Vin & Mat - Vin & Kjøtt - Grunnkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 år
Pris: 95

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Vin og Kjøtt i samspill , Entrecôte med parmesanpoteter, Grillet lammelår i skiver, Grillede koteletter med mangosaus, Biff med bacon, "Argentine Grilled Steak", Balsamicostekt kylling med potetsalat, Appelsinmarinert kalkunbiff, Foliebakt kyllingfilet i dill…

Målgruppe for kurset

Bli en Vinkjenner er ment for deg eller dere som har lyst til å lære om vin i eget tempo.