Kurs i asthanga yoga i Asker

Ashtanga yoga introkurs nivå 1 - voksne

Vi tilbyr introduksjonskurs i Ashtanga yoga nivå 1 for voksne. Ashtanga yoga er en dynamisk og fysisk yogatype. Gjennom trening i Ashtanga yoga utvikles styrke, fleksibilitet og konsentrasjon. Et viktig kjennetegn på Ashtanga yoga er vinyasa prinsippet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 15 uker 2.450 kr

Ashtanga yoga videregående nivå 2 - voksne

Vi tilbyr videregående kurs i Ashtanga yoga nivå 2 for voksne. I Ashtanga nivå 2 klassen går elevene gjennom mesteparten av første serien, med nødvendig instruksjon underveis. Vi åpner og avslutter med en kort chant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 15 uker 2.450 kr

Ashtangayoga I-II på Zoom

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga for nybegynnere nivå I-II på Zoom. Ashtangayoga er en fysisk krevende yogaform hvor man opparbeider både styrke og fleksibilitet. En egen pusteteknikk (ujjayipust/meditativ pust) integreres i stillingene (asanas).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 kvelder 540 kr

6 uker til vitalitet!

Et interaktivt online yoga kurs. Reduser stress, få mer energi & en bedre balanse i hverdagen! Kurset starter mandag 11.september - booking åpner 21.august!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 uker 4500 kr

Ashtanga Yoga sommerkurs

Et Ashtanga Yoga kurs for deg som har lyst til å gjøre yoga i sommerferien! Bruk koden: aysommer for 20% rabatt tom. 20.juni. Med dette sommerkurset både utvikler og vedlikeholder du din Ashtanga Yoga praksis i sommer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 499 kr

Privattimer i Ashtanga Yoga

Velg mellom et 5-eller 10-ukers program med privattimer i Ashtanga Yoga. Det kan være stedlig (Oslo området), eller digitalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 uker Fra 4700 kr

Ashtanga yoga - Zoom

Vi tilbyr online timer i Ashtanga yoga via Zoom. I Ashtanga Yoga lærer vi å bruke pusten i en flyt med bevegelsene vi gjør, sammen med noe som kalles bandhas (energilåser) og drishti (fokuspunkter).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 08.06.2023 (+2) 1 1/2 time08.06.2023 (+2) 144 pr mnd kr