Hud og kroppsterapiskolen

Vi er de første i Norge til å undervise på nettet der du får en godkjent utdanning. Hud og kroppsterapiskolen er for deg som ønsker et kurs, i manikyre, farge vipper og bryn, eller for deg som ønsker en fullverdig godkjent hud og kroppsterapi utdanning. Du kan sitte hvor du vil å studere, da studiene går over nettet. En fantastisk mulighet for deg som ikke har mulighet å sitte på skolebenken eller være borte fra jobb og familie. Våre lærere er offentlig godkjente lærere med høgskoleutdanning og andre veiledere som er svært faglig dyktige inne sine felt. Og vi alle har lang erfaring i yrket, både som veiledere,kursholdere, lærere og hud- og kroppsterapeuter. Vår skole følger godkjente læreplaner fra Kunnskapsdepartemanget og studieplaner fra Cidesco som er et internasonalt organ.

Godkjent av statens lånekasse.


Hudpleieutdanning vg2 og vg3

Utdannelsen er nyskapende for dagens marked. En effektiv utdanning der du kan kombinerer utdanning med andre gjøremål. Undervisningen gjennomføres i løpet av 1 år. Dette studiet er godkjent statens lånekasse.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år 69.000 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 år 69.000 kr  
Tromsø Tromsø 1 år 69.000 kr  

Hudpleieutdanning vg2 og vg3 - Nettstudie

Nettstudie med både online undervisning i teori og praksis. Tett oppfølging under hele utdanning .Godkjent statens lånekasse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 år 45.900 kr