Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Kursinnhold:
• Hvorfor - hvordan
• Vedlikehold en av de viktigste grunnforutsetningene for å klare å produsere mat
• Samtidig er teknisk avdeling sterkt presset på tid og ressurser, og kan medføre en fare for mattryggheten til fabrikken
• Vi setter teknisk inn i bildet matproduksjon og kommer med mange viktige punkter for å bringe teknisk enda nærmere mattrygghetskultur og et alltid strengere kundekrav.
• Vi snakker om samarbeidet som må være tverrfaglig mellom flere avdelinger slik at teknisk faktisk får rammebetingelser til å få gjort det de er satt til.
• Bilder fra industri på gode og dårlige løsninger
Målgruppe for kurset:
Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam, innkjøp og mellomledelse
Kursholder: Stein Nikolaisen