Vi tilbyr digitalt kurs om smittevern og COVID-19. Det skrives mye om koronaviruset og covid-19 i media og på ulike nettsteder, og det kan være vanskelig å skille ut viktig og riktig informasjon. Hvilken type munnbind skal du bruke, og hvor og når må du holde avstand til andre mennesker?
Vi tilbyr digitalt kurs med toveis kommunikasjon med kursholder. God anledning til å stille spørsmål underveis. Godt og kvalitetsbevisst renhold er viktigere enn noen sinne. Kurset belyser tre fagområder som du må ha god kunnskap om for å utføre jobben din på best måte: Kjemi, overflater og HMS.
Vi tilbyr nettkurs om motivasjon i renholdsyrket. Fokus på den enkeltes ressurser, opprettholde arbeidsglede og selvtillit! Du som renholder opplever en særdeles krevende tid, med mye ekstra ansvar, økt arbeidsbelastning og stort fokus både på deg selv og arbeidet du utfører.
Vi tilbyr digitalt kurs om smitteforebyggende renhold. Formålet med kurset er å lære om hygiene, smittevern og definisjoner og kunne ta avgjørelser om metoder for smittevern og smitteforebyggende renhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - eksamensforberedende fagbrevkurs, teori. For å sikre at renholdet blir utført på en faglig forsvarlig måte, er det nå mer og mer vanlig at oppdragsgivere stiller krav om fagutdanning når de skal ansette nye renholdere.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 1. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 2. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Med nettkurs kan man heve sin renholdsfaglige kompetanse når det passer en selv. Gjennom kurset lærer man hva profesjonelt renhold innebærer av metoder og vurderinger. Etter å ha gjennomført kurset er man i stand til å utføre profesjonelt renhold.
Verneutstyr kan bestå av en enhet med flere funksjoner. Det kan også bestå av flere separate enheter som brukes sammen eller samtidig og som beskytter mot ulike fareforhold. Alt som en viktig del av en trygg arbeidsdag.