Komplett terapeututdanning Ernæringsterapi er en terapiform hvor man ut ifra informasjon fra pasienten, analyser og biokjemiske tester, gir råd om hvordan man bør endre kostholdet, og hvilke kosttilskudd som kan være fornuftige i den gitte situasjonen.
Dette valget er kun for deg som har fullført og bestått en annen terapeututdanning hos Tunsberg, og bestått Terapeutisk grunnutdanning år 1 og 2. Vi vil gjøre en helhetsvurdering av søknaden og se på utdanning og/eller arbeidserfaring.
Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg! Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget.
Jobber du med kosthold og ernæring? Da er det viktig å vite noe om matintoleranser! 2 dagers kurs inkludert nettkurs! En uoppdaget matintoleranse kan blokkere selv den beste behandlingsstrategi og er en vanlig årsak til at man ikke kommer videre uansett hvilke tiltak man gjør.
Vi tilbyr nettkurs om ernæring og fysisk aktivitet. IKF105 Ernæring og fysisk aktivitet leveres av høgskulen i Volda ikke AFPT. De som melder seg på studiet PT TOTAL m/studiepoeng kan velge dette som ett 15 studiepoeng ekstra valg.
Opplev Rondane og Fjell-Norge fra sykkelsetet! På denne femdagers turen sykler vi gjennom et av Norges mest praktfulle landskap, nyter rolige pauser, spiser god mat og bor på sjarmerende fjellstuer og hotell. Vi starter på Dovrefjell, med magisk utsikt mot Snøhetta. Derfra sykler vi oss nedover mot
Vi tilbyr kurs om ernæring og jobbprestasjon som digital undervisning. I dette kurset lærer du hvordan du kan etablere gode kostholdsvaner i en hektisk jobbhverdag. Du lærer hvilke matvarer som kan ha positiv og negativ påvirkning på kroppen, humøret og konsentrasjonen din.
Vi tilbyr årsenhet i ernæring og helse som nettstudie. Denne utdanningen gir deg en attraktiv kompetanse om ernæring og om kostholdets betydning for både enkeltindivider og for grupper i ulike livsfaser.
Vi tilbyr emnet i ernæring og treningsom nettstudie. I emnet Ernæring og trening lærer du hvordan inntaket av væske, mikro- og makronæringsstoffer virker inn på treningseffekt og idrettsprestasjon.
Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende ernæring. Få en innføring i ernæringslære, med hovedvekt på makro- og mikronæringsstoffenes kilder, fordøyelse og funksjon samt næringsstoffanbefalinger og nasjonale kostråd.
Vi tilbyr kurs i restaurant- og matfag. Er du interessert i kosthold og ernæring? Liker du å tilberede og servere mat? Har du lyst til å reise eller jobbe i et internasjonalt miljø? Da kan utdanning innen restaurant- og matfag være noe for deg.
Vi tilbyr bachelor i ernæring. Fagområdet inkluderer kunnskap om kjemi, biokjemi, anatomi, fysiologi, sykdomslære, psykologi, kommunikasjon og vitenskapelig metode, samt beskrivelse og analyse av forekomst, årsaker og konsekvenser av ernæringsproblematikk.
Bachelor i ernæring tilbys som nettstudium. De to første semestrene i bachelorgraden tilsvarer årsstudium i grunnleggende medisin, og studenter kan ta første og / eller andre semester som skolestudier ved vår avdeling i Oslo eller i Spania.
Halvårsstudium i kost og ernæring tilbys som nettstudium. Studiet vil gi deg grunnleggende kunnskaper om kosthold og ernæring. Studiet gir en innføring i næringstoffer som karbohydrater, proteiner og fett, samt vitaminer og mineraler.
Årsstudium i grunnleggende ernæring skal gi studentene et teoretisk grunnlag for å forstå humanernæring i et biokjemisk, fysiologisk, helsemessig og samfunnsmessig perspektiv. Fagområdet omfatter sammenhenger mellom kosthold, næringsstoffer og helse.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset har som mål å styrke ernæringsarbeidet i hjemmetjenesten og institusjoner, og bidra til at nødvendige tiltak iverksettes på et tidlig stadium, før personen utvikler underernæring.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.