Eurofins Food & Feed Testing Norway

Eurofins er din kompetansepartner, og tilbyr flere ulike webinarer, kurs og seminarer for å gi deg faglig påfyll. Disse arrangementene er ment å gi deg som bruker av analysetjenester innblikk i nyheter, utvikling, bruksområder, tekniske fakta, prøvetakingsteknikker og lovverk.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Analyseresultater, tolkning og trending

Vi tilbyr kurs i tolkning av våre analysesertifikater for å øke kunnskap og forståelse om analyseresultater og hvordan en kan bruke svarene fra analysesertifikatene i den daglige driften. Kurset passer perfekt for deg som er mottaker og har vurderingsansvar av analysesertifikatet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Ta kontakt for informasjon 3.750 kr  

Analyseresultater, tolkning og trending - Bedriftsinternt

Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr  

Beredskapstrening - Webinar

Hva gjør man når uhellet er ute? Hvordan utføre en sporbarhetstest? En god beredskapsplan er viktig i enhver bedrift. Men fungerer den, hva skjer når uhellet først er skjedd?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr  

Codex Alimentarius: Grunnlaget for HACCP - Webinar

Vi inviterer til webinar om Codex Alimentarius! Omtalt som "codex", legger denne grunnlaget for retningslinjer og prinsippene i HACCP. Codex Alimentarius kommer stadig med oppdateringer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr  

Digitalt kurs i BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9

Ny standard er nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.100 kr  

E.coli - Fra normal tarmbakterie til farlig bakterie - Webinar

Hvordan blir vi syke av E. coli-bakterien? Bli bedre kjent med den sykdomsframkallende bakterien E. coli som kan føre til helsefare i Norge. I dette webinaret får du en innføring i hva E. coli bakterien er, utbredelsen av sykdomsframkallende

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr  

Fett og oljer - Ett fett? - Webinar

Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse. Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr  

Forstå din samsvarserklæring! - Webinar

Få hjelp til å forstå samsvarserklæringer i praksis! Hvordan finner man ut hvilken informasjon som faktisk står i en samsvarserklæring? Og er det man har fått av dokumentasjon rent faktisk en samsvarserklæring slik som det kreves i matkontaktforskriften?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>