Kurs i matsikkerhet og mattrygghet i Akershus

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Endringer i BRC-standardens versjon 8

BRC Global Standard for Mattrygghet utgave 8 blir publisert i august 2018, og blir gjeldende for alle revisjoner som gjennomføres fra februar 2019.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 23.10.2018 1 dag23.10.2018 4.500 kr

Fagdag - Trygg Mat og Renhold

Vi tilbyr fagdag - trygg mat og renhold. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å forhindre både dårlig kvalitet og utrygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.100 kr

FSSC / ISO 22000 - Food Safety Management System

Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht ISO / FSSC 22000 og ISO / TS 22002-1. Standarden er utviklet for å hjelpe organisasjoner med å etablere og kontinuerlig forbedre styringssystemer og god produksjonspraksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 24.10.2018 1 dag24.10.2018 4.800 kr

Grunnleggende mikrobiologi

Vi tilbyr grunnleggende mikrobiologi. Målsettingen er at deltagere skal få oppdatert kunnskap om etablering og vekst av de viktigste matforgiftningsbakteriene, samt et utvalg av kvalitetsforringende bakterier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 20.11.2018 1 dag20.11.2018 4.950 kr

HACCP for lager og distribusjon

Vi tilbyr kurs i HACCP for lager og distribusjon. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i HACCP som er tilpasset lager og distribusjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 4.950 kr

HACCP Innføring

Vi tilbyr innføring i HACCP-metodikken. Alle virksomheter som produserer og selger mat, både store og små, er pålagt å innføre HACCP. HACCP-systemet bør være enkelt og brukervennlig for at alle i virksomheten skal kunne forstå og bruke systemet i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 21.08.2018 (+1) 1 dag21.08.2018 (+1) 4.950 kr
Skedsmo / Lillestrøm 30.10.2018 1 dag21.08.2018 (+1) 4.950 kr

HACCP Workshop

Vi tilbyr HACCP Workshop. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere kunnskapen de trenger for å kunne lede et HACCP-team, eller delta aktivt i utarbeidelse og drift av HACCP-system.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 10.200 kr

Matsvindel / Sårbarhetsanalyse

Det er estimert at matsvindel koster den globale matindustrien 10 - 15 milliarder dollar hvert år. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 04.12.2018 1 dag04.12.2018 4.950 kr

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - Workshop

Målsettingen er at deltagere vil etter endt kurs ha inngående forståelse for viktigheten av risikobasert prøvetaking, steg for steg. Ha kunnskap til å sette opp egne holdbarhetsforsøk, fastsette grenseverdier og vurdere analysereresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 21.11.2018 2 dager21.11.2018 9.050 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

BRC Global Standard for Food Safety versjon 7

BRC Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Global Standard. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.990 kr

Kurs - Eksporterer din bedrift dyrefôr til USA

The Food Safety Modernisation Act - er en ny lovgivning for bedrifter som eksporterer mat og dyrefôr til USA. Kurset gir deg innføring i lovverket og gir deg PCQI kvalifiseringen du trenger for å få lov til å eksportere dine produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 15.700 kr

Revisjon av HACCP - systemer

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager 8.800 kr

Effektiv forebygging av matsvindel - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om effektiv forebygging av matsvindel. Matsvindel er en globalt voksende utfordring i næringsmiddelbransjen. Vi tilbyr nå et kurs som setter fokus på hvordan din virksomhet kan minimere svindel i leverandørkjedene og hvordan den kan håndteres hvis det allikevel dukker opp utfordringer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - bedriftsinternt

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

GlobalG.A.P. Chain of Custody versjon 5.0 - bedriftsinternt

På dette kurset vil du få en innføring i hva som kreves for å bli sertifisert i henhold til GlobalG.A.P. CoC- standarden. Kurset gjennomføres med praktiske eksempler og vil danne et godt grunnlag for ditt videre arbeid med GlobalG.A.P Chain of Custody standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1/2 dag Avtales kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. ?Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Revisjon av HACCP - systemer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer for bedrifter. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Rømming av fisk fra akvakulturanlegg - bedriftsinternt

Fisk som rømmer fra akvakulturanlegg utgjør en risiko som NYTEK standarden krever at oppdretter håndterer. Bli kjent med kravene i standarden og få praktisk erfaring med ulike verktøy for å identifisere og håndtere risiko, samt begrense rømming på oppdrettsanlegget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Hygienisk design - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design for å sikre renhold, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Listeria-kurs - bedriftsinternt

Aquatiq Consult leverer Listeria-kurs for bedrifter som fokuserer på egenskaper, vekst og overlevelse, høyrisikoprodukter, fremvekst av biofilm, prøvetaking, typing, stresstester og mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Praktisk allergenstyring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenstyring for bedrifter. Dette er et kurs som består av teori, diskusjoner og praktisk øvelse som skal gi deltakerne systematiske og faktabaserte verktøy for å redusere risikoen for forekomst av uønskede allergener i produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Renhold - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i renhold for bedrifter. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å sikre produksjon av trygg mat med riktig kvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere verktøy for å utføre rotårsaksanalyser, og innføring av effektive teknikker som en del av en organisasjons kontinuerlige forbedringsarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Sertifikat hygienekurs

Hjelp din virksomhet med gode hygienerutiner. Kurset gir bredere kunnskap om forebyggelse av mattrygghet og en innføring i bla. HACCP, IK-Mat og mikrobiologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 399 kr

Hygienekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Formålet med kurset er å gi en god forståelse for viktigheten av å opprettholde god produksjonshygiene. Vi bruker videosnutter, ATP-måler og praktiske eksempler. Kurset retter seg til produksjonsmedarbeidere og renholdere i næringsmiddelindustri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Grunnleggende matsikkerhet (HACCP) - nettkurs

Kurset baserer seg på HACCP prinsippet (Hazard Analysis Critical Control Points), et internasjonalt anerkjent system for fareanalyse og risikovurdering innenfor næringsmiddelindustriene, og er et lovpålagt krav for alle som jobber med mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 5.900 kr

IK-Mat

Internkontroll Mat (IK-Mat) gir en grundig innføring i matsikkerhet og internkontrollreglene for arbeid med mat. Du lærer hvilke tiltak du må iverksette for å kunne tilberede og servere trygg mat og hvordan du skal gå frem for å utarbeide og følge en internkontrollforskrift for IK-mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 måneder på å ... 8.200 kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.