Hud og kroppsterapiskolen

Vi er de første i Norge til å undervise på nettet der du får en godkjent utdanning. Hud og kroppsterapiskolen er for deg som ønsker et kurs, i manikyre, farge vipper og bryn, eller for deg som ønsker en fullverdig godkjent hud og kroppsterapi utdanning. Du kan sitte hvor du vil å studere, da studiene går over nettet. En fantastisk mulighet for deg som ikke har mulighet å sitte på skolebenken eller være borte fra jobb og familie. Nå tilbyr vi også tilbud til deg som bor i Tromsø, Haugesund og Sandefjord med praksis på skolen og teori online. Våre lærere er offentlig godkjente lærere med høgskoleutdanning og andre veiledere som er svært faglig dyktige inne sine felt. Og vi alle har lang erfaring i yrket, både som veiledere, kursholdere, lærere og hud- og kroppsterapeuter. Vår skole følger godkjente læreplaner fra Kunnskapsdepartemanget og studieplaner fra Cidesco og Itec som er et internasonalt organ.

Godkjent av statens lånekasse.


 |  1 2   |  Neste side >>

I samarbeid med NSI Norway tilbyr vi deg grunnkurs i vippeextension! Dette kurset er for deg som er interessert i å lære om hvordan legge vippeextension. Dette er et 2- dagers kurs som holdes i Sandefjord hvor du etter endt kurs vil få utdelt diplom.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 12000 kr  
Sandefjord, Sandefjord... Sandefjord 12000 kr  
Sandefjord, Ta kontakt... Sandefjord 12000 kr  

Aromaterapi - aromamassasje

Lær deg grunnleggende aromaterapi - aromamassasje og bruken av eteriske oljer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 2.900 kr  

Browlamination

Browlamination INFO Studieform: 1 dagskurs. Opptakskrav: Ingen spesielle krav. Pris: 3900,-

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3900 kr  

Farging av vipper og bryn

Farging og forming av bryn og vipper INFO I dette 1-dags kurset vil du lære deg hvordan å farge og forme bryn og vipper riktig. Studieform: 1 dagskurs. Opptakskrav: Ingen spesielle krav. Pris: 3900,-

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3900 kr  

Fotterapeut

Fotterapeut er autorisert helsepersonell som har kompetanse på fottøy, gangmønster og sykdommer som har innvirkning på føttene.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 år 99000 kr  
Hele landet Hele landet 1 år 99000 kr  
Sandefjord Sandefjord 1 år 99000 kr  

Hudpleieutdanning Modul 1 - Nettstudier

Vi tilbyr hudpleieutdanining modul 1. Modul 1 er den første Modulen av i alt 4 Moduler som består av første del av hudpleieutdanningen. De 11 Leksjonene tar deg gjennom den aller første fasen i utdanningen. dette er en ren on-line utdanning. Studiet er godkjent av Statens lånekasse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15.000 kr  

Hudpleieutdanning Modul 2 - Nettstudier

Vi tilbyr hudpleieutdanining modul 2. Vi fortsetter med Modul 2 som er en viktig del av utdanningen. Her får du en grundig og god innføring i praktisk undervisning. Studiet er godkjent av Statens lånekasse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.500 kr  

Hudpleieutdanning Modul 3 - Nettstudier

Vi tilbyr hudpleie utdanning modul 3. Modul 3 inneholder pensum fra vg3. Vi har opptak hele året på nettstudiene. Studiet er godkjent av Statens lånekasse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>