Kurs i matsikkerhet og mattrygghet i Akershus

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 07.09.2022 2 dager07.09.2022 9.200 kr

Revisjon av HACCP - systemer

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer. ?HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager 8.800 kr

HACCP workshop

Vi tilbyr HACCP workshop. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 31.05.2022 3 dager31.05.2022 Fra 11.760 kr

Matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer

Vi tilbyr kurs i Matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer. Synes du matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer er innviklet? På dette kurset får du en god oversikt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 1 dag 4.350 kr

Fastsettelse av holdbarhet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det viktig at produktene skal være lønnsomme å produsere. Fastsettelse av holdbarhet på matvarer må ta hensyn til alle disse faktorene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.675 kr

FSSC 22000 versjon 5.1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 5.1 I dette kurset vil vi gi deg god oversikt over krav i standarden, og hvilken innvirkning disse har på ditt ledelsessystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.675 kr

Grunnleggende Hygienisk Design - nettkurs

Vi tilbyr kurs om grunnleggende hygienisk design som nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.000 kr

Grunnleggende næringsmiddelhygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelhygiene. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.000 kr

Grunnleggende teknisk hygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.000 kr

HACCP innføring - bedriftsinternt

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

HACCP innføring - nettkurs

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken som nettkurs. Produksjon av trygg mat, hver dag, året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at ALLE gjør sin del. Vi har i disse koronatider lært og følt hva det virkelig innebærer å gå i takt

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.200 kr

HACCP Workshop - bedriftsinternt

Vi tilbyr HACCP Workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

HACCP workshop - nettkurs

Vi tilbyr HACCP workshop som nettkurs. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 10.450 kr

Introduksjon til revisjon - nettkurs

Vi tilbyr introduksjonskurs til revisjon - 2 moduler som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dag 5.200 kr

LMS – Lubricant Management System - nettkurs

Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler. Mange misforstår de forskjellige godkjenningene som for eksempel NSF-H1 og benytter fett og oljer feil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.000 kr

Matsvindel - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om matsvindel som består av 2 moduler. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.200 kr

Mikrobiell prøvetaking - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mikrobiell prøvetaking for bedrifter. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Mikrobiell prøvetaking - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i mikrobiell prøvetaking. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.675 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien for bedrifter. Målet er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Mikrobiologi-et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer, modul 1

Vi tilbyr et nettkurs om de biologiske næringsmiddelfarene. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.675 kr

Mikrobiologi-et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer, modul 2

Vi tilbyr et nettkurs om de biologiske næringsmiddelfarene. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.675 kr

Praktisk allergenstyring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenstyring for bedrifter. Dette er et kurs som består av teori, diskusjoner og praktisk øvelse som skal gi deltakerne systematiske og faktabaserte verktøy for å redusere risikoen for forekomst av uønskede allergener i produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Rotårsaksanalyse er et utmerket verktøy for å identifisere tiltak for å hindre gjentakelse av uønskede hendelser. Det er et krav i for eksempel BRCGS Global Standard Food Safety og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Rotårsaksanalyse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i rotårsaksanalyse. Rotårsaksanalyse er et utmerket verktøy for å identifisere tiltak for å hindre gjentakelse av uønskede hendelser. Det er et krav i for eksempel BRCGS Global Standard Food Safety og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.200 kr

Fiskevelferdskurs - fjernundervisning

Opplæring i fiskevelferd skal gjennomføres av alle som jobber på akvakulturanlegg eller på annet vis skal ivareta fiskevelferd. Fiskens velferd er avgjørende for god fiskehelse, lav dødelighet, høy kvalitet og vellykket drift. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.06.2022 2 dager14.06.2022 4.500 kr

Fiskevelferdskurs – repetisjon - fjernundervisning

Opplæring i fiskevelferd skal gjennomføres av alle som jobber på akvakulturanlegg eller på annet vis skal ivareta fiskevelferd. Fiskens velferd er avgjørende for god fiskehelse, lav dødelighet, høy kvalitet og vellykket drift. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 08.06.2022 6 timer08.06.2022 2.900 kr

Fiskevelferdskurs for brønnbåtpersonell - fjernundervisning

Opplæring i fiskevelferd skal gjennomføres av alle som jobber på på brønnbåt og skal ivareta fiskevelferd. Dette er avgjørende for god fiskehelse, lav dødelighet, høy kvalitet og vellykket drift. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet. Kurset gjennomføres som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 3.900 kr

Fiskevelferdskurs for slakteripersonell - fjernundervisning

Opplæring i fiskevelferd skal gjennomføres av alle som jobber på på slakteri og skal ivareta fiskevelferd. Dette er avgjørende for god fiskehelse, lav dødelighet, høy kvalitet og vellykket drift. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet. Kurset gjennomføres som fjernundervisning

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 3.900 kr

Legemiddel- og kjemikaliekurs for oppdrettere - fjernundervisning

Vår opplæring i legemiddel- og kjemikaliebruk skal styrke kompetansen og kunnskapen rundt håndtering i daglig drift og røkting. Kurset dekker forskriftskravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.490 kr

Legionellakurs - fjernundervisning

Legionella er en miljøbakterie som finnes i vann. Den finnes i små mengder på mange fuktige steder utendørs. Bakterien kan gi smittefare hvis den får formere seg over lengre tid i lite brukte dusjer/spredere eller blindledninger i ledningsnettet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.06.2022 3 timer20.06.2022 1.950 kr

Rømningssikringskurs i sjøbasert fiskeoppdret - fjernundervisning

Opplæring i rømningssikring er lovpålagt for alle som arbeider innen sjøbasert oppdrett. Vårt rømningssikringskurs dekker kravene i akvakulturdriftsforskriften (Global G.A.P, ASC) for personell som skal håndtere levende fisk Kurset gjennomføres som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.790 kr

Sykdom og identifisering av sykdom i fiskeoppdrett - nettkurs

Vår opplæring i sykdoms- og sykdomsidentifisering skal styrke deltakernes kompetanse og kunnskap rundt oppdagelse og håndtering av sykdomstilfeller i oppdrett. Kurset dekker kravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 3.490 kr

Effektiv forebygging av matsvindel - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i effektiv forebygging av matsvindel. Matsvindel er en globalt voksende utfordring i næringsmiddelbransjen. Vi tilbyr nå et kurs som setter fokus på hvordan din virksomhet kan minimere svindel i leverandørkjedene og hvordan den kan håndteres hvis det allikevel dukker opp utfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om GLOBALG.A.P IFA Aquaculture. Formålet med kurset er å gi en helhetlig forståelse av GLOBALG.A.P IFA Aquaculture standarden og oppdatering kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - nettkurs

Vi tilbyr kurs om GLOBALG.A.P IFA Aquaculture. Formålet med kurset er å gi en helhetlig forståelse av GLOBALG.A.P IFA Aquaculture standarden og oppdatering kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15.12.2022 2 dager15.12.2022 9.200 kr

GlobalG.A.P Inspektør (HACCP og interne revisjoner) nettkurs

Vi tilbyr kurs om GlobalG.A.P Inspektør (HACCP og interne revisjoner). Med dette kurset vil du få de nødvendige verktøyene til å gjøre interne gjennomganger (self assessment) av Global GAP sjekklistene på anleggene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 8.990 kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Revisjon av HACCP - systemer - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i revisjon av HACCP - systemer. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Rømming av fisk fra akvakulturanlegg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om rømming av fisk fra akvakulturanlegg for bedrifter. Målsettingen er at etter kurset skal du være i stand til å identifisere risiko for rømming på anlegget og håndtere denne i tråd med kravene i NYTEK standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Versjon 5.0 av FSSC 22000 - digitalt

Formålet med dette kurset er å gi deg et godt innblikk i de nye kravene i FSSC 22000 standarden versjon 5.0, slik at du etter kurset forstår kravene og er klar til å implementere den nye standarden i din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.990 kr

Allergenmerking: VITAL-kalkulatoren - Webinar - Engelsk

Merking av allergener - skal det merkes på ditt produkt? I 2005 utviklet det australsk-newzealandske "Allergen Bureau" en standardisert prosess for risikovurdering av utilsiktede allergenspor basert på terskelverdier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Avtales kr

Analyseresultater, tolkning og trending - Bedriftsinternt

Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Beredskapstrening - Webinar

Hva gjør man når uhellet er ute? Hvordan utføre en sporbarhetstest? En god beredskapsplan er viktig i enhver bedrift. Men fungerer den, hva skjer når uhellet først er skjedd?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Codex Alimentarius: Grunnlaget for HACCP - Webinar

Vi inviterer til webinar om Codex Alimentarius! Omtalt som "codex", legger denne grunnlaget for retningslinjer og prinsippene i HACCP. Codex Alimentarius kommer stadig med oppdateringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Digitalt kurs i BRC - BRCGS Food Safety

Ny standard er nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 timer 4.000 kr

Fett og oljer - Ett fett? - Webinar

Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse. Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Forstå din samsvarserklæring! - Webinar

Få hjelp til å forstå samsvarserklæringer i praksis! Hvordan finner man ut hvilken informasjon som faktisk står i en samsvarserklæring? Og er det man har fått av dokumentasjon rent faktisk en samsvarserklæring slik som det kreves i matkontaktforskriften?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

FSSC 22000: Hvordan holde liv i, og forenkle systemene - Webinar

Webinaret passer best for virksomheter som har vært sertifisert en stund, og som synes det er tungt og byråkratisk. Vi gir tips og eksempler til hvordan man kan forenkle systemet og samtidig få bedre resultater av det arbeidet som legges ned.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Grunnleggende mikrobiologi - Bedriftsinternt

Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Hva er nytt i BRCGS Food Safety Versjon 9? - Frokostseminar

I august blir den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette frokostseminaret vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om endringene og de nye kravene. Revisjoner etter den

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.09.2022 3,5 time22.09.2022 2.500 kr

Hygiene and food safety - E-learning

What does food safety mean? Are prerequisite programs important for the food safety? How can hygiene affect food safety?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter Avtales kr

Hygiene og Mattrygghet - E-learning

Vet du hva mattrygghet betyr? Er grunnforutsetninger viktig for mattryggheten? Hvordan kan hygiene påvirke mattryggheten?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter Avtales kr

Hygienekurs - Bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Internkontroll Mattrygghet / IK-mat - E-learning

Vi tilbyr e-læringskurset Internkontroll Mattrygghet / IK-mat. Har du tilstrekkelig kompetanse om internkontroll (IK- mat)? Er du trygg på hva grunnforutsetninger og risikofaktorer?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 25 minutter Avtales kr

Introduksjon til Grunnforutsetninger og Risikofaktor - E-learning

Vi tilbyr e-læringskurset Introduksjon til Grunnforutsetninger og Risikofaktorer. Vet du hvorfor din bedrift har renholdsplaner? Eller hvorfor bakterier er en risiko? Vet du hvorfor opplæring er kritisk for enhver bedrift som produserer eller tilbyr mat?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter Avtales kr

Introduksjon til HACCP - E-learning

Vi tilbyr e-læringskurset Introduksjon til HACCP. Vet du hva HACCP betyr? Kjenner du bedriftens fareanalyse?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter Avtales kr

Matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer - Bedriftsinternt

Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Matsvindel og prøveuttaksplan for analyser - Bedriftsinternt

Vi tilbyr matsvindel og prøveuttaksplan for analyser. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Matsvindel og screening av risiko - Bedriftsinternt

Vi tilbyr matsvindel og screening av risiko. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Matsvindel som risikofaktor - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i matsvindel som risikofaktor konsept og forebygging. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Mattrygghet og HACCP - Bedriftsinternt

Vårt 2-dagers kurs i mattrygghet og HACCP tilbys som bedriftsinternt kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 timer Avtales kr

Mattrygghet og risikofaktorer - Bedriftsinternt

Vi tilbyr Mattrygghet og risikofaktorer - Biologisk, kjemisk, fysisk og allergener. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

PFAS: Kontaminenter i næringsmidler - Webinar

Hva er PFAS og hvorfor er dette stoffer å se opp for? Hvordan havner PFAS i maten vår? Velkommen til gratis webinar om PFAS - per- og polyfluoralkylerte stoffer! Disse forbindelsene er svært utbredt etter at de har inngått i feks slippmidler, elektronikk og skismørning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time Avtales kr

Praktisk årsaksanalyse i avviksbehandling - Webinar + workshop

Mange virksomheter sliter med å få gjort effektive årsaksanalyser i avviksbehandlinger. I dette webinaret viser vi gjennom praktiske eksempler våre favorittmetoder som gir gode resultater på en enkel måte. Vi gir deg nyttige tips som gjør det lettere å etterleve krav om årsaksanalyse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.10.2022 2 timer13.10.2022 1.500 kr

Prøvetaking - E-learning

Vi tilbyr e-læringskurset prøvetaking. Har du du forstått hensikten med representativ prøvetaking? Er du trygg på hvordan du skal ta miljø- og renholdsprøve?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 minutter Avtales kr

Prøvetaking mikrobiologi - Bedriftsinternt

Vi tilbyr prøvetaking mikrobiologi og kjemi praktisk representativt og forhåndsregler. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Salmonella - en tøff liten rakker- Webinar

Hvor kommer smitte med Salmonella fra? Hva mener vi med at Salmonella er en tøff liten rakker? Bli bedre kjent med en av de patogene bakteriene som kan føre til helsefare i Norge - bakterier i slekten Salmonella.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Sensorikk og holdbarhet - Bedriftsinternt

Vi tilbyr Sensorikk og holdbarhet. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Sporedannende bakterier i mat - Webinar

Få mer kunnskap om de vanligste sporedannende bakeriene i Bacillus og Clostridie-slekten, hvorfor disse bakteriene kan representere en utfordring i din produksjon og hvordan du kan legge opp dine prosesser for å unngå dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Tolkning av analysesertifikatet - Webinar

Vi inviterer til webinar om tolkning av analysesertifikatet! Få mer kunnskap om analysesertifikatet du mottar etter analyser. Mange opplever at analysesertifikatet er bare "bokstaver og tegn" - lær å tolke det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Trygg mat-kultur/Food Safety Culture - Bedriftsinternt

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Trygg mat-kultur/Food Safety Culture - Webinar

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Webinar - Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor

Vi tilbyr webinar i Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor. Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Få en kort introduksjon til det grunnleggende du må vite om innen matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Webinar - Holdbarhet (Kjemisk, mikrobiologisk og sensorisk)

Velkommen til gratis webinar om holdbarhet! Holdbarhet er et veiledende begrep for hvor lenge man kan oppbevare en matvare før den ikke lenger egner seg å spise. Holdbarheten på matvarer bestemmes av blant annet råvarekvalitet, produksjonsmetode, pakkemetode og lagringstemperatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter - inkludert en pause og...

Food defense - webinar

Vi tilbyr kurs om food defense som webinar. Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP - begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

FSSC / ISO 22000 - webinar

Vi tilbyr kurs om FSSC / ISO 22000 som webinar. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

FSSC 22000 - webinar

Vi tilbyr kurs i FSSC 22000 - webinar.Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

HACCP webinar

Vi tilbyr kurs i HACCP som webinar. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

Hygienekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Formålet med kurset er å gi en god forståelse for viktigheten av å opprettholde god produksjonshygiene. Vi bruker videosnutter, ATP-måler og praktiske eksempler. Kurset retter seg til produksjonsmedarbeidere og renholdere i næringsmiddelindustri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Næringsmiddelrenhold (NHR01) - Næringsmiddel, hygiene og renhold

Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 2.000 kr

 |  1 2   |  Neste side >>