Kurs i matsikkerhet og mattrygghet

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

Fastsettelse av holdbarhet modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet modul 2. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Food fraud / matsvindel (2 moduler) - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om matsvindel / food fraud (2 moduler). Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4.500 kr

FSSC 22000 versjon 5 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 5. Målsettingen er at kurset skal gi deltagere forståelse for oppbygging og drift av et styringssystem iht FSSC 22000 versjon 5. FSSC 22000 versjon 5 bygger på de to standardene ISO 22000:2018 og TS 22002-1 og FSSC sine tilleggskrav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.500 kr

Grunnleggende hygiene og mattrygghet - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i hygiene og mattrygghet som nettkurs. Målsettingen er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende hygiene og mattrygghet, engelsk - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i hygiene og mattrygghet på engelsk som nettkurs. Målsettingen er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende hygienisk design - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i hygienisk design som nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygiensisk design innebærer for din bedrift. Kurset gir deg og bedriften en grunnleggende forståelse for hygienisk design.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende industrielt næringsmiddelrenhold - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i industrielt næringsmiddelrenhold som nettkurs. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnlegende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende industrielt næringsmiddelrenhold engelsk - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i industrielt næringsmiddelrenhold på engelsk som nettkurs. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnlegende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende teknisk hygiene - nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i teknisk hygiene som nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva teknisk hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

HACCP innføring - nettkurs

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4.500 kr

Koronaberedskap i matindustrien - gratis webinar

Vi tilbyr gratis webinar om koronaberedskap i matindustrien. Alle er nå i en krevende situasjon. Dere som jobber i matbransjen, har i tillegg et ekstra ansvar i forhold til at dere utfører samfunnskritiske oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr

Listeria i fokus - webinar

VI tilbyr webinar om Listeria i fokus. Målsettingen er at deltagere skal få bedre kjennskap til Listeria monocytogenes som en sykdomsfremkallende bakterie, årsaker til at den utgjør et stort problem for matindustrien og hvordan industrien kan møte disse utfordringene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Mikrobiologisk prøvetaking modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologisk prøvetaking modul 1. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Mikroorganismer matbransjens usynlige fiende, modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer matbransjens usynlige fiende, modul 1. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Mikroorganismer matbransjens usynlige fiende, modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer matbransjens usynlige fiende, modul 2. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende matsikkerhet (HACCP) - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende matsikkerhet (HACCP). Kurset baserer seg på HACCP prinsippet (Hazard Analysis Critical Control Points), et internasjonalt anerkjent system for fareanalyse og risikovurdering innenfor næringsmiddelindustriene, og er et lovpålagt krav for alle som jobber med mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 5.900 kr

Food defense - webinar

Vi tilbyr kurs om food defense som webinar. Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP - begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

FSSC / ISO 22000 - webinar

Vi tilbyr kurs om FSSC / ISO 22000 som webinar. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

HACCP webinar

Vi tilbyr kurs i HACCP som webinar. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

Næringsmiddelrenhold (NHR01) - Næringsmiddel, hygiene og renhold

Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 2.000 kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - nettkurs

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 8.990 kr

Introduksjonskurs i eSmiley

Et nettbasert introduksjonskurs til eSmileys digitale IK-mat system – gratis. Kurset tar deg gjennom alt du trenger å vite om IK-mat systemet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 minutter Gratis kr

Kurs i mattrygghet

Få orden på mathygienen med eSmiley nettbaserte kurs i mattrygghet. Kurset gir deg nødvendig faglig kompetanse på en praktisk og morsom måte, slik at du er i stand til å arbeide forsvarlig med Matvarene. Du kan ta kurset på din pc, når og hvor du ønsker. Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2-6 timer 399 eks mva kr