Securitas AS

Securitas´ grunnfilosofi er å beskytte liv og eiendom, sikre hjem, arbeidsplasser og samfunn. En vesentlig del av vårt behov for sikkerhet i hverdagen er knyttet til kompetanse. Securitas opplæringsavdeling har som målsetting å formidle kunnskap og holdninger som kreves for å skape trygghet for mennesker, miljøer og materielle verdier. En godt forankret sikkerhetsprofil er fundamentet for å kunne håndtere uønskede hendelser, tilsiktede eller utilsiktede, både fra eksterne og interne krefter.

Med over 300 kurs årlig er Securitas en betydelig leverandør av sikkerhetskurs i Norge. For å ivareta dette tilbudet, samt å møte morgendagens utfordringer, er vi 13 ansatte på landsbasis med ulik faglig bakgrunn. Vi er representert ved Securitas´ avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad og Tromsø.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Brann- og evakueringsøvelser - bedriftsinternt

Vi tilbyr brann- og evakueringsøvelser for bedrifter. En alvorlig brann kan utsette dine medarbeidere for fare og stoppe den daglige driften i virksomheter. Dette kan unngås ved systematisk opplæring og øvelser. Vi skreddersyr øvelser i samarbeid med deg og tilpasses virksomhetens behov.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Brannvern, e-læringsmoduler for din bedrift

Vi tilbyr skreddersydde e-læringsmoduler i brannvern for bedrifter. Med e-læring fra Securitas kan bedriftens ansatte læres opp innenfor ulike sikkerhetstemaer i løpet av kort tid, og man vil kunne dokumentere at arbeiderne har vært gjennom opplæringen de skal.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Brannvernkurs

Vi tilbyr brannvernkurs. Kurset sørger for at dine medarbeidere har nødvendig brannvernopplæring for å ivareta egen sikkerhet og for å kunne forebygge brann. Kursene våre skreddersys kundens behov og har vanligvis en varighet fra en halv til én dag.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag  
Harstad Harstad 1 dag  
Kristiansand Kristiansand 1 dag  
Oslo Oslo 1 dag  
Stavanger Stavanger 1 dag  
Tromsø Tromsø 1 dag  
Trondheim Trondheim 1 dag  

Brannvernkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr brannvernkurs for bedrifter. Kurset sørger for at dine medarbeidere har nødvendig brannvernopplæring for å ivareta egen sikkerhet og for å kunne forebygge brann. Kursene våre skreddersys kundens behov og har vanligvis en varighet fra en halv til én dag.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Brannvernlederkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr brannvernlederkurs for bedrifter. Kurset sikrer at den som har brannvernlederansvar i din virksomhet tilfredsstiller lovkravene, samt dokumentasjonskravet for din virksomhet. Etter brannforebyggende forskrift §3 - 2 er det lovpålagt med en brannvernleder i alle særskilte brannobjekt.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  

Førstehjelp, e-læringsmoduler for din bedrift

Vi tilbyr skreddersydde e-læringsmoduler i førstehjelp for bedrifter. Med e-læring fra Securitas kan bedriftens ansatte læres opp innenfor ulike sikkerhetstemaer i løpet av kort tid, og man vil kunne dokumentere at arbeiderne har vært gjennom opplæringen de skal.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Førstehjelpskurs

Vi tilbyr kurs i førstehjelp. Kurset gjør deltakerne i stand til å kunne starte den første, livreddende hjelpen på et skadested. Førstehjelpskurset tilpasses din virksomhet og deltakernes nivå, og kursdeltakerne gjennomfører både teoretisk og praktisk opplæring.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen  
Harstad Harstad  
Kristiansand Kristiansand  
Oslo Oslo  
Stavanger Stavanger  
Tromsø Tromsø  
Trondheim Trondheim  

Førstehjelpskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter. Kurset gjør deltakerne i stand til å kunne starte den første, livreddende hjelpen på et skadested. Førstehjelpskurset tilpasses din virksomhet og deltakernes nivå, og kursdeltakerne gjennomfører både teoretisk og praktisk opplæring.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>