BRCGS Food Safety Versjon 9 - Webkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Onsdag 20. september kl 08:30 - 12:00
Varighet: 4 timer
Pris: 2500

I august 2022 ble den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette webkurset vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om versjon 9 av standarden.

Kurset passer for personer i bedrifter som har kunnskap og allerede er sertifisert i henhold til standardens versjon 8. For bedrifter eller ansatte som ønsker mer dyptgående kunnskap om BRCGS og detaljert gjennomgang av standarden, så anbefales vårt heldagskurs.

Innhold:
• Detaljert gjennomgang av hvert kapittel med hensyn på endringer og nye punkter i standarden
• Gi en oversikt over de vesentlige endringene
• Hva bør du fokusere på?
• Nyheter i revisjonsprotokollen


Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne:
• Få en oversikt og forstå de nye kravene
• Oppdatere kvalitetssystemet til å være i henhold til nye krav


Kursholdere:
Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering etter ISO 22000 og FSSC 22000. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Erlend Restad har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til blant annet BRC-sertifiseringer i flere år. Erlend er utdannet sivilingeniør i Kjemi og bioteknologi fra NTNU.

Påmeldingslink:
https://app.checkin.no/event/57923/webkurs-brcgs-food-safety-versjon-9