I kategorien renhold og renovasjon finner du kurs innen renholdsarbeidet. Som vaskehjelp eller renholdsarbeider må man kunne forskjellige rengjøringsmetoder og generell kunnskap om hygiene, ergonomi, rengjøringsartikler og organisering av renholdsarbeide. Innen renovasjon og renholdskurs finnes det forskjellig slags sertifiseringer fra enklere brevkurs til fagbrev.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør. Moderne renhold krever kunnskaper og innsikt. Vaskebøtta og grønnsåpe er ikke lenger nok når en skal utføre et profesjonelt renhold. En bedrift med faglærte renholdere stiller sterkere i konkurransen når kvalitet er viktig!
Vi tilbyr påfyll- og utviklingsdag for renholdere. En dag hvor vi setter renholderen i fokus! Har renholderen verdens viktigste jobb? Vi ønsker at renholderen skal få faglig påfyll, men også se sin egenverdi og oppleve stolthet i yrket.
Vi tilbyr kurs i renholdsledelse. God renholdsledelse betyr å jobbe og lede smartere. I fremtiden vil nytt og forbedret utstyr og bedre produkter modernisere renholdet, men det menneskelige aspektet er - og vil alltid være - det viktigste i god ledelse.
Vi tilbyr fagbrevkurs for renholdsoperatør. Undervisningen foregår i klasser, med forelesninger og gruppearbeid. Vi benytter også nettbasert undervisning. Du vil få god hjelp til å forberede deg til teorieksamen i løpet av undervisningstiden.
Vi tilbyr fagkurs for renhold. Kurset skal bidra til at alle deltagerne er i stand til å levere avtalt kvalitet til kunden innen eget ansvarsområde. Kurset gir en teoretisk og praktisk gjennomgang av de mest sentrale ferdigheter en renholder må beherske.
Vi tilbyr kurs i hygiene og helse - smittevern. Generelle smitteverntiltak, basale smittevernrutiner, er grunnlaget for effektiv forebygging og kontroll av infeksjoner i helseinstitusjoner.
Kurset tar utgangspunkt i forståelsen av kvalitetsbegrepet, og gir deretter en gjennomgang av standarden NS INSTA 800. Dette er et kvalitetssystem som brukes til å fastsette ønsket renholdskvalitet, og dokumentere at avtalt kvalitet er oppnådd.
I kurset ser vi på betydningen av menneskekunnskap som en viktig faktor i ledelsesfaget, hvor det handler om å skape gode relasjoner til viktige medspillere både innenfor og utenfor bedriften. Hvordan kan et menneske bli akseptert som leder, og et annet bli fullstendig avvist.
Kurset gir en praktisk tilnærming til hvordan man skal bygge opp et renholdstilbud. Målsetningen er at deltagerne ved økt kunnskap om hvilke elementer som ligger til grunn for en sunn og lønnsom kalkyleberegning, skal få bedret lønnsomhet i driften ved beregning av tilbud til kunder.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - eksamensforberedende fagbrevkurs, teori. For å sikre at renholdet blir utført på en faglig forsvarlig måte, er det nå mer og mer vanlig at oppdragsgivere stiller krav om fagutdanning når de skal ansette nye renholdere.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelhygiene. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelhygiene på engelsk. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold på engelsk. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Vi tilbyr kurs om hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design, for å sikre rengjøring, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.
Vi tilbyr kurs om hygienisk design som gratis nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer, matbransjens usynlige fiende - modul 1. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.
Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer, matbransjens usynlige fiende - modul 2. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.
Vi tilbyr introduksjonskurs i eSmiley. Et nettbasert introduksjonskurs til eSmileys digitale IK-mat system – gratis. Kurset tar deg gjennom alt du trenger å vite om IK-mat systemet. IK-Mat-Kurset varer i ca. 12 minutter.
Få orden på mathygienen med eSmiley nettbaserte kurs i mattrygghet. Kurset gir deg nødvendig faglig kompetanse på en praktisk og morsom måte, slik at du er i stand til å arbeide forsvarlig med Matvarene. Du kan ta kurset på din pc, når og hvor du ønsker. Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Formålet med kurset er å gi en god forståelse for viktigheten av å opprettholde god produksjonshygiene. Vi bruker videosnutter, ATP-måler og praktiske eksempler. Kurset retter seg til produksjonsmedarbeidere og renholdere i næringsmiddelindustri.