OPUS Drammen

OPUS Drammen er et fylkeskommunalt voksenopplæringssenter for regionen i Nedre Buskerud. Opplæringsvirksomheten kan deles i to hovedområder:

1.Realkompetansevurdering og videregående opplæring for voksne med rett etter søknad til OPUS. Slik opplæring er gratis.

2.Oppdragsbaserte kurs for næringsliv og offentlig virksomhet, eksempelvis NAV

OPUS Drammen holder til ved Åssiden videregående skole i Drammen.

Vi tilbyr også lyse, luftige og moderne lokaler. Våre lærere har lang erfaring i å innrette sin virksomhet til voksne elever. Vi ønsker deg velkommen som kursdeltaker hos oss.

Mvh. OPUS Drammen


 |  1 2   |  Neste side >>

Bygg- og anleggsteknikk Vg1 - programfag integrert fellesfag

Vi tilbyr kurs i bygg- og anleggsteknikk. Lyst på en praktisk hverdag? Kanskje er du typen som liker å bygge ting som andre har bruk for? På bygg- og anleggsteknikk får du et godt grunnlag for arbeid i byggebransjen. Hos oss kan du blant annet bli tømrer, murer, maler og rørlegger!

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år  

Elektro og datateknologi

Vi tilbyr kurs i elektro og datateknologi. Elektro og datateknologi er et populært utdanningsprogram med mange muligheter i arbeidslivet. På avdeling for elektrofag vil skolehverdagen din hovedsakelig foregå i bygg B. Der blir du en del av en liten klasse på 15 elever.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år  

Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign

Vi tilbyr kurs i frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign.Vil du blir frisør, blomsterdekoratør, interiørkonsulent, maskør/parykkmaker eller jobbe som utstillings- og profileringsdesigner? Er du serviceinnstilt, og ønsker å jobbe praktisk innen et kreativt yrke?

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år  

Helse- og oppvekstfag Vg1 - programfag integrert fellesfag

Vi tilbyr kurs i helse- og oppvekstfag Vg1 - programfag integrert fellesfag. Ønsker du å jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner? På Helse- og oppvekstfag kan du bli apotektekniker, tannhelsesekretær, hudpleier, helsefagarbeider, aktivitør, ambulansesjåfør og mye mer!

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år  

Påbygging til generell studiekompetanse

Vi tilbyr påbygging til generell studiekompetanse. Har du gått yrkesfag, men ønsker å få generell studiekompetanse? Da kan du velge påbygg. På Åssiden kan man ta påbygg til generell studiekompetanse både på dagtid og kveldstid!

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år  

Restaurant- og matfag Vg1 - programfag integrert fellesfag

Vi tilbyr kurs i restaurant- og matfag. Er du interessert i kosthold og ernæring? Liker du å tilberede og servere mat? Har du lyst til å reise eller jobbe i et internasjonalt miljø? Da kan utdanning innen restaurant- og matfag være noe for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år  

Språkopplæring - tilbud til minoritetsspråklige

Minoritetsspråklige elever kan ha rett til særskilt språkopplæring. Minoritetsspråklige kan også få opplæring på en videregående skole i kombinasjonsklasser eller i forberedende kurs, før oppstart i vanlig videregående opplæring.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen  

Studieforberedende medier og kommunikasjon (STMK)

Vi tilbyr kurs i studieforberedende medier og kommunikasjon (STMK) Drømmer du om å bli filmskaper, gravende journalist, reklameguru, tekstforfatter eller grafisk designer? Medier og kommunikasjon gir en kreativ skolehverdag med fokus på mediefag, samtidig som du får studiekompetanse!

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen Be om tilbud kr  
 |  1 2   |  Neste side >>