Hudpleieutdanning vg2 og vg3 - Samlinger / nettstudier



Kursarrangør: Hud og kroppsterapiskolen
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 år
Pris: 105.000

Vi tilbyr hudpleie utdanning vg2 og vg3. Dette er en utdanning som er delt med fysisk oppmøte, en uke pr måned på skolen med praksis undervisning, og en nettportal for både teori og praksis undervisning. Studiet er godkjent av Statens lånekasse.

Hud og kroppsterapiskolen gir deg muligheter til å kombinere utdanning og jobb, for å raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked. Utdanningen er lagt opp til effektiv og revolusjonerende opplæring. Hud og kroppsterapiskolen er en skole som benytter seg av lærere med utdannelse som faglærer og høyt kvalifiserte metoder.

Utdanningen:
Dette er en utdanning som er delt med fysisk oppmøte på skolen med praksis undervisning, og en nettportal for både teori og praksis. Praksis undervisning foregår ca. 1 uke pr måned. Det vil være teoretisk nettundervisning, som er lagt opp til offentlig privatisteksamen. Når det er fysisk oppmøte på skolen er det fokus på praksis.
Den teoretiske delen skjer via vår nettportal, og du vil få god innføring i hvordan bruke nettportalen, slik at du kan bruke den riktig gjennom hele studiet og frem til eksamen.

Eksamen:
Skoleeksamen:
• Skriftlig teoretisk prøve
• Praktisk prøve med muntlig høring

Krav til skole eksamen:
Studenten må gjennomgå en studie på minst 1403 timers trening i praktisk og teoretisk arbeid.

Privatist eksamen:
Privatisteksamen, teoretisk og tverrfaglig (praksis) avlegges i november/desember for oppstart ved høstsemesteret og mai/juni for oppstart vårsemesteret.
Skoleeksamen teoretisk og praktisk avlegges på Hud og kroppsterapiskolen Tønsberg

Offentlig privatisteksamen:
Alle kandidater som skal går privatskole og har lån i Statens lånekasse, og som tar en yrkesfaglig utdannelse må gjennomføre privatisteksamener. Dette er de eksamener som rapporteres til lånekassen for å få godkjent lån, stipend og skoleåret. Kandidaten forplikter seg til å melde seg opp til, og betale for gjeldende eksamener i henhold til programplanene, hudpleie Vg2 og Vg3. Dette meldes opp mellom 15. januar og 1. februar for vårsemesteret og 25.august og 15.september for høstsemesteret.

• HUD 2001 Helsefremmende arbeid
• HUD 2002 Kommunikasjon og samhandling
• HUD 2003 Yrkesutøvelse
• HUD 2004 Tverrfaglig/praktisk

• HUD 3001 Helsefremmende arbeid
• HUD 3002 Kommunikasjon og samhandling
• HUD 3003 Yrkesutøvelse
• HUD 3004 Tverrfaglig/praktisk

Fravær:
Studenten må ikke ha mer enn 10 % fravær i løpet av studietiden for å kunne gå opp til skoleeksamen.

Studiestart:
- samlings basert med praksis undervisning i klasserom 1 uke pr. måned.

Kursmateriell:
• All praksisundervisning og uniform er inkludert i prisen
• studiebøker og eksamensavgifter(privatist eksamen) kommer i tillegg til prisen

Forbehold:
Hud og kroppsterapi skolen tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium. Det må være minst 5 studenter påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av dette. Informasjon om endringer vil komme senest 4 uke før oppstartsdato.

Målgruppe for kurset:
Menn og kvinner over 18 år.

Vis flere tilsvarende kurs: