Kurs i rengjøring og hygiene

Fagbrev renholdsoperatør intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som renholdsoperatør. Du lærer mer om kjemikalier, utstyr, planlegging og kalkulasjon, service og kundebehandling. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 31.08.2023 (+1) 1 semester (1 kveld pr uke)31.08.2023 (+1) 18.900 kr

Fagbrev renholdsoperatør - teori til fagprøven - virtuelt kurs

Vi tilbyr fagbrev renholdsoperatør som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 8 måneder 23.900 kr

Fagbrev renholdsoperatørfaget teori til fagprøven - virtuelt kurs

Vi tilbyr fagbrev i renholdsoperatørfaget teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Renholdsoperatørfaget er en komprimert utdanning for voksne. Opplæringen følger Utdanningsdirektoratets læreplaner, men er spesielt tilpasset voksne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 8 måneder 23.900 kr

Kursstige bad renhold - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs i kursstige bad renhold som virtuelt klasserom. Renhold er en av de store driftskostnadene i offentlige bygg. Derfor vil en generell og helhetlig kunnskap om renhold være av stor betydning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 timer / 2 dager 5.950 kr

Renholdskjemi, planlegging og tidskalkulering - virtuelt kurs

Vi tilbyr kurs i renholdskjemi, planlegging og tidskalkulering som virtuelt klasserom. Nødvendig kunnskap for alle renholdere, enten du er renholdsleder, har fagbrev eller er underveis i utdanningsløpet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.650 kr

Cleaning.no sertifisert leder - nettkurs

Er du en grunder i renholdsbransjen og jobber dag og natt for å lykkes med din bedrift? Eller er du en mellomleder der det stilles store krav og forventninger til din kompetanse og resultater?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 14.700 kr

Fagbrev renholdsoperatør - nettbasert

Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør som nettbasert undervisning. Vårt kurs er et eksamensforberedende fagbrevkurs for praksiskandidater. Selv om du enda ikke har tilstrekkelig praktisk erfaring for å få endelig eksamen som renholdsoperatør, har kurset også stor faglig verdi for deg som renholder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 timer 9.900 kr

Hygiene, helse og smitterenhold - nettkurs

Vi tilbyr kurs om hygiene, helse og smitterenhold som nettkurs. Smitteverntiltak er grunnlaget for effektiv forebygging og kontroll av infeksjoner i helseinstitusjoner og samfunnet forøvrig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.550 kr

Kvalitet - NS INSTA 800 i praksis - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i kvalitet - NS INSTA 800 i praksis. Dette kurset er en forlengelse og påbygning av kursene NS Insta 800, kunnskapsnivå 2/3, og går dypere i forståelsen av den praktiske bruken av Insta 800. Det er derfor en fordel at du har tatt nivå 2 eller 3 kurset først.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Kvalitet - NS INSTA 800 renhold (nivå 2) - nettkurs

NS INSTA 800 er en standard som benyttes for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet. Nettkurset tilsvarer standardens definisjon av kunnskapsnivå 2, beskrevet i normativt tillegg B.2.2. Du får kunnskap om viktige begreper og definisjoner i standarden, og den praktiske betydningen av dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Kvalitet - NS INSTA 800:2018 renhold (nivå 3) - nettkurs

Kvalitetssystemet NS-INSTA 800:2018 er en standard for fastlegging og vurdering av rengjøringskvalitet. Kunder, leverandører og brukere av rom der INSTA 800 anvendes har forskjellige behov når det gjelder kunnskap og kompetanse om standarden, basert på hvilken posisjon personen har i organisasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Leder del 1 - etablering og drift av renholdsvirksomhet, nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i leder del 1 - etablering og drift av renholdsvirksomhet. De fleste gründere er alene om å etablere og drifte sin bedrift, og må derfor ha kunnskap innen økonomi, marked, strategi, teknologi, lover og regler, administrasjon, salg, renholdsfaglig kompetanse osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.950 kr

Leder del 2 - renholdsleder, nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i leder del 2 - renholdsleder. Hvordan kan et menneske bli moralsk og emosjonelt akseptert som leder, og et annet bli fullstendig avvist? Er det slik at godt lederskap kan tilskrives en x-faktor i individet?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Leder del 3 - HMS for renholdsvirksomheter, nettkurs

Vi tilbyr lederkurs del 3 - HMS for renholdsvirksomheter som nettkurs. Helse, arbeidsmiljø og sikkerhet er tema med stor betydning både for private og offentlige virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Leder del 4 - hvordan lykkes med renholdsbedriften, nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i leder del 4 - hvordan lykkes med renholdsbedriften. Alle som starter og eier en bedrift har rimeligvis et ønske om lønnsomhet for virksomheten. Uten bedriftsøkonomisk lønnsomhet har bedriften ikke livets rett, og vil før eller siden måtte avvikles eller begjæres konkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.950 kr

Profesjonell renholder del 1 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 1 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nød­vendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.600 kr

Profesjonell renholder del 1, 2 og 3 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i profesjonell renholder del 1, 2 og 3. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nød­vendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.950 kr

Profesjonell renholder del 2 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 2 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nød­vendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.600 kr

Profesjonell renholder del 3 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 3 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nød­vendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.600 kr

Renholdsassistent - nettkurs

Vi tilbyr kurs i renholdsassistent som nettkurs. Når du tar kurset tilegner du deg basiskunnskap som er nødvendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Grunnleggende næringsmiddelrenhold - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.225 kr

Grunnleggende teknisk hygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.06.2023 13.06.2023 3.225 kr

Hygiene og mattrygghet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.225 kr

Grunnleggende hygienisk design - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende hygienisk design. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 08.05.2023 (+3) 2 1/2 time08.05.2023 (+3) Gratis kr
Nettkurs / nettstudie 22.05.2023 2 1/2 time 22.05.2023 Gratis kr
Nettkurs / nettstudie 12.06.2023 2 1/2 time 12.06.2023 Gratis kr
Nettkurs / nettstudie 19.06.2023 2 1/2 time 19.06.2023 Gratis kr

Grunnleggende næringsmiddelhygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelhygiene. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.900 kr

Grunnleggende næringsmiddelrenhold - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.225 kr

Grunnleggende teknisk hygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva teknisk hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.06.2023 4 timer13.06.2023 4.900 kr

Mikrobiologi biologiske næringsmiddelfarer modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 1. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.900 kr

Mikrobiologi biologiske næringsmiddelfarer modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 2. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.900 kr

Beredskapstrening - Webinar

Hva gjør man når uhellet er ute? Hvordan utføre en sporbarhetstest? En god beredskapsplan er viktig i enhver bedrift. Men fungerer den, hva skjer når uhellet først er skjedd?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Codex Alimentarius: Grunnlaget for HACCP - Webinar

Vi inviterer til webinar om Codex Alimentarius! Omtalt som "codex", legger denne grunnlaget for retningslinjer og prinsippene i HACCP. Codex Alimentarius kommer stadig med oppdateringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Digitalt kurs i BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9

Ny standard er nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.100 kr

E.coli - Fra normal tarmbakterie til farlig bakterie - Webinar

Hvordan blir vi syke av E. coli-bakterien? Bli bedre kjent med den sykdomsframkallende bakterien E. coli som kan føre til helsefare i Norge. I dette webinaret får du en innføring i hva E. coli bakterien er, utbredelsen av sykdomsframkallende

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Fett og oljer - Ett fett? - Webinar

Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse. Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

FSSC 22000: Hvordan holde liv i, og forenkle systemene - Webinar

Vi belyser viktige krav og gir eksempler på løsninger. Kurset egner seg godt for kvalitetsledere og medlemmer av HACCP-grupper som sikter mot sertifisering etter ISO 22000 eller FSSC 22000. Det vil også være nyttig for bedrifter som har et etablert system, og som ønsker påfyll til videreutvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 4.000 kr

Grunnleggende sensorikk

Vårt kurs i sensorikk passer for deg som jobber med innkjøp av råvarer/ferdigvarer, feilsøking i produksjon av næringsmidler, kvalitetskontroll av næringsmidler og produktutvikling og/eller sensorisk bedømmelse og som ønsker en innføring i sensorikk, sensoriske metoder og bedømmelse av næringsmidler

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon Ta kontakt kr

Hva er nytt i BRCGS Food Safety Versjon 9? -Frokostseminar Online

I august blir den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette frokostseminaret vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om endringene og de nye kravene. Plattform: Teams

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3,5 time 2.500 kr

Matforgiftning - Når vi blir syke av maten vi spiser - Webinar

Hva er matforgiftning og hvorfor blir vi syke? I dette webinaret får du en innføring i begrepet matforgiftning og hva som skjer i kroppen når man blir syk av maten. Hva er forskjellen på næringsmiddelbårne infeksjoner og forgiftninger?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

PFAS: Kontaminenter i næringsmidler - Webinar

Hva er PFAS og hvorfor er dette stoffer å se opp for? Hvordan havner PFAS i maten vår? Velkommen til gratis webinar om PFAS - per- og polyfluoralkylerte stoffer! Disse forbindelsene er svært utbredt etter at de har inngått i feks slippmidler, elektronikk og skismørning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time Avtales kr

Praktisk årsaksanalyse i avviksbehandling - Webinar + workshop

Å gjennomføre effektive årsaksanalyser i avviksbehandling er viktig for å komme til bunns i, og forhindre gjentakelse av avvik. Du vil få en praktisk gjennomgang med kontrete oppgaver som du skal løse sammen med andre i en gruppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Salmonella - en tøff liten rakker- Webinar

Hvor kommer smitte med Salmonella fra? Hva mener vi med at Salmonella er en tøff liten rakker? Bli bedre kjent med en av de patogene bakteriene som kan føre til helsefare i Norge - bakterier i slekten Salmonella.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Sporedannende bakterier i mat - Webinar

Få mer kunnskap om de vanligste sporedannende bakeriene i Bacillus og Clostridie-slekten, hvorfor disse bakteriene kan representere en utfordring i din produksjon og hvordan du kan legge opp dine prosesser for å unngå dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Tolkning av analysesertifikatet - Webinar

Vi inviterer til webinar om tolkning av analysesertifikatet! Få mer kunnskap om analysesertifikatet du mottar etter analyser. Mange opplever at analysesertifikatet er bare "bokstaver og tegn" - lær å tolke det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Trygg mat gjennom risikobasert prøvetaking - Teams

Velkommen til webkurs om risikobasert prøvetaking som er et viktig verktøy for å sikre Trygg mat. Kurset er et samarbeid mellom Eurofins og Lilleborg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer Ta kontakt kr

Trygg mat-kultur/Food Safety Culture - Webinar

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Webinar - Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor

Vi tilbyr webinar i Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor. Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Få en kort introduksjon til det grunnleggende du må vite om innen matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Webinar - Holdbarhet (Kjemisk, mikrobiologisk og sensorisk)

Velkommen til gratis webinar om holdbarhet! Holdbarhet er et veiledende begrep for hvor lenge man kan oppbevare en matvare før den ikke lenger egner seg å spise. Holdbarheten på matvarer bestemmes av blant annet råvarekvalitet, produksjonsmetode, pakkemetode og lagringstemperatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter - inkludert en pause og...

Workshop HACCP - 4 samlinger

I samarbeid med Bransjeprogrammet har vi gleden av å invitere til Gratis Workshop i HACCP, som et ledd i regjeringens satsing på kompetanseheving. Workshopen består av 4 samlinger med HACCP som hovedtema.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 ganger Gratis kr

Introduksjonskurs i eSmiley

Vi tilbyr introduksjonskurs i eSmiley. Et nettbasert introduksjonskurs til eSmileys digitale IK-mat system – gratis. Kurset tar deg gjennom alt du trenger å vite om IK-mat systemet. IK-Mat-Kurset varer i ca. 12 minutter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 minutter Gratis kr

Kurs i mattrygghet

Få orden på mathygienen med eSmiley nettbaserte kurs i mattrygghet. Kurset gir deg nødvendig faglig kompetanse på en praktisk og morsom måte, slik at du er i stand til å arbeide forsvarlig med Matvarene. Du kan ta kurset på din pc, når og hvor du ønsker. Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2-6 timer 399 eks mva kr

Hygiene i næringsmiddelindustrien - Norsk - Engelsk - Polsk

Vi tilbyr kurs i Hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold, finnes på norsk, engelsk og polsk. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>