Sikkerhetskurs for næringslivet

Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Food defense - Mat svindel - Webinar

Vi tilbyr kurs i Food defence. Vil du beskytte dine merkevarer mot svindel? Food defense, food fraud, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP. Dette kurset tar for seg disse begrepene og gir deg nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer Avtales kr

FSSC - Webinar

Vi tilbyr kurs i FSSC 22000. Er du leder og vil bli tryggere på sertifiseringsprogrammet FSSC 2000? Da er dette kurset for deg. Kurset gir deg kunnskap om alt du trenger til å gjennomføre revisjoner etter sertifiseringsprogrammet FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer Avtales kr

FSSC 22000

Vi tilbyr kurs i FSSC 22000. Er du leder og vil bli tryggere på sertifiseringsprogrammet FSSC 2000? Da er dette kurset for deg. Kurset gir deg kunnskap om alt du trenger til å gjennomføre revisjoner etter sertifiseringsprogrammet FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer Avtales kr

Innføring i HACCP - Webinar

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer Avtales kr

Kurs i matkontaktmaterialer - Bedriftsinternt - Webinar

Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Jobber du med emballasje i næringsmiddelindustrien? Dette kurset tar for seg hvilke lover, regler og forskrifter som du må vite om, dersom du jobber med materialer som kommer i kontakt med næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag Avtales kr

Trygg mat kontroll kurs - Bedriftsinternt - Webinar

Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Avtales kr

Beredskapstrening - Webinar

Hva gjør man når uhellet er ute? Hvordan utføre en sporbarhetstest? En god beredskapsplan er viktig i enhver bedrift. Men fungerer den, hva skjer når uhellet først er skjedd?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Codex Alimentarius: Grunnlaget for HACCP - Webinar

Vi inviterer til webinar om Codex Alimentarius! Omtalt som "codex", legger denne grunnlaget for retningslinjer og prinsippene i HACCP. Codex Alimentarius kommer stadig med oppdateringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Digitalt kurs i BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9

Ny standard er nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.100 kr

E.coli - Fra normal tarmbakterie til farlig bakterie - Webinar

Hvordan blir vi syke av E. coli-bakterien? Bli bedre kjent med den sykdomsframkallende bakterien E. coli som kan føre til helsefare i Norge. I dette webinaret får du en innføring i hva E. coli bakterien er, utbredelsen av sykdomsframkallende

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Fett og oljer - Ett fett? - Webinar

Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse. Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Forstå din samsvarserklæring! - Webinar

Få hjelp til å forstå samsvarserklæringer i praksis! Hvordan finner man ut hvilken informasjon som faktisk står i en samsvarserklæring? Og er det man har fått av dokumentasjon rent faktisk en samsvarserklæring slik som det kreves i matkontaktforskriften?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

FSSC 22000: Hvordan holde liv i, og forenkle systemene - Webinar

Vi belyser viktige krav og gir eksempler på løsninger. Kurset egner seg godt for kvalitetsledere og medlemmer av HACCP-grupper som sikter mot sertifisering etter ISO 22000 eller FSSC 22000. Det vil også være nyttig for bedrifter som har et etablert system, og som ønsker påfyll til videreutvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 4.000 kr

Grunnleggende sensorikk

Vårt kurs i sensorikk passer for deg som jobber med innkjøp av råvarer/ferdigvarer, feilsøking i produksjon av næringsmidler, kvalitetskontroll av næringsmidler og produktutvikling og/eller sensorisk bedømmelse og som ønsker en innføring i sensorikk, sensoriske metoder og bedømmelse av næringsmidler

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon Ta kontakt kr

Hva er nytt i BRCGS Food Safety Versjon 9? -Frokostseminar Online

I august blir den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette frokostseminaret vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om endringene og de nye kravene. Plattform: Teams

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3,5 time 2.500 kr

Matforgiftning - Når vi blir syke av maten vi spiser - Webinar

Hva er matforgiftning og hvorfor blir vi syke? I dette webinaret får du en innføring i begrepet matforgiftning og hva som skjer i kroppen når man blir syk av maten. Hva er forskjellen på næringsmiddelbårne infeksjoner og forgiftninger?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

PFAS: Kontaminenter i næringsmidler - Webinar

Hva er PFAS og hvorfor er dette stoffer å se opp for? Hvordan havner PFAS i maten vår? Velkommen til gratis webinar om PFAS - per- og polyfluoralkylerte stoffer! Disse forbindelsene er svært utbredt etter at de har inngått i feks slippmidler, elektronikk og skismørning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time Avtales kr

Praktisk årsaksanalyse i avviksbehandling - Webinar + workshop

Å gjennomføre effektive årsaksanalyser i avviksbehandling er viktig for å komme til bunns i, og forhindre gjentakelse av avvik. Du vil få en praktisk gjennomgang med kontrete oppgaver som du skal løse sammen med andre i en gruppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Salmonella - en tøff liten rakker- Webinar

Hvor kommer smitte med Salmonella fra? Hva mener vi med at Salmonella er en tøff liten rakker? Bli bedre kjent med en av de patogene bakteriene som kan føre til helsefare i Norge - bakterier i slekten Salmonella.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Sporedannende bakterier i mat - Webinar

Få mer kunnskap om de vanligste sporedannende bakeriene i Bacillus og Clostridie-slekten, hvorfor disse bakteriene kan representere en utfordring i din produksjon og hvordan du kan legge opp dine prosesser for å unngå dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Tolkning av analysesertifikatet - Webinar

Vi inviterer til webinar om tolkning av analysesertifikatet! Få mer kunnskap om analysesertifikatet du mottar etter analyser. Mange opplever at analysesertifikatet er bare "bokstaver og tegn" - lær å tolke det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Trygg mat gjennom risikobasert prøvetaking - Teams

Velkommen til webkurs om risikobasert prøvetaking som er et viktig verktøy for å sikre Trygg mat. Kurset er et samarbeid mellom Eurofins og Lilleborg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer Ta kontakt kr

Trygg mat-kultur/Food Safety Culture - Webinar

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Webinar - Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor

Vi tilbyr webinar i Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor. Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Få en kort introduksjon til det grunnleggende du må vite om innen matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Webinar - Holdbarhet (Kjemisk, mikrobiologisk og sensorisk)

Velkommen til gratis webinar om holdbarhet! Holdbarhet er et veiledende begrep for hvor lenge man kan oppbevare en matvare før den ikke lenger egner seg å spise. Holdbarheten på matvarer bestemmes av blant annet råvarekvalitet, produksjonsmetode, pakkemetode og lagringstemperatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter - inkludert en pause og...

Workshop HACCP - 4 samlinger

I samarbeid med Bransjeprogrammet har vi gleden av å invitere til Gratis Workshop i HACCP, som et ledd i regjeringens satsing på kompetanseheving. Workshopen består av 4 samlinger med HACCP som hovedtema.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 ganger Gratis kr

Fiskevelferdskurs - fjernundervisning

Opplæring i fiskevelferd skal gjennomføres av alle som jobber på akvakulturanlegg eller på annet vis skal ivareta fiskevelferd. Fiskens velferd er avgjørende for god fiskehelse, lav dødelighet, høy kvalitet og vellykket drift. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4.500 kr

Fiskevelferdskurs – repetisjon - fjernundervisning

Opplæring i fiskevelferd skal gjennomføres av alle som jobber på akvakulturanlegg eller på annet vis skal ivareta fiskevelferd. Fiskens velferd er avgjørende for god fiskehelse, lav dødelighet, høy kvalitet og vellykket drift. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 2.900 kr

Fiskevelferdskurs for brønnbåtpersonell - fjernundervisning

Opplæring i fiskevelferd skal gjennomføres av alle som jobber på på brønnbåt og skal ivareta fiskevelferd. Dette er avgjørende for god fiskehelse, lav dødelighet, høy kvalitet og vellykket drift. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet. Kurset gjennomføres som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 3.900 kr

Fiskevelferdskurs for slakteripersonell - fjernundervisning

Opplæring i fiskevelferd skal gjennomføres av alle som jobber på på slakteri og skal ivareta fiskevelferd. Dette er avgjørende for god fiskehelse, lav dødelighet, høy kvalitet og vellykket drift. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet. Kurset gjennomføres som fjernundervisning

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 3.900 kr

Legemiddel- og kjemikaliekurs for oppdrettere - fjernundervisning

Vår opplæring i legemiddel- og kjemikaliebruk skal styrke kompetansen og kunnskapen rundt håndtering i daglig drift og røkting. Kurset dekker forskriftskravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.490 kr

Legionellakurs - fjernundervisning

Legionella er en miljøbakterie som finnes i vann. Den finnes i små mengder på mange fuktige steder utendørs. Bakterien kan gi smittefare hvis den får formere seg over lengre tid i lite brukte dusjer/spredere eller blindledninger i ledningsnettet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.950 kr

Rømningssikringskurs i sjøbasert fiskeoppdret - fjernundervisning

Opplæring i rømningssikring er lovpålagt for alle som arbeider innen sjøbasert oppdrett. Vårt rømningssikringskurs dekker kravene i akvakulturdriftsforskriften (Global G.A.P, ASC) for personell som skal håndtere levende fisk Kurset gjennomføres som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.790 kr

Sykdom og identifisering av sykdom i fiskeoppdrett - nettkurs

Vår opplæring i sykdoms- og sykdomsidentifisering skal styrke deltakernes kompetanse og kunnskap rundt oppdagelse og håndtering av sykdomstilfeller i oppdrett. Kurset dekker kravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 3.490 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere - NGV fjernundervisning

Vi tilbyr lovpålagt grunnutdanning for vektere som NGV fjernundervisning. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 uker 27.000 kr

Regodkjenning for vektere - fjernundervisning

Vi tilbyr regodkjenning for vektere som fjernundervisning. Kurset har en varighet på en uke og vil foregå via fjernundervisning med live instruktør. Vi gjennomgår alle fag i henhold til nasjonal læreplan. Du vil få muligheten til å stille spørsmål og jobbe i grupper med andre deltakere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 5.500 kr

Grunnleggende Hygienisk design - nettkurs

Vi tilbyr kurs om hygienisk design som gratis nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.5 timer gratis kr

Grunnleggende næringsmiddelrenhold - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.225 kr

Grunnleggende teknisk hygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.06.2023 13.06.2023 3.225 kr

Hygiene og mattrygghet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.225 kr

LMS – Lubricant Management System - nettkurs

Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler. Mange misforstår de forskjellige godkjenningene som for eksempel NSF-H1 og benytter fett og oljer feil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.06.2023 13.06.2023 3.225 kr

BRCGS Food Safety versjon 9 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i BRCGS Food Safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

Fastsettelse av holdbarhet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det viktig at produktene skal være lønnsomme å produsere. Fastsettelse av holdbarhet på matvarer må ta hensyn til alle disse faktorene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.900 kr

Food Defense - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Food Defense. Hva er Food Defense, og hva er forskjellen på HACCP, VACCP og TACCP? Du er sikkert kjent med begrepet Food Safety (mattrygghet), som handler om å redusere sannsynligheten for utilsiktet kontaminering med farer som kan føre til helsefarlig mat eller drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.900 kr

Food Faud / matsvindel - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Food Fraud / matsvindel som består av 2 moduler. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.500 kr

FSSC 22000 versjon 5.1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 5.1. Etter kurset vil du ha en god forståelse av: Kravene i FSSC 22000 versjon 5.1 (ISO22000, teknisk standard og tilleggskrav) - Tolkning av krav og praktiske tips til hvordan du kan møte krav i standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.500 kr

Grunnleggende hygienisk design - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende hygienisk design. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 08.05.2023 (+3) 2 1/2 time08.05.2023 (+3) Gratis kr
Nettkurs / nettstudie 22.05.2023 2 1/2 time 22.05.2023 Gratis kr
Nettkurs / nettstudie 12.06.2023 2 1/2 time 12.06.2023 Gratis kr
Nettkurs / nettstudie 19.06.2023 2 1/2 time 19.06.2023 Gratis kr

Grunnleggende næringsmiddelhygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelhygiene. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.900 kr

Grunnleggende næringsmiddelrenhold - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.225 kr

Grunnleggende teknisk hygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva teknisk hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.06.2023 4 timer13.06.2023 4.900 kr

HACCP workshop - level 2 innføring - nettkurs

Vi tilbyr HACCP workshop level 2 innføring som nettkurs. Bli kjent med HACCP-metodikken Produksjon av trygg mat, hver dag, året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at ALLE gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.03.2023 2 dager21.03.2023 5.500 kr

HACCP workshop - level 2 innføring - nettkurs (engelsk)

Vi tilbyr HACCP workshop level 2 innføring som nettkurs på engelsk. Bli kjent med HACCP-metodikken Produksjon av trygg mat, hver dag, året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at ALLE gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.500 kr

HACCP workshop - level 3 nettkurs

Vi tilbyr HACCP workshop level 3 som nettkurs. Et praktisk kurs med internasjonal anerkjent kvalifisering. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 10.995 kr

Introduksjon til revisjon - nettkurs

Vi tilbyr introduksjonskurs til revisjon - 2 moduler som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.500 kr

ISO / FSSC 22000 - workshop i kapittel 4 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om ISO / FSSC 22000 - workshop i kapittel 4 organisasjonens kontekst. Mange virksomheter er sertifisert etter en ISO-standard, f.eks ISO 22000/ FSSC 22000 (mattrygghet), ISO 14001 (miljø) og ISO 9001 (kvalitet/ledelse).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 1/2 time

Listeria monocytogenes i fokus - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om listeria monocytogenes i fokus. Hensikten med dette kurset er å gi deltagerne bedre kjennskap til Listeria monocytogenes som en sykdomsfremkallende bakterie, årsaker til at den utgjør en stor utfordring i matindustrien og hvordan industrien kan møte disse utfordringene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.04.2023 4 timer20.04.2023 3.900 kr

LMS - Lubricant Management System - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om LMS - Lubricant Management System. Smøremiddelhåndtering i tråd med HACCP & mattrygghet! Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.06.2023 4 timer13.06.2023 4.900 kr

Mikrobiell prøvetaking - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i mikrobiell prøvetaking. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 1/2 time 3.900 kr

Mikrobiologi biologiske næringsmiddelfarer modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 1. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.900 kr

Mikrobiologi biologiske næringsmiddelfarer modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 2. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.900 kr

Rotårsaksanalyse lær metoder for å jobbe mer effektivt - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om rotårsaksanalyse - lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse + en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.05.2023 2 dager10.05.2023 5.500 kr

Smilefjeskurs - nettkurs

Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr

Grunnkurs Matsikkerhet (HACCP)

Vi tilbyr grunnkurs matsikkerhet (HACCP). Tillegg til HMS-kurs for ansatte, verneombud og daglig leder, for arbeid med matproduksjon, matsalg, og servering av matvarer innenfor “HoReCa” og liknende virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang 12 måneder 990 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>