Kurs i renhold og renovasjon

I kategorien renhold og renovasjon finner du kurs innen renholdsarbeidet. Som vaskehjelp eller renholdsarbeider må man kunne forskjellige rengjøringsmetoder og generell kunnskap om hygiene, ergonomi, rengjøringsartikler og organisering av renholdsarbeide. Innen renovasjon og renholdskurs finnes det forskjellig slags sertifiseringer fra enklere brevkurs til fagbrev.

Introduksjonskurs i eSmiley

Vi tilbyr introduksjonskurs i eSmiley. Et nettbasert introduksjonskurs til eSmileys digitale IK-mat system – gratis. Kurset tar deg gjennom alt du trenger å vite om IK-mat systemet. IK-Mat-Kurset varer i ca. 12 minutter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 minutter Gratis kr

Kurs i mattrygghet

Få orden på mathygienen med eSmiley nettbaserte kurs i mattrygghet. Kurset gir deg nødvendig faglig kompetanse på en praktisk og morsom måte, slik at du er i stand til å arbeide forsvarlig med Matvarene. Du kan ta kurset på din pc, når og hvor du ønsker. Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2-6 timer 399 eks mva kr

Beredskapstrening - Webinar

Hva gjør man når uhellet er ute? Hvordan utføre en sporbarhetstest? En god beredskapsplan er viktig i enhver bedrift. Men fungerer den, hva skjer når uhellet først er skjedd?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Codex Alimentarius: Grunnlaget for HACCP - Webinar

Vi inviterer til webinar om Codex Alimentarius! Omtalt som "codex", legger denne grunnlaget for retningslinjer og prinsippene i HACCP. Codex Alimentarius kommer stadig med oppdateringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Digitalt kurs i BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9

Ny standard er nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.100 kr

E.coli - Fra normal tarmbakterie til farlig bakterie - Webinar

Hvordan blir vi syke av E. coli-bakterien? Bli bedre kjent med den sykdomsframkallende bakterien E. coli som kan føre til helsefare i Norge. I dette webinaret får du en innføring i hva E. coli bakterien er, utbredelsen av sykdomsframkallende

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Fett og oljer - Ett fett? - Webinar

Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse. Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

FSSC 22000: Hvordan holde liv i, og forenkle systemene - Webinar

Vi belyser viktige krav og gir eksempler på løsninger. Kurset egner seg godt for kvalitetsledere og medlemmer av HACCP-grupper som sikter mot sertifisering etter ISO 22000 eller FSSC 22000. Det vil også være nyttig for bedrifter som har et etablert system, og som ønsker påfyll til videreutvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 4.000 kr

Grunnleggende sensorikk

Vårt kurs i sensorikk passer for deg som jobber med innkjøp av råvarer/ferdigvarer, feilsøking i produksjon av næringsmidler, kvalitetskontroll av næringsmidler og produktutvikling og/eller sensorisk bedømmelse og som ønsker en innføring i sensorikk, sensoriske metoder og bedømmelse av næringsmidler

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon Ta kontakt kr

Hva er nytt i BRCGS Food Safety Versjon 9? -Frokostseminar Online

I august blir den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette frokostseminaret vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om endringene og de nye kravene. Plattform: Teams

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3,5 time 2.500 kr

Matforgiftning - Når vi blir syke av maten vi spiser - Webinar

Hva er matforgiftning og hvorfor blir vi syke? I dette webinaret får du en innføring i begrepet matforgiftning og hva som skjer i kroppen når man blir syk av maten. Hva er forskjellen på næringsmiddelbårne infeksjoner og forgiftninger?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

PFAS: Kontaminenter i næringsmidler - Webinar

Hva er PFAS og hvorfor er dette stoffer å se opp for? Hvordan havner PFAS i maten vår? Velkommen til gratis webinar om PFAS - per- og polyfluoralkylerte stoffer! Disse forbindelsene er svært utbredt etter at de har inngått i feks slippmidler, elektronikk og skismørning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time Avtales kr

Praktisk årsaksanalyse i avviksbehandling - Webinar + workshop

Å gjennomføre effektive årsaksanalyser i avviksbehandling er viktig for å komme til bunns i, og forhindre gjentakelse av avvik. Du vil få en praktisk gjennomgang med kontrete oppgaver som du skal løse sammen med andre i en gruppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Salmonella - en tøff liten rakker- Webinar

Hvor kommer smitte med Salmonella fra? Hva mener vi med at Salmonella er en tøff liten rakker? Bli bedre kjent med en av de patogene bakteriene som kan føre til helsefare i Norge - bakterier i slekten Salmonella.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Sporedannende bakterier i mat - Webinar

Få mer kunnskap om de vanligste sporedannende bakeriene i Bacillus og Clostridie-slekten, hvorfor disse bakteriene kan representere en utfordring i din produksjon og hvordan du kan legge opp dine prosesser for å unngå dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Tolkning av analysesertifikatet - Webinar

Vi inviterer til webinar om tolkning av analysesertifikatet! Få mer kunnskap om analysesertifikatet du mottar etter analyser. Mange opplever at analysesertifikatet er bare "bokstaver og tegn" - lær å tolke det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Trygg mat gjennom risikobasert prøvetaking - Teams

Velkommen til webkurs om risikobasert prøvetaking som er et viktig verktøy for å sikre Trygg mat. Kurset er et samarbeid mellom Eurofins og Lilleborg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer Ta kontakt kr

Trygg mat-kultur/Food Safety Culture - Webinar

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Webinar - Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor

Vi tilbyr webinar i Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor. Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Få en kort introduksjon til det grunnleggende du må vite om innen matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Webinar - Holdbarhet (Kjemisk, mikrobiologisk og sensorisk)

Velkommen til gratis webinar om holdbarhet! Holdbarhet er et veiledende begrep for hvor lenge man kan oppbevare en matvare før den ikke lenger egner seg å spise. Holdbarheten på matvarer bestemmes av blant annet råvarekvalitet, produksjonsmetode, pakkemetode og lagringstemperatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter - inkludert en pause og...

Workshop HACCP - 4 samlinger

I samarbeid med Bransjeprogrammet har vi gleden av å invitere til Gratis Workshop i HACCP, som et ledd i regjeringens satsing på kompetanseheving. Workshopen består av 4 samlinger med HACCP som hovedtema.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 ganger Gratis kr

Seafood hygiene EN (E-læring) - Engelsk innhold og polske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 937.50 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) -Engelsk innhold og engelske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 937.50 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) Engelsk innhold og latviske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 937.50 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) Engelsk innhold og litauiske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 937.50 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) -Engelsk innhold og russiske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 937.50 kr

Sjømathygiene NO (E-læring) - Norsk innhold og norske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 937,50 kr

Kurs i bruk av Åndedrettsvern

Verneutstyr kan bestå av en enhet med flere funksjoner. Det kan også bestå av flere separate enheter som brukes sammen eller samtidig og som beskytter mot ulike fareforhold. Alt som en viktig del av en trygg arbeidsdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 199 kr

Fagbrev Renholdsoperatørfaget - Nettundervisning på Teams

Vi tilbyr fagbrev renholdsoperatørfaget, nettundervisning på Teams. Teoretisk kurs for praksiskandidater i renholdsoperatørfaget. Kurset bygger til enhver tid gjeldende læreplan. Kurset passer for deg som har erfaring innen renhold, og ønsker å ta fagbrev som voksen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 dager 16.300 kr

Grunnopplæring renhold - Nettbasert kurs

Innføring i grunnelementer innen renholdsfaget Dette kurset kan gjennomføres både som nettkurs eller som fysisk kurs. Gjennomføring av nettkurset:- 3 timer. Kontakt oss for pris!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt kr

NS-INSTA 800 kunnskapsnivå 1 og 2 - Nettkurs

Kunnskapsnivå 1 og 2 omfatter kunnskap om termene og definisjonen i NS- INSTA 800- serien og betydningen av dem, for eksempel termene LT og VT, objektgrupper, og urenhetsgrupper, samlinger av urenheter og kvalitetsprofiler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.900 kr

NS-INSTA 800 kunnskapsnivå 1 og 2 - Nettkurs

Kunnskapsnivå 1 og 2 omfatter kunnskap om termene og definisjonen i NS- INSTA 800- serien og betydningen av dem, for eksempel termene LT og VT, objektgrupper, og urenhetsgrupper, samlinger av urenheter og kvalitetsprofiler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.900 kr

Personsertifisering oppgradering till nivå 4 - Nettkurs

Vi tilbyr oppgraderingskurs til nivå 4. Oppgradering fra kunnskapsnivå 3 til kunnskapsnivå 4 er for deg som ønsker å oppgradere din personsertifisering fra kunnskapsnivå 3 til kunnskapsnivå 4

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 6.700 kr

Personsertifiserings iht. NS-INSTA 800:2018 - nivå 3 - nettbasert

Vi tilbyr Kunnskapsnivå 3 Personsertifiserings iht. NS-INSTA 800:2018 - nettbasert, som omfatter nøyaktig kunnskap om innholdet i NS- INSTA 800-1 om visuell kontroll, og kunnskap om instrumentelle målemetoder gitt i tillegg B.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 10.350 kr

Personsertifiseringskurs iht. NS-INSTA 800:2018 - nivå 4 - nett

Kunnskapsnivå 4 innebærer å ha nøyaktig kunnskap om hele standarden, og dermed være i stand til å utarbeide anbudsdokumenter og tilbud, utføre bedømmelser visuelt så vel som med måleinstrumenter, rapportere resultater og bruke dem til å justere rengjøringsinnsatsen osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 11.350 kr

Rent tørt bygg (RTB) kurs - Renhold i byggeperioden - nettbasert

Renhold i byggeperioden er viktig for å sikre et godt inneklima i ferdige bygg. Rent Tørt Bygg (RTB) gir også en mer effektiv arbeidsplass for de som arbeider i bygningen i tillegg til et bedre arbeidsmiljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca. 3 3.950 kr

Cleaning.no sertifisert leder - nettkurs

Er du en grunder i renholdsbransjen og jobber dag og natt for å lykkes med din bedrift? Eller er du en mellomleder der det stilles store krav og forventninger til din kompetanse og resultater?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 14.700 kr

Fagbrev renholdsoperatør - nettbasert

Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør som nettbasert undervisning. Vårt kurs er et eksamensforberedende fagbrevkurs for praksiskandidater. Selv om du enda ikke har tilstrekkelig praktisk erfaring for å få endelig eksamen som renholdsoperatør, har kurset også stor faglig verdi for deg som renholder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 timer 9.900 kr

Hygiene, helse og smitterenhold - nettkurs

Vi tilbyr kurs om hygiene, helse og smitterenhold som nettkurs. Smitteverntiltak er grunnlaget for effektiv forebygging og kontroll av infeksjoner i helseinstitusjoner og samfunnet forøvrig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.550 kr

Kvalitet - NS INSTA 800 i praksis - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i kvalitet - NS INSTA 800 i praksis. Dette kurset er en forlengelse og påbygning av kursene NS Insta 800, kunnskapsnivå 2/3, og går dypere i forståelsen av den praktiske bruken av Insta 800. Det er derfor en fordel at du har tatt nivå 2 eller 3 kurset først.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Kvalitet - NS INSTA 800 renhold (nivå 2) - nettkurs

NS INSTA 800 er en standard som benyttes for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet. Nettkurset tilsvarer standardens definisjon av kunnskapsnivå 2, beskrevet i normativt tillegg B.2.2. Du får kunnskap om viktige begreper og definisjoner i standarden, og den praktiske betydningen av dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Kvalitet - NS INSTA 800:2018 renhold (nivå 3) - nettkurs

Kvalitetssystemet NS-INSTA 800:2018 er en standard for fastlegging og vurdering av rengjøringskvalitet. Kunder, leverandører og brukere av rom der INSTA 800 anvendes har forskjellige behov når det gjelder kunnskap og kompetanse om standarden, basert på hvilken posisjon personen har i organisasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Leder del 1 - etablering og drift av renholdsvirksomhet, nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i leder del 1 - etablering og drift av renholdsvirksomhet. De fleste gründere er alene om å etablere og drifte sin bedrift, og må derfor ha kunnskap innen økonomi, marked, strategi, teknologi, lover og regler, administrasjon, salg, renholdsfaglig kompetanse osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.950 kr

Leder del 2 - renholdsleder, nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i leder del 2 - renholdsleder. Hvordan kan et menneske bli moralsk og emosjonelt akseptert som leder, og et annet bli fullstendig avvist? Er det slik at godt lederskap kan tilskrives en x-faktor i individet?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Leder del 3 - HMS for renholdsvirksomheter, nettkurs

Vi tilbyr lederkurs del 3 - HMS for renholdsvirksomheter som nettkurs. Helse, arbeidsmiljø og sikkerhet er tema med stor betydning både for private og offentlige virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Leder del 4 - hvordan lykkes med renholdsbedriften, nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i leder del 4 - hvordan lykkes med renholdsbedriften. Alle som starter og eier en bedrift har rimeligvis et ønske om lønnsomhet for virksomheten. Uten bedriftsøkonomisk lønnsomhet har bedriften ikke livets rett, og vil før eller siden måtte avvikles eller begjæres konkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.950 kr

Profesjonell renholder del 1 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 1 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nød­vendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.600 kr

Profesjonell renholder del 1, 2 og 3 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i profesjonell renholder del 1, 2 og 3. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nød­vendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.950 kr

Profesjonell renholder del 2 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 2 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nød­vendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.600 kr

Profesjonell renholder del 3 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 3 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nød­vendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.600 kr

Renholdsassistent - nettkurs

Vi tilbyr kurs i renholdsassistent som nettkurs. Når du tar kurset tilegner du deg basiskunnskap som er nødvendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.550 kr

Trygg mat kontroll kurs - Bedriftsinternt - Webinar

Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Avtales kr

Hygiene i næringsmiddelindustrien - Norsk - Engelsk - Polsk

Vi tilbyr kurs i Hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold, finnes på norsk, engelsk og polsk. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>