Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Aquatiq Food Forum

Vi tilbyr konferansen Aquatiq Food Forum. Hvert år samler vi ledere fra matindustrien og internasjonale foredragsholdere, for å presentere trender innen matbransjen, ledererfaringer, ledelsesverktøy og matteknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager

Fastsettelse av holdbarhet modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet modul 2. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.11.2020 2 1/2 time19.11.2020 3.000 kr

Food fraud / matsvindel (2 moduler)

Vi tilbyr kurs om matsvindel / food fraud (2 moduler). Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 16.11.2020 2 dager16.11.2020 4.500 kr

Food fraud / matsvindel (2 moduler) - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om matsvindel / food fraud (2 moduler) for bedrifter. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Food fraud / matsvindel (2 moduler) - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om matsvindel / food fraud (2 moduler). Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.11.2020 2 dager16.11.2020 4.500 kr

FSSC 22000 versjon 5

Vi tilbyr kurs om FSSC 22000 versjon 5. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht FSSC 22000 versjon 5. FSSC 22000 versjon 5 bygger på de to standardene ISO 22000:2018 og TS 22002-1 og FSSC sine tilleggskrav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.300 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 5.300 kr

FSSC 22000 versjon 5 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 5. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht FSSC 22000 versjon 5. FSSC 22000 versjon 5 bygger på de to standardene ISO 22000:2018 og TS 22002-1 og FSSC sine tilleggskrav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.000 kr

Grunnleggende hygiene og mattrygghet - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i hygiene og mattrygghet som nettkurs. Målsettingen er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 02.11.2020 2 1/2 time02.11.2020 3.000 kr

Grunnleggende hygiene og mattrygghet, engelsk - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i hygiene og mattrygghet på engelsk som nettkurs. Målsettingen er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende hygienisk design - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i hygienisk design som nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygiensisk design innebærer for din bedrift. Kurset gir deg og bedriften en grunnleggende forståelse for hygienisk design.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.10.2020 2 1/2 time30.10.2020 3.000 kr

Grunnleggende industrielt næringsmiddelrenhold - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i industrielt næringsmiddelrenhold som nettkurs. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnlegende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende industrielt næringsmiddelrenhold engelsk - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i industrielt næringsmiddelrenhold på engelsk som nettkurs. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnlegende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende mikrobiologi

Vi tilbyr kurs i grunnleggende mikrobiologi. Målsettingen er at deltagere skal få oppdatert kunnskap om etablering og vekst av de viktigste matforgiftningsbakteriene, samt et utvalg av kvalitetsforringende bakterier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.300 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.300 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 5.300 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 5.300 kr

Grunnleggende teknisk hygiene - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i teknisk hygiene som nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva teknisk hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

HACCP innføring

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1 dag 5.300 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 5.300 kr
Tromsø Tromsø 1 dag 5.300 kr

HACCP innføring - bedriftsinternt

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

HACCP innføring - nettkurs

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 02.11.2020 2 dager02.11.2020 4.500 kr

HACCP videregående

Målsettingen er å gi deltagere økt kunnskap om ulike aktiviteter knyttet til HACCP - deriblant også forskjellene mellom begrepene verifisering og validering. I tillegg vil kurset gjøre deltagere bedre i stand til å vurdere og vedlikeholde virksomhetenes HACCP-system på en logisk og systematisk måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 2 dager 9.900 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 26.01.2021 2 dager26.01.2021 9.900 kr

HACCP Workshop

Vi tilbyr HACCP Workshop. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 03.11.2020 3 dager03.11.2020 10.900 kr
Drammen Drammen 09.03.2021 3 dager09.03.2021 11.200 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 10.900 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 10.900 kr
Tromsø Tromsø 3 dager 10.900 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 10.900 kr

HACCP Workshop - bedriftsinternt

Vi tilbyr HACCP Workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Hygienekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Hygienisk design - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design, for å sikre rengjøring, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Koronaberedskap i matindustrien - gratis webinar

Vi tilbyr gratis webinar om koronaberedskap i matindustrien. Alle er nå i en krevende situasjon. Dere som jobber i matbransjen, har i tillegg et ekstra ansvar i forhold til at dere utfører samfunnskritiske oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr

Mikrobiell prøvetaking - Bedriftsinternt

Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen. Våre nettkurs kan også tilpasses til din bedrifts behov og utfordringer innen mikrobiologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 1/2 time Avtales kr

Mikrobiell prøvetaking - nettkurs

Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.Vi arrangerer nettkurs på ca 2,5 timer inkludert pauser og Q&A (spørsmål og svar).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.11.2020 2 1/2 time12.11.2020 3.000 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien. Målsettingen er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat, viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr
Bodø Bodø 1 dag 5.500 kr
Stjørdal Stjørdal 1 dag 5.500 kr
Tromsø Tromsø 1 dag 5.500 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien for bedrifter. Målet er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Mikrobiologisk prøvetaking modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologisk prøvetaking modul 1. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Mikroorganismer matbransjens usynlige fiende, modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer matbransjens usynlige fiende, modul 1. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Mikroorganismer matbransjens usynlige fiende, modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer matbransjens usynlige fiende, modul 2. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 29.10.2020 2 1/2 time29.10.2020 3.000 kr

Praktisk allergenstyring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenstyring for bedrifter. Dette er et kurs som består av teori, diskusjoner og praktisk øvelse som skal gi deltakerne systematiske og faktabaserte verktøy for å redusere risikoen for forekomst av uønskede allergener i produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 10.900 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 10.900 kr
Tønsberg Tønsberg 3 dager 10.900 kr
Øygarden Øygarden 3 dager 10.900 kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - workshop

Vi tilbyr workshop i prøvetaking og holdbarhetsforsøk. Målsettingen er at deltagerne etter endt kurs ha inngående forståelse for viktigheten av risikobasert prøvetaking, steg for steg. Ha kunnskap til å sette opp egne holdbarhetsforsøk, fastsette grenseverdier og vurdere analysereresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 9.600 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.600 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 2 dager 9.600 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 9.600 kr

Rotårsaksanalyse

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse. Målsettingen er å gi deltakerne et verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse, og en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 28.10.2020 1 dag28.10.2020 5.300 kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltakerne et verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse, og en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 21.01.2021 108 timer21.01.2021 23.600 kr
Oslo Oslo 24.11.2020 80 timer24.11.2020
Skien Skien 17.11.2020 80 timer17.11.2020 24.900 kr

Working Environment Basic Course for the food and drink industry

Working Environment Basic Course for the food and drink industry - 40 hours - combined classroom and onine course. After recommendations from the health authorities will this course be started with online teaching with livestreaming from the teacher and will continue with classroom teaching.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 23.11.2020 32 timer23.11.2020 Gratis kr

1 dags HACCP kurs

Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her viser vi hvordan du oppretter, implementerer og vedlikeholder HACCP i ditt styringssystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

Food defense

Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP - begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen. Dette kurset tar for seg disse begrepene og nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel og dermed også ditt varemerke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 19.11.2020 1 dag19.11.2020 5.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

Food defense - webinar

Vi tilbyr kurs om food defense som webinar. Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP - begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.10.2020 4 timer28.10.2020 3.500 kr

FSSC / ISO 22000 - webinar

Vi tilbyr kurs om FSSC / ISO 22000 som webinar. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.11.2020 4 timer24.11.2020 3.500 kr

HACCP kurs / workshop

Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her viser vi hvordan du oppretter, implementerer og vedlikeholder HACCP i ditt styringssystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 19.11.2020 2 dager19.11.2020 8.250 kr
Oslo Oslo 2 dager 8.250 kr
Tromsø Tromsø 2 dager 8.250 kr

HACCP revisjon og videreutvikling

Vi tilbyr revisjonskurs. Formålet med kurset er å gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne gjennomføre strukturerte revisjoner i din organisasjon så vel som hos leverandører. Vi veksler mellom teori og øvingsoppgaver på dag 1 og gjennomfører en revisjon i praksis på dag 2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.250 kr
Oslo Oslo 04.12.2020 2 dager04.12.2020 8.250 kr

HACCP webinar

Vi tilbyr kurs i HACCP som webinar. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 05.11.2020 4 timer05.11.2020 3.500 kr

Hygienekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Formålet med kurset er å gi en god forståelse for viktigheten av å opprettholde god produksjonshygiene. Vi bruker videosnutter, ATP-måler og praktiske eksempler. Kurset retter seg til produksjonsmedarbeidere og renholdere i næringsmiddelindustri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Innføring i HACCP

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 4.900 kr
Tromsø Tromsø 1 dag 5.700 kr

Kurs i HACCP & Hygiene for bløggebåter

Vi tilbyr Kurs i HACCP & hygiene for bløggebåter. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr

Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000 v.5

Vi tilbyr kurs i ISO 22000 / FSSC 22000. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.500 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

Kurs i matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer

Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Produsenter og distributører av materialer og gjenstander som er beregnet på å komme i kontakt med næringsmidler, berøres av en rekke ulike lover og regler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.250 kr
Oslo Oslo 1 dag 5.250 kr

Næringsmiddelrenhold (NHR01) - Næringsmiddel, hygiene og renhold

Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 2.000 kr

Industriell matproduksjon

Vi tilbyr kurs om industriell matproduksjon. Du lærer om råvarer og teknologi og får innsikt i produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 2 semester fra 22.500 kr
Tønsberg Tønsberg 2 semester fra 22.500 kr

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette. For alle som håndterer mat profesjonelt er det av helt avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr
Tønsberg Tønsberg 2 dager 5.100 kr

ISO 22000 Inspirationsseminar

Vi tilbyder ISO 22000 Inspirationsseminar. Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have et grundlæggende kendskab til indholdet i den nye globale ISO 22000-standard. Desuden vil deltageren få indsigt i fortolkningen af standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 1 dag 4.500 kr

Lead Auditor Food Safety (English)

By enrolment for this course, you accept that your information will be disclosed to the CQI / IRCA. The information will only be used in connection with the course and not in any other context.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 5 dager 24.500 kr

Opbygning af HACCP-Systemer

Vi tilbyder kurs om opbygning af HACCP-Systemer. Formålet med kurset er at give en grundig indføring til HACCP-principperne samt gøre kursisterne bekendt med forskellige værktøjer, som kan anvendes ved udarbejdelsen af systemet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 11.11.2020 2 dager11.11.2020 11.200 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet. Gjennomgang av generell hygiene og HACCP-metoden. MatPuls kan hjelpe til å gjennomføre fareanalyse og utarbeide dokumentasjon som tilfredsstiller krav i regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer
Oppland Oppland 2 timer
Oslo Oslo 2 timer

 |  1 2   |  Neste side >>