Seafood hygiene EN (E-læring) Engelsk innhold og latviske tester



Kursarrangør: DataPower Learning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 937.50

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.

Stoffet egner seg for alle som jobber i sjømatindustrien, og som oppslagsverk for bransjen. Kurset kan deles opp, og tas når det passer og så ofte en vil.

Contents:

Introduction to seafood production:
• Purpose
• Target group
• About the course and its use

Hygiene in seafood production:
• Safe food
• Relevant hazards
• Infectious organisms
• Chemical substances
• Foreign substances
• Contamination

Production hygiene:
• Clean zone and unclean zone
• Production facilities
• Production flow
• Traffic routes and sluices
• Cleaning, washing and disinfection
• Waste
• Pests
• Visitors

Personal hygiene:
• Important points for personal hygiene
• Work clothes and personal protective equipment
• Hand hygiene
• Wounds and cuts
• Suspected illness
• Travelling abroad

Equipment hygiene:
• Types of equipment
• Personal equipment
• Production lines
• Machines
• Other equipment

Regulations and standards:
• Regulations
• Internal control
• HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Point
• Norwegian Food Safety Authority
• Private standards

Kurset er utviklet av SjømatNorge i samarbeid med DataPower Learning AS. SjømatNorge er ansvarlig for det faglige innholdet, mens DPL forestår teknisk drift, salg og distribusjon.

Målgruppe for kurset:
Språk:
• Engelsk innhold og latviske tester

Eksamen/sertifisering:
Etter bestått eksamen kan det skrives ut et kursbevis som dokumenterer kompetansen.