Ashtanga yoga - ZoomKursarrangør: Yoga & Helse
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Onsdager kl 17:30 - 19:00
Varighet: 1 1/2 time
Pris: 144 pr mnd

Vi tilbyr online timer i Ashtanga yoga via Zoom. I Ashtanga Yoga lærer vi å bruke pusten i en flyt med bevegelsene vi gjør, sammen med noe som kalles bandhas (energilåser) og drishti (fokuspunkter).

Innhold:
Denne forbindelsen mellom hvor vi fester blikket, pusten og bevegelsen i stillingene gjør at yogapraksisen blir som en meditasjon i bevegelse. Vi bruker en dyp pust som blant annet varmer opp kroppen, hjelper deg å holde fokus innover og virker rensende på kroppen. Vi gjør en fast sekvens hver gang og etter hvert så lærer du denne sekvensen uten instruksjon. Når du etter hvert kan sekvensen vil du kunne ha et sterkere fokus innover i deg selv når du praktiserer.

Læreren vil hjelpe deg til fordypning i stillingene og veilede videre i serien når du er klar for det. I Ashtanga Yoga vil kroppen din bygge opp styrke samtidig som den får mer fleksibilitet, pusten og bevegelsene renser nervesystemet og sinnet stilnes når vi praktiserer på denne måten. Når vi starter dagen med yoga vil resten av dagen være mer avslappet og effektiv, nå har kroppen både en sterkere og åpnere holdning, pusten er åpnere og friere, og sinnet er mer fokusert og stille.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker yogakurs i Ashtanga yoga.