Skulle du ønske du hadde bedre karakterer? Mangler du generell studiekompetanse? Her finner du lærere og andre som kan tilby leksehjelp i matematikk, norsk, samfunnsfag, engelsk, naturfag, kjemi og historie. Du finner også kurs i studieteknikk. Ta kontakt med oss hvis du ikke skulle finne leksehjelpen du trenger i ditt område, så finner vi noen som kan hjelpe deg.
Vi tilbyr kurs i engelsk videregående skole Vg1. Kurset er for deg som trenger engelsk for å få studiekompetanse eller som ønsker å forbedre karakteren din. I tillegg til å videreutvikle skriftlige og muntlige ferdigheter, får du innsikt i lese- og skrivestrategier og strategier for å lære språk.
Vi tilbyr generell studiekompetanse 6-fagspakken. Du kan ta hele 6-fagpakken eller enkeltstående fag. Dersom du er 23 år og kan dokumentere 5 års heltids yrkespraksis eller annen utdanning kan du søke opptak til høyere utdanning etter å ha fullført disse seks fagene.
Vi tilbyr kurs i historie Vg2 og Vg3, som er ett av de seks fagene som gir generell studiekompetanse. Du lærer om verdens- og norgeshistorien frem til i dag. Du går opp til muntlig eksamen som privatist.
Vi tilbyr kurs i kontor og administrasjonsfaget - intensivkurs som klasserom på nett. Kurset er for deg som har allsidig erfaring innenfor kontor og administrasjonsarbeid, og ønsker fagbrev. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.
Vi tilbyr kurs i kontor og administrasjonsfaget som klasserom på nett. Kurset er for deg som har allsidig erfaring innenfor kontor- og administrasjonsarbeid, og ønsker fagbrev. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.
Vi tilbyr kurs i matematikk 1P + 2P for deg som trenger matematikk for å oppnå generell studiekompetanse eller vil forbedre karakteren din. Kurset er praktisk orientert. Du lærer blant annet om tall og algebra, statistikk, modellering og funksjoner i praksis. Du går opp til eksamen som privatist.
Vi tilbyr kurs i matematikk R1 og R2 som er teoretisk matematikk som gir deg fordypning i matematikk for videre studier innen naturvitenskap, medisin, teknologi, datafag, og økonomi. Du lærer blant annet om logaritmer, sannsynlighetsregning, geometri, vektorer, integralregning og trigonometri.
Vi tilbyr kurs i naturfag Vg1 som er ett av de seks fagene som gir generell studiekompetanse. Du lærer grunnleggende temaer fra biologi, fysikk og kjemi. Du går opp til eksamen som privatist.
Vi tilbyr kurs i norsk for videregående skole (Vg1, Vg2 og Vg3). Norsk er ett av de seks fagene som gir generell studiekompetanse. Undervisningen i norsk er delt inn i en skriftlig og en muntlig del.
Vi tilbyr kurs i samfunnsfag Vg1. Samfunnsfag Vg1 er ett av de seks fagene som gir generell studiekompetanse. Du lærer om politikk, kultur og arbeidsliv: hvordan samfunnet fungerer og hvordan du selv kan bidra til å forme samfunnet rundt deg. Du går opp til eksamen som privatist.
Vi tilbyr kurs i spesialpedagogikk for ansatte i skole, SFO, og barnehage - påbygg. Kurset passer for deg som har erfaring med barn og unge og har behov for spesialpedagogiske grunnkunnskaper i ditt daglige arbeid. Hvordan arbeide med barn og ungdom som har utfordringer.
Vi tilbyr fagpakken Allmennfaglig påbygg m/fagbrev. Dersom du har Vg1 og Vg2 yrkesfag + fagbrev eller Vg3 trenger du denne pakken for å få generell studiekompetanse. Hvorfor allmennfaglig påbygg? Pakken gir deg studiekompetanse og dermed mulighet til å ta videre studier.
Vi tilbyr fagpakken Allmennfaglig påbygg u/fagbrev. Dersom du har Vg1 og Vg2 yrkesfag, og ønsker generell studiekompetanse trenger du 30 timer påbygging. Alle fagene du trenger inngår i denne pakken.
Vi tilbyr nettstudiet i Biologi 1. Biologi 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Biologi 2 for å oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr nettstudiet Biologi 1 inkl. lab. Biologi 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Biologi 2 for å oppnå full fordypning i programfag
Vi tilbyr liveundervisning i Biologi 1 inkl. lab. Biologi 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Biologi 2 for å oppnå full fordypning i programfag
Vi tilbyr nettstudie i Biologi 2 inkl. lab. Mennesket har alltid vært avhengig av kunnskaper om naturen for å overleve. Biologisk kunnskap inkluderer alt fra det forunderlige som skjer på mikronivå i det indre av cellene, til samspillet i øko- systemene på jordkloden.
Vi tilbyr liveundervisning i Biologi 2 inkl. lab. Mennesket har alltid vært avhengig av kunnskaper om naturen for å overleve. Biologisk kunnskap inkluderer alt fra det forunderlige som skjer på mikronivå i det indre av cellene, til samspillet i øko- systemene på jordkloden.
Vi tilbyr nettstudiet Biologi 2 u/lab. Mennesket har alltid vært avhengig av kunnskaper om naturen for å overleve. Biologisk kunnskap inkluderer alt fra det forunderlige som skjer på mikronivå i det indre av cellene, til samspillet i øko- systemene på jordkloden.
Vi tilbyr nettstudiet Engelsk grammatikk kurs. Kurset passer for deg som trenger veiledning og øvingsoppgaver innen engelsk språk og grammatikk. Kurset passer også som forkurs til engelsk, internasjonal engelsk eller samfunnsfaglig engelsk.
Vi tilbyr nettstudiet i Engelsk VG1. Engelsk på Vg1 studiespesialisering er ett av de seks minstekravs fagene som gir generell studiekompetanse. Du trenger dette faget for å oppnå generell studiekompetanse.
Vi tilbyr online liveundervisning i Engelsk VG1. Engelsk på Vg1 studiespesialisering er ett av de seks minstekravs fagene som gir generell studiekompetanse. Du trenger dette faget for å oppnå generell studiekompetanse.
Vi tilbyr nettstudiet forkurs Ingeniør. Mange av våre deltakere sikter seg inn på ingeniørstudier, og vi har derfor satt sammen en pakke som inneholder fagkombinasjonen som kreves.
Vi tilbyr forkurs Ingeniør. Mange av våre deltakere sikter seg inn på ingeniørstudier, og vi har derfor satt sammen en pakke som inneholder fagkombinasjonen som kreves.
Vi tilbyr Forkurs praktisk matematikk. Forkurset repeterer pensum fra ungdomsskolen og forbereder deg til å mestre praktisk matematikk på videregående nivå.
Vi tilbyr Forkurs R1/S1. Forkurs til Matematikk R1 og S1 gir deg en grunnleggende innføring i sentrale emner fra Matematikk 1T som gjør deg bedre rustet til å lykkes med matematikk på høyere nivå.
Vi tilbyr nettstudiet i Fransk 1. Fransk som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi.
Vi tilbyr nettstudiet i Fransk 2. Fransk som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi. Fransk 2 passer for deg som har grunnleggende kunnskaper i faget fra ungdomsskolen eller tilsvarende.
Vi tilbyr nettstudiet i Fransk 3. Fransk 3 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Faget gir 1 språkpoeng
Vi tilbyr nettstudiet i Fysikk 1. Fysikk 1 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Fysikk 2 for å oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr nettstudiet Fysikk 1 inkl. lab. Fysikk 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Fysikk 2 for å oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr online liveundervisning Fysikk 1 inkl. lab. Fysikk 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Fysikk 2 for å oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr nettstudiet i Fysikk 2. Fysikk 2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 1 realfagspoeng. Kurset er svært eksamensrettet, og tidligere eksamensoppgaver blir presentert med en gang.
Vi tilbyr nettstudie undervisning i Fysikk 2. Fysikk 2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 1 realfagspoeng. Kurset er svært eksamensrettet, og tidligere eksamensoppgaver blir presentert med en gang.
Vi tilbyr online liveundervisning i Fysikk 2. Fysikk 2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 1 realfagspoeng. Kurset er svært eksamensrettet, og tidligere eksamensoppgaver blir presentert med en gang.
Vi tilbyr generell studiekompetanse 23/5. Hvorfor 23/5? De seks fagene i pakken oppfyller fagkravet for å få generell studiekompetanse, og gir deg mulighet til å søke høyere utdanning.
Vi tilbyr nettstudiet i Geofag 1. Geofag 1 gir en innføring i oppbygningen av jorda, og to av prosessene som former overflaten til jorda. Geofag 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag.
Vi tilbyr online liveundervisning i Geofag 1. Geofag 1 gir en innføring i oppbygningen av jorda, og to av prosessene som former overflaten til jorda. Geofag 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag.
Vi tilbyr nettstudiet i Geofag 2. Geofag 2 er et VG3 fag, gir realfagspoeng og er en fordypning sammen med Geofag1. Faget inneholder blant annet læring om mineralressurser i Norge, ulike fremtidige energikilder samt olje og gass. Værvarsel og skredfare utgjør to fordypningsemner.
Vi tilbyr liveundervisning online i Geofag 2. Geofag 2 er et VG3 fag, gir realfagspoeng og er en fordypning sammen med Geofag1. Faget inneholder blant annet læring om mineralressurser i Norge, ulike fremtidige energikilder samt olje og gass. Værvarsel og skredfare utgjør to fordypningsemner.
Vi tilbyr nettstudiet i Geografi. Geografi er et fellesfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Om du ikke har fullstendig vitnemål, er geografi ett av de obligatoriske fagene.
Vi tilbyr liveundervisning på nett i Geografi. Geografi er et fellesfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Om du ikke har fullstendig vitnemål, er geografi ett av de obligatoriske fagene.
Vi tilbyr nettstudiet helseservice vg2. Dette kurset er for deg som ønsker å jobbe innenfor helse- og oppvekstfag (for eksempel helsesekretær) men som mangler programfag fra vg2.
Vi tilbyr nettstudiet i Historie. Historie er ett av de seks minstekravs fagene som gir studiekompetanse. Historie er et fellesfag og inngår som ett av de sju minstekravs fagene som gir generell studiekompetanse etter 23/5 regelen.
Vi tilbyr liveundervisning online i Historie. Historie er ett av de seks minstekravs fagene som gir studiekompetanse. Historie er et fellesfag og inngår som ett av de sju minstekravs fagene som gir generell studiekompetanse etter 23/5 regelen.
Vi tilbyr nettstudiet iHistorie og filosofi 1. Historie og filosofi 1 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi.
Internasjonal engelsk er et programfag. Du kan bygge videre med Samfunnsfaglig engelsk for å få full fordypning i faget. Internasjonal engelsk er programfag på lik linje med andre programfag som for eksempel fysikk, matematikk, samfunnskunnskap og økonomi, når det gjelder generell studiekompetanse.
Vi tilbyr nettstudiet Kjemi 1. Kjemi 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Kjemi 2 for å oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr nettstudiet Kjemi 1 inkl. lab. Kjemi 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Kjemi 2 for å oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr liveundervisning online Kjemi 1 inkl. lab. Kjemi 1 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Du kan bygge videre med Kjemi 2 for å oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr nettstudiet Kjemi 2. Kjemi 2 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng og sammen med kjemi 1 kan du oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr liveundervisning online Kjemi 2. Kjemi 2 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng og sammen med kjemi 1 kan du oppnå full fordypning i programfaget.
Vi tilbyr liveundervisning online i Kroppsøving. Kroppsøving er et fellesfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. I kroppsøvingsfaget lærer du hvordan du kan delta i ulike idrettsaktiviteter.
Vi tilbyr nettstudiet i Kroppsøving. Kroppsøving er et fellesfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. I kroppsøvingsfaget lærer du hvordan du kan delta i ulike idrettsaktiviteter. Du lærer også hvordan du kan øve kroppen for å ha en god helse, og for å kunne forebygge skader og livsstilssykdom
Vi tilbyr nettstudiet Markedsføring og ledelse 1. Markedsføring og ledelse 1 er et programfag i utdanningsprogram for studiespesialisering. Faget gir deg grunnleggende innføring i hvordan organisasjoner fungerer samt hvordan et marked fungerer.
Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 1P. Matematikk 1P og 2P er et minstekrav for å oppnå generell studiekompetanse. Du kan melde deg opp i faget dersom du ønsker å forbedre karakteren din fra Vg1. Du trenger både Matematikk 1P og 2P for å få generell studiekompetanse.
Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1P. Matematikk 1P og 2P er et minstekrav for å oppnå generell studiekompetanse. Du kan melde deg opp i faget dersom du ønsker å forbedre karakteren din fra Vg1. Du trenger både Matematikk 1P og 2P for å få generell studiekompetanse.
Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 1P + 2P. Matematikk 1P + 2P gir deg generell studiekompetanse. P henviser til at faget er praktisk rettet. Hvorfor matematikk 1P + 2P? Matematikk 1P+2P er den enkleste matematikken som gir deg generell studiekompetanse.
Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1P + 2P. Matematikk 1P + 2P gir deg generell studiekompetanse. P henviser til at faget er praktisk rettet. Hvorfor matematikk 1P + 2P? Matematikk 1P+2P er den enkleste matematikken som gir deg generell studiekompetanse.
Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 1PY. 1P-Y består av 3 hovedemner: Tall og algebra, Geometri og Økonomi. Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.
Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1PY. 1P-Y består av 3 hovedemner: Tall og algebra, Geometri og Økonomi. Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.
Vi tilbyr Matematikk 1PY + 2PY. Hvorfor matematikk 1PY + 2PY? Matematikk 1PY+2PY er den enkleste matematikken som gir deg generell studiekompetanse.
Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 1T. 1T + 2T er minstekravet for å oppnå generell studiekompetanse. Faget er mer teoretisk rettet enn P-matte. Emnene som undervises er Geometri, Kombinatorikk og sannsynlighet og Kultur og modellering.
Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 1T. 1T + 2T er minstekravet for å oppnå generell studiekompetanse. Faget er mer teoretisk rettet enn P-matte. Emnene som undervises er Geometri, Kombinatorikk og sannsynlighet og Kultur og modellering.
Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 2P. Matematikk 1P + 2P gir deg generell studiekompetanse og er praktisk rettet. Matematikk 2P er teoretisk kurs, men inneholder praktiske problemstillinger som kan løses ved hjelp av matematikk.
Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 2P. Matematikk 1P + 2P gir deg generell studiekompetanse og er praktisk rettet. Matematikk 2P er teoretisk kurs, men inneholder praktiske problemstillinger som kan løses ved hjelp av matematikk.
Vi tilbyr liveundervisning online i matematikk 2PY. Matematikk 2P-Y er teoretisk kurs, men inneholder praktiske problemstillinger som kan løses ved hjelp av matematikk. Bruk av regnearket Excel og programmet Geogebra til å løse oppgaver inngår som en viktig del i 2P-Y.
Vi tilbyr nettundervisning i matematikk 2PY.Matematikk 2P-Y er teoretisk kurs, men inneholder praktiske problemstillinger som kan løses ved hjelp av matematikk. Bruk av regnearket Excel og programmet Geogebra til å løse oppgaver inngår som en viktig del i 2P-Y.
Vi tilbyr Matematikk R1. R1 dekker opptakskravet i matematikk for opptak til studier som medisin og veterinær, i tillegg til alle økonomiske fag (NHH). Faget passer også for deg som ønsker å arbeide innenfor områder som naturvitenskap, teknologi og datafag.
Vi tilbyr Matematikk R1 + R2. Matematikk R1 + R2 gir deg 1,5 realfagspoeng. Kombinasjonen av fagene kreves blant annet for å komme inn på ingeniørstudier. Hvorfor matematikk R1 + R2? Fagpakken er for deg som ønsker fordypning i realfagsmatematikk.
Vi tilbyr Matematikk R2. Matematikk R2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. R2 er obligatorisk for deg som ønsker å kunne studere til ingeniør. Faget egner seg også for deg som vil arbeide videre med matematikk på områder innenfor naturvitenskap, teknologi og datafag.
Vi tilbyr Matematikk S1. Faget gir en bred orientering om matematiske ideer som har stor kulturell og samfunnsmessig betydning innenfor områder som f.eks. undervisning, journalistikk, samfunnsfag, økonomi, kunst og håndverk.
Vi tilbyr Matematikk S1 + S2. Hvorfor matematikk S1 + S2? Matematikk S1 sammen med S2 tilsvarer R1. Det dekker de fleste krav om matematikk til høyskoler og universiteter, med unntak av ingeniør-, arkitekt- og enkelte informatikkstudier.
Vi tilbyr Matematikk S2. Matematikk S2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Et viktig formål med programfaget er å skaffe den matematiske kompetansen som er nødvendig for å opprettholde og utvikle et høyteknologisk samfunn.
Vi tilbyr nettstudiet Medie- og informasjonskunnskap 1. Medie- og informasjonskunnskap 1 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Du kan bygge videre med Medie- og informasjonskunnskap 2 for å få full fordypning i faget.
Vi tilbyr nettstudiet Medie- og informasjonskunnskap 2. Medie- og informasjonskunnskap 2 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Sammen med Medie- og informasjonskunnskap 1 får du full fordypning i faget.
Vi tilbyr nettstudiet Medisinpakke Norge. Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Akademiet Privatistskole skreddersyr pakker som passer for studiet.
Vi tilbyr liveundervisning i Medisinpakke Norge. Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Akademiet Privatistskole skreddersyr pakker som passer for studiet.
Vi tilbyr nettstudiet Medisinpakke Øst-Europa. Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Akademiet Privatistskole skreddersyr pakker som passer for studiet i øst-europeiske land.
Vi tilbyr nettstudiet Naturfag VG1. Naturfag er et allmenndannende fag. Det betyr at faget skal gi kunnskaper og ferdigheter som folk flest trenger for å kunne delta aktivt i samfunnet, for å kunne forstå samspillet i naturen og bidra til å ta vare på kloden vår.
Vi tilbyr kurs i Naturfag VG1. Naturfag er et allmenndannende fag. Det betyr at faget skal gi kunnskaper og ferdigheter som folk flest trenger for å kunne delta aktivt i samfunnet, for å kunne forstå samspillet i naturen og bidra til å ta vare på kloden vår.
Vi tilbyr nettstudiet Naturfag VG3 påbygg. Du trenger naturfag for å få generell studiekompetanse. Pakken inkluderer praktisk gjennomføring av laboratorieøvelser med veiledning fra lærer.
Vi tilbyr nettstudiet Naturfag VG3 Påbygg. inkl. lab. Naturfag er et allmenndannende fag. Det betyr at faget skal gi kunnskaper og ferdigheter som folk flest trenger for å kunne delta aktivt i samfunnet, for å kunne forstå samspillet i naturen og bidra til å ta vare på kloden vår.
Vi tilbyr kurs i norsk. Norsk muntlig og skriftlig er ett av de seks minstekravsfagene som gir studiekompetanse. Kurset går én dag i uken over et helt år. Norsk er et sentralt fag for kulturforståelse, kommunikasjon og dannelse.
Vi tilbyr liveundervisning i Norsk 1/2år. Norsk muntlig og skriftlig er ett av de seks minstekravs fagene som gir studiekompetanse.
Vi tilbyr kurs i Norsk skrivekurs. Kurset er lagt tett opp mot skriftlig eksamen i norsk hovedmål eller sidemål, og du jobber med eksamensoppgaver hele veien. Kurset fokuserer på struktur og innhold i en skriftlig besvarelse.
Vi tilbyr kurs i Nynorsk grammatikkurs. Nynorsk grammatikkurs passer for deg som trenger råd, veiledning og øvingsoppgaver innen nynorsk språk og grammatikk. Nynorsk grammatikk tilbys også med en pakkepris sammen med norsk.
Vi tilbyr nettstudiet Politikk og menneskerettigheter. Politikk og menneskerettigheter er et programfag på studiespesialiserende utdanningsprogram.
Vi tilbyr nettstudiet Programmeringskurs for lærere.
Vi tilbyr kurs i Psykologi 1. Psykologi 1 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet språk, samfunnsfag og økonomi. Psykologi 1 er et programfag i Kunnskapsløftet.
Vi tilbyr kurs i Psykologi 2. Psykologi 2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet språk, samfunnsfag og økonomi. Psykologi 2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram.
Vi tilbyr kurs i Religion og etikk. Om du ikke har fullstendig vitnemål er Religion og etikk ett av de obligatoriske fagene. Har du hatt faget fra før, kan du også ta dette kurset for å forbedre karakteren din. Religion og etikk er et fellesfag innenfor studiespesialiserende utdanningsprogram.
Vi tilbyr kurs i Rettslære 1. Rettslære 1 er et programfag i studiespesialiserende utdanning. Sammen med Rettslære 2 utgjør dette et fag til «topps» i Språk, samfunnsfag og økonomi.
Vi tilbyr kurs i Rettslære 2. Rettslære 1 er et programfag i studiespesialiserende utdanning. Sammen med Rettslære 2 utgjør dette et fag til «topps» i Språk, samfunnsfag og økonomi.
Samfunnsfag er ett av de seks minstekravsfagene som gir generell studiekompetanse. Det er et obligatorisk fag. Om du ikke har fullstendig vitnemål er Samfunnsfag ett av de obligatoriske fagene. Har du hatt faget fra før, kan du også ta dette kurset for å forbedre karakteren din.
Samfunnsfaglig engelsk er programfag på lik linje med andre programfag som for eksempel fysikk, matematikk, samfunnskunnskap og økonomi, når det gjelder generell studiekompetanse. Dette innebærer at du kan erstatte ett eller flere programfag du ikke er fornøyd med og i stedet ta dette faget.
Vi tilbyr nettstudiet Samfunnsgeografi. Hovedområder: Samfunnsgeografiske verktøy og metoder, befolknings- og bosettingsgeografi, økonomisk geografi, endringer i byer og regioner og utviklingsgeografi
Vi tilbyr nettstudiet i Somali 2. Somali som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi. Somali 2 passer for deg som har grunnleggende kunnskaper i faget fra ungdomsskolen eller tilsvarende.
Vi tilbyr kurs i Sosialkunnskap. Sosialkunnskap er et programfag i Kunnskapsløftet. Sosialkunnskap er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet språk, samfunnsfag og økonomi.
Vi tilbyr nettstudiet Sosialkunnskap. Sosialkunnskap er et programfag i Kunnskapsløftet. Sosialkunnskap er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet språk, samfunnsfag og økonomi.
Vi tilbyr nettstudiet Sosiologi og sosialantropologi. Sosiologi og sosialantropologi er et programfag på studiespesialiserende utdanningsprogram og tilhører læreplanen for politikk, individ og samfunn, sammen med fagene Samfunnsgeografi, Sosialkunnskap og Politikk og menneskerettigheter.
Vi tilbyr nettstudiet i Spansk I. Spansk fremmedspråk er et fellesfag innenfor studiespesialiserende utdanningsprogram. Spansk snakkes av nærmere 400 millioner mennesker over hele verden. Det er offisielt språk i 21 land.
Vi tilbyr nettstudiet i Spansk II. Spansk fremmedspråk er et fellesfag innenfor studiespesialiserende utdanningsprogram. Spansk snakkes av nærmere 400 millioner mennesker over hele verden. Det er offisielt språk i 21 land.
Vi tilbyr kurs i Spansk III. Spansk 3 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Faget gir 1 språkpoeng. Faget gir ett helt tilleggspoeng og høyeste kompetansenivå innen fremmedspråk på videregående skoles nivå.
Vi tilbyr kurs Tysk 1. Tysk nivå I er et fellesfag innenfor studiespesialiserende utdanningsprogram. Innenfor næringsliv, handel, turisme og kultur er det et stort behov for folk som behersker tysk både skriftlig og muntlig.
Vi tilbyr kurs Tysk 2. Tysk nivå II er et fellesfag i studieforberedende utdanningsprogram. Tysk som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi.
Vi tilbyr kurs Tysk 3. Tysk 3 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Faget gir 1 språkpoeng
Vi tilbyr nettkurs i Urdu 2. Urdu som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi. Urdu 2 passer for deg som har grunnleggende kunnskaper i faget fra ungdomsskolen eller tilsvarende.
Ta Norges eneste bachelor i digital markedsføring og ledelse! Oslo Nye Høyskole tilbyr bachelor i digital markedsføring og ledelse som nettstudium. Studiet har oppstart både høst og vår.
Oslo Nye Høyskole tilbyr Norges eneste bachelorgrad i statsvitenskap på nett! I bachelor i statsvitenskap fordyper du deg i politikkens verden, hvordan den utformes og utøves i Norge og verden. Du dykker inn i store og små samfunnsspørsmål på lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.
Har du lyst på en fleksibel og allsidig utdanning med mange spennende muligheter etter endt utdanning? En bachelor i økonomi og administrasjon er en flerfaglig utdanning som gir innsikt i områder som administrasjon og ledelse, organisasjonsliv, finans og økonomi.
Med et årsstudium i digital markedsføring kan du ta et dypdykk i spennende temaer innen markedsføring, digitaliseringen av samfunnet, økonomi og administrasjon, samt PR og omdømme.
Er du interessert i verden utenfor Norges grenser? Lurer du hva som forårsaker kriger og hvorfor det er så vanskelig å skape fred? Da er freds- og konfliktstudier for deg. Dette studiet vil gi deg kunnskap og kompetanse til å forstå og analysere internasjonale forhold og hendelser.
Bli med inn i politikkens verden. Med årsstudium i statsvitenskap vil du få en grundig innføring i statsvitenskapens ABC. Dette er et dagsaktuelt studium som blant annet tar for seg politiske teorier, systemer og ideologier, politisk mobilisering, fordeling av makt og goder, samt mye mer. Du vil lær
Bli med inn i politikkens verden. Med årsstudium i statsvitenskap vil du få en grundig innføring i statsvitenskapens ABC. Dette er et dagsaktuelt studium som blant annet tar for seg politiske teorier, systemer og ideologier, politisk mobilisering, fordeling av makt og goder, samt mye mer.
Et årsstudium i økonomi og administrasjon passer for deg som vil ha en grunnleggende innføring i økonomi. Studiet gir innsikt i områder som organisasjon og ledelse, forretningsjus, markedsføring og bedriftsøkonomi.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om «blir vi vurdert på dette» - vurdering anno 2023 for lærere som jobber i ungdomsskolen. Vurdering anno 2023 handler i stor grad om elevmedvirket undervisning og vurdering.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om bruk av nødvergeteknikker i skolen for lærere i alle klassetrinn. Hva gjør vi når dialogen kommer til kort og vi står i situasjoner som går på helse, miljø og sikkerhet løs?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om dialogisk undervisning for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi legge til rette for et elevaktivt læringsmiljø, der undervisningen er lagt opp rundt muntlige aktiviteter og samtale?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om eksamen i matematikk og LK20 - hva er nytt for lærere i alle klassetrinn. Hvilke konsekvenser får endringene på eksamen for undervisningen og for samarbeidet i matematikkseksjonen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elevaktive arbeidsmetoder i barneskolen for lærere i barneskolen 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi knytte læringsaktiviteter og fysisk aktivitet sammen, slik at det styrker elevenes læring?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever med psykiske vansker for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Barn som har psykiske vansker kan ha utfordringer skolefaglig og med sosialt samspill. Disse barna har derfor behov for mer og tettere oppfølging i hverdagen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever som utfordrer oss for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi som jobber direkte med elevene i skolen best mulig møte de elevene som har en atferd som utfordrer oss, slik at både elevene og vi får en bedre arbeidshverdag?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elevtilpasset leseopplæring på 1.- 4. trinn for ledere, lærere og veiledere i grunnskolen. Hva gjør vi for å tilpasse leseundervisningen best mulig for den enkelte elev og dennes forutsetninger og ressurser?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om EU, EØS-avtalen og Norge for lærere i videregående skole. Det er uro i den internasjonale økonomien. Det er krig i Europa. Storbritannia har forlatt EU. Kina vokser fram som en ledende verdensøkonomi i geopolitisk rivalisering med USA.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fra tenkt til reell elevmedvirkning for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi jobbe i profesjonsfellesskapet for å sikre at vi har felles holdning til elevenes medvirkning i eget læringsarbeid? Og hvordan motiverer vi dem til økt medvirkning?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om gode lesestrategier for lærere i alle klassetrinn. Hvordan legge til rette for gode lesestrategier, i fag og på tvers av fag og klassetrinn? Dette kurset henvender seg til ledere og lærere som underviser i ulike fag, uansett trinn og skoleslag.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan få en språkseksjon til å fungere for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi legge til rette for godt samarbeid i språkseksjonen på skolen? Læreplanen er den samme for 47 ulike språk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan lærer elever å lære, for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset vil du få forståelse for hvordan elever lærer å lære og konkrete verktøy du kan bruke som lærer elevene å lære uten at det går på bekostning av andre kompetansemål.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om intensive lesekurs for elever med lesevansker for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan organisere og gjennomføre intensive lesekurs og hvordan lage gode rammer for dette tiltaket.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om internasjonal politikk for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset løftes de viktigste spørsmålene på den internasjonale arenaen frem. Ser vi slutten på en globalisert verden?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kildekritikk - hvordan skille gode kilder fra dårlige for lærere i alle klassetrinn. Vår tidsalder omtales ofte som kunnskapssamfunnet, men det blir stadig vanskeligere å orientere seg i informasjonsflommen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kommunikasjon med unge i risikosonen - intro for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi på skolen møte elever som er i risikosonen for å havne i kriminalitet eller rus, eller som allerede står midt i problematikken?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om leksebevisst skole og praksis for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvilken leksepraksis har du? Hvordan kan skolen legge best mulig til rette for at leksesituasjonen hjemme blir en god læringssituasjon for elevene, dersom vi skal gi lekser?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lesekartlegging i skolen for ledere, lærere og veiledere i skolen. Det handler om hvordan skoler kan følge med på elevenes lesing og skaffe seg tilstrekkelig kunnskaper om elevene med tanke på å iverksette og evaluere relevante tiltak på klasse- og / eller elevnivå.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lesekurs i klassene for lærere i alle klassetrinn. Hvordan legge til rette for lesekurs for klassene, som fast praksis på skolen? Kurset henvender seg til ledere, lærere og veiledere, som ønsker å etablere klasselesekurs som fast praksis på sine skoler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om livsmestring i klasserommet for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan hjem og skole sammen bidra til at elever opplever å mestre eget liv uten at de blir pålagt et ansvar de ikke skal ha?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs for lærere om lærere som strever - hvem gjør hva og hvordan. Hva gjør vi, som skoleledere, når vi står overfor lærere som av ulike årsaker ikke mestrer alle sider av læreryrket, som opplever at de mislykkes og som trekker seg vekk fra samarbeidsarenaene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om læringsstrategier og inkluderende fagundervisning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan hjelpe elevene til å organisere kunnskap og regulere sitt eget læringsarbeid.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mening, mestring og moro i matematikk for lærere i barne- og ungdomsskole fra 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi hjelpe elevene våre til å mestre matematikk, og samtidig ha det moro i matematikktimene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om menneskerettigheter i alle fag for lærere i alle klassetrinn. Menneskerettigheter, ja - alle vet liksom hva det er, men så er det faktisk sånn at ikke alle egentlig vet så mye om menneskerettighetene.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mestring, medvirkning og motivasjon i barneskolen for ansatte i barneskolen, PPT og andre instanser, som jobber med denne elevgruppen. Kurset fokuserer spesielt på arbeid med inkluderende læringsmiljø.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mestring, medvirkning og motivasjon i u-skolen og vgs. -for ansatte i ungdomsskole, videregående skole, PPT og andre yrkesgrupper som arbeider med ungdom. Kurset fokuserer spesielt på arbeid med inkluderende læringsmiljø.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om motivasjon og mestring for lærere i alle klassetrinn. Kurset bygger på sentrale teorier innen motivasjon og mestring og beskriver praktiske tiltak som både forebygger og avhjelper opplevelser av nederlag og lært hjelpeløshet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om muntlig bruk av språket - i fremmedspråk for lærere i alle klassetrinn. I LK20 presiseres det et «Språket skal tas i bruk fra første stund». Hvordan gjør vi det? Og hvilke metoder kan vi bruke for å trene på muntlige ferdigheter i fremmedspråk?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om når team og ledergrupper ikke fungerer optimalt for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi si fra til kollegaer om det de gjør - som vi ikke synes fungerer - på måter som hindrer at forholdet oss imellom rakner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om ord og begrepsundervisning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset jobber vi med hvordan vi kan legge til rette for å utvide og utdype elevenes ordforråd og begrepsforståelse i fag og på tvers av fag.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering for 1. - 7. trinn for lærere som jobber på barneskolen. I dette kurset får du som jobber i barneskolen både praktisk trening og god oversikt over hva du trenger å kunne, for å kunne introdusere programmering for dine elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering for 8. - 10. trinn for lærere som jobber i ungdomsskolen. Kurset gir både praktisk trening og god oversikt over hva du trenger å kunne, for å kunne introdusere programmering for dine elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering i matematikk S1 + S2 for lærere i videregående skole. Hvordan designe undervisningsopplegg i programmering? Kurset setter søkelys på de mest relevante programmene basert på læreplanen i LK20.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om pågående livstruende vold i skolen for lærere i alle klassetrinn. Hva gjør vi dersom en hendelse med livstruende vold oppstår på skolen og hvordan kan vi forebygge og forhindre slike situasjoner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring - et steg videre for lærere i alle klassetrinn. Dette kurset er for lærerkollegier som har noe kjennskap til samarbeidslæring og har lyst til å lære mer og videreutvikle undervisningspraksisen i tråd med prinsippene i denne metoden.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring i undervisningen - intro for lærere i alle klassetrinn. Deltakelse i dette kurset vil deg god kunnskap om hvordan du kan strukturere for effektivt samarbeid i undervisningen, og for elevenes faglige og sosiale læring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring som ledelsesverktøy for lærere i alle klassetrinn. Kursholder legger vekt på samarbeidslæring som teori og metode, og sammen bygger vi en verktøykasse av strukturer og metoder som kan tas i bruk i egen praksis etterpå.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samfunnskunnskap og historie i voksenopplæringen, for lærere i den videregående skole og voksenopplæringen. Hvordan aktualisere samfunnskunnskap og historie for minoritetsspråklige elever gjennom gjenkjennbare tema?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skap bevegelsesglede for lærere i barneskole, SFO/AKS, 1 - 10 klasse. Bli med på en aktiv dag - lær med kroppen - få påfyll til inspirasjonsbanken. Dette kurset er for deg som vil skape mer varierte aktiviteter og bidra til større bevegelsesglede hos barn og voksne.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om sparring for skoleledere, for lærere i alle klassetrinn. Savner du rommet for å drøfte viktige problemstillinger som skoleleder? Skoleledelsen spiller en sentral rolle for å lykkes med å skape de beste rammene for god, meningsfull og utfordrende undervisning.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om språk- og leseveiledning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan lage kvalitativt gode rutiner for forebygging av lesevansker.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om språkvansker hos elever i grunnskolen for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi identifisere utviklingsmessige språkforstyrrelser i de første skoleårene og hvordan kan vi hjelpe elever med denne type språkforstyrrelser i skolehverdagen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om strategiske ledergrep i skoleutvikling for lærere i alle klassetrinn. Hvilke strukturer og arenaer må være på plass for at vi skal kunne skape rom for både individuell og kollektiv utvikling i det profesjonelle fellesskapet?
Vi tilbyr bedriftskurs om systematisk arbeid for et trygt og godt skolemiljø for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi legge til rette for systematisk og helhetlig jobbing med læringsmiljøet i skolen, slik at alle elever opplever at skolen er trygg, både faglig og sosialt?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tekstskaping i det inkluderende klasserommet for lærere i barneskolen 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi ivareta behovet for spesialundervisning og tilpasning i klasseromskonteksten? Eleven på mellomtrinnet synes ikke lenger det er stas med lesekurs på grupperommet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tilhørighet gjennom undervisning i skolen for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan arbeid med fagene kan hjelpe både sosial og faglig læring, og øke tilhørigheten for alle elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig læring i skolen for lærere og skoleledere i grunnopplæringen. Hvilket handlingsrom har skolen når det kommer til å jobbe tverrfaglig? I dette kurset ser vi på dette, og hvordan vi kan legge til rette for en skolehverdag som muliggjør denne arbeidsformen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglighet i barneskolen for lærere. I dette kurset ser vi på tverrfaglighet med nye briller.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om ufrivillig skolefravær for lærere i alle klassetrinn. Ufrivillig skolefravær er et stadig økende problem, som vi ikke lengre kan overse. Hvordan kan vi forebygge, og hva gjør vi for og med de elevene som av ulike årsaker ikke klarer å være på skolen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om underveisvurdering i matematikk P1 og P2 for lærere i alle klassetrinn. Hva kreves av lærere for å oppfylle krav til underveisvurdering og standpunktvurdering etter ny læreplan i matematikk, og hvordan kan vi øke elevenes motivasjon i faget?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om veiledning for skoleledere, for lærere i alle klassetrinn. Kjenner du som skoleleder behov for ha en nøytral samtalepartner og en arena der du trygt kan diskutere tema du synes det er vanskelig å snakke med andre om?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om vurdering i fremmedspråkene for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi få til elevmedvirkning i vurderingssituasjonene, og hvordan kan vurdering bli en naturlig del av undervisningen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økt deltakelse i egen læringsprosess i norskfaget for lærere i den videregående skole.
Vi tilbyr språkkurs i engelsk vg1 som nettstudie. Du lærer å skrive og snakke engelsk, og får god innsikt i samfunn og kultur i både Storbritannia og USA. Engelsk er et av fagene du må ha for å få generell studiekompetanse. Du kan også velge faget for å forbedre karakteren din.
Vi tilbyr nettstudie i fysikk 1. I fysikken har vi fokus på begreper, teorier og modeller som beskriver og forklarer sammenhenger i og mellom fysiske fenomener. Vi reflekterer over hvordan fysikken brukes i praktiske situasjoner i samfunnet.
Vi tilbyr kurs i generell studiekompetanse 4-fagpakken som nettstudie. Med denne fagpakken oppnår du generell studiekompetanse dersom du har fagbrev eller yrkesfaglig utdanning. 4-fagspakken inneholder fagene norsk, historie, naturfag og matematikk 2P.
Vi tilbyr kurs i generell studiekompetanse 6-fagpakken som nettstudie. 6-fagspakken gir deg generell studiekompetanse (23/5-regelen) og du kan studere på høgskole eller universitet. 6-fagspakken inneholder fagene norsk, engelsk, matematikk 1P og 2P, naturfag, samfunnskunnskap og historie.
Vi tilbyr nettstudie i historie. I faget historie lærer du om verdens- og norgeshistorien, og får innsikt i sammenhenger og konsekvenser av historiske hendelser. Historie er et av fagene du må ha for å oppnå generell studiekompetanse (23/5 regelen) eller som påbygg til fagbrev.
Vi tilbyr kurs i ingeniørpakken som nettstudie. Har du studiekompetanse, men mangler realfag for å kunne søke opptak ved ingeniørhøyskoler? Fagene du trenger, er matematikk R1 og R2 og fysikk 1.
Vi tilbyr nettstudie i matematikk 1P. Matematikk 1P er et praktisk fag hvor du lærer om økonomi, geometri, potens- og sannsynlighetsberegning. Matematikk 1P er et av fagene du må ha for å oppnå generell studiekompetanse (23/5 regelen). Du kan også ta faget for å forbedre karakteren din.
Vi tilbyr nettstudie i matematikk 2P. Faget matematikk 2P er et praktisk fag hvor du lærer om økonomi, geometri, potens- og sannsynlighetsberegning. Matematikk 2P er et av fagene du må ha for å få generell studiekompetanse. Du kan også velge faget for å forbedre karakteren din.
Vi tilbyr nettstudie i matematikk R1. I faget matematikk R1 lærer du om logaritmer, sannsynlighetsberegning, geometri, vektorer og funksjoner. Faget er obligatorisk om du skal studere til lege, ingeniør, tannlege, dyrlege eller arkitekt. matematikk R1 gir 0,5 realfagpoeng.
Vi tilbyr nettstudie i naturfag. I faget naturfag lærer du om samspillet mellom natur, individ, teknologi og samfunn. Kurset gir innsikt i hvordan vår fysiske verden er bygget opp og hvordan menneskets levesett og handlinger påvirker livet på jorden.
Vi tilbyr kurs i norsk muntlig og skriftlig som nettstudie. Du lærer om kommunikasjon og å tolke både fagprosa og skjønnlitteratur. I tillegg får du innsikt i hvordan bokmål og nynorsk har utviklet seg.
Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå A1 - A2 som nettstudie. Dette kurset har fokus på deltakernes behov for språkopplæring. Lær norsk på en morsom og engasjerende måte. Du får det du trenger for å fungere språklig godt i Norge. Tilgang til kursportalen i 3 måneder.
Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå A1 - A2 som nettstudie. Dette kurset har fokus på deltakernes behov for språkopplæring. Lær norsk på en morsom og engasjerende måte. Du får det du trenger for å fungere språklig godt i Norge. Tilgang til kursportalen i 6 måneder.
Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå A2 - B1 som nettstudie. Lær norsk på en morsom og engasjerende måte. Norskkurs på mellomnivå er for deg som allerede har basiskunnskaper i språket. Du får det du trenger for å fungere språklig godt i Norge. Tilgang til kursportalen i 3 måneder.
Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå A2 - B1 som nettstudie. Lær norsk på en morsom og engasjerende måte. Norskkurs på mellomnivå er for deg som allerede har basiskunnskaper i språket. Du får det du trenger for å fungere språklig godt i Norge. Tilgang til kursportalen i 6 måneder.
Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå B1 - B2 som nettstudie. Lær norsk på en morsom og engasjerende måte. Norskkurs på øvet mellomnivå for deg som allerede har basiskunnskaper i språket. Du får det du trenger for å fungere språklig godt i Norge. Tilgang til kursportalen i 3 måneder.
Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå B1 - B2 som nettstudie. Lær norsk på en morsom og engasjerende måte. Norskkurs på øvet mellomnivå for deg som allerede har basiskunnskaper i språket. Du får det du trenger for å fungere språklig godt i Norge. Tilgang til kursportalen i 6 måneder.
Vi tilbyr nettstudie i samfunnskunnskap. I faget samfunnskunnskap lærer du om arbeidslivet og får innsikt i norsk og internasjonal politikk, økonomi og kultur. Med nettstudier bestemmer du hvor og når du vil lære.
Vi tilbyr nettkurs om 2070: Veien forbi klimaendringene. Hvordan skal vi sammen komme oss forbi klimakrisen? Aldri har vi mennesker påvirket klimaet og planeten vår mer enn vi gjør i dag.
Vi tilbyr hybridkurs om astronomiske observasjoner i klasserommet i 2 deler som nettkurs. I dette nettkurset lærer du hvordan du kan bruke fjernstyrte astronomiske teleskoper og du gis innføring i sentrale begreper man bør kjenne til for å bedrive observasjonell astronomi.
Vi tilbyr en kursrekke om astronomiske observasjoner i klasserommet i 3 deler som nettkurs. Kurset arrangeres i delingsplattformen Teams, som er en del av Microsoft 365.
Vi tilbyr kurs om BHG, SFO/AKS, 1 - 7 klasse: Barna som utfordrer oss via streaming. Kurset handler om barna som utfordrer oss med sin væremåte. De som strever med temperament, følelser og reaksjoner, og som ofte kommer i konflikt med sine omgivelser.
Vi tilbyr nettkurs om barns medvirkning i SFO/AKS. SFO skal bidra til at barn møter og ser verdien av et likestilt samfunn der alle har mulighet til å bli sett og hørt. Gjennom å delta i fellesskap får barna øve på å tilpasse seg andre, men også sette egne grenser og uttrykke egne behov.
Vi tilbyr nettkurs om barns seksualitet. Noen kaller det doktorleker, andre kaller det mor-og-far-leker, men hvordan reagerer vi når barn leker seksuelle leker? Og hvordan reagerer vi hvis vi ser at et barn tar på seg selv i tide og u-tide?
Vi tilbyr nettkurs om barns vennskap og relasjoner. Vennskap mellom barn er noe vi ofte tar for gitt, og de fleste barn vil i løpet av tiden i barnehagen finne og holde på venner. Noen vennskap kan til og med vare livet ut.
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO/AKS, 1 - 7 klasse: når følelser blir atferd - hvordan møter vi vanskelige følelser hos barn på en klok måte? Barn har sterke følelser som ofte vises i utfordrende atferd.
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO/AKS, 1. - 4. trinn: Lek med plass for alle. Innhold i kursene vil tilpasses og tilrettelegges, både i innhold og omfang, til de enhver tid aktuelle behov og beskrives detaljert i hvert kurs sin kursbeskrivelse / kursinvitasjon.
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO/AKS, 1. - 4. trinn: Når barn er pårørende. Innhold i kursene vil tilpasses og tilrettelegges, både i innhold og omfang, til de enhver tid aktuelle behov og beskrives detaljert i hvert kurs sin kursbeskrivelse / kursinvitasjon.
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO/AKS, 1.- 4. trinn: Flerkulturell kommunikasjon. Innhold i kursene vil tilpasses og tilrettelegges, både i innhold og omfang, til de enhver tid aktuelle behov og beskrives detaljert i hvert kurs sin kursbeskrivelse / kursinvitasjon.
Dette nettkurset inneholder teoriene bak arbeidsmåten. Vi går kort innpå forskning. Kursholder gir en rekke konkrete eksempler på strukturene brukt i praksis. I løpet av kurset vil du få kunnskap om hvordan du som pedagog kan sette i gang med CL på barnetrinnet på en enkel måte.
Vi tilbyr nettkurs om Cooperative Learning for førsteklasselærere. Læring gjennom lek og utforskning blir mer vektlagt i de nye læreplanene. Hvordan kan vi tilrettelegge for lekpreget læring og et aktivt klasserom.
Vi tilbyr nettkurs om Cooperative Learning i ungdomsskole, videregående skole og voksenopplæringen over to kursdager. Ny overordnet del og nye læreplaner stiller større krav til at læring skal skje gjennom samarbeid.
Vi tilbyr nettkurs om demokrati og medborgerskap med kursholder Mathilde Fasting. Etter påmelding får du en kursbekreftelse på e-post. Noen dager før kursstart mottar du en møteinnkalling i plattformen Teams, der nettkurset finner sted.
Vi tilbyr nettkurs om den dyktige assistenten over 2 kvelder. Assistenter / pedagogiske medarbeidere, er en stor og viktig ressurs i barnehage og SFO/AKS. De er alltid til stede i barnegruppen, også når pedagogisk personale jobber med planlegging, har samtaler og møter.
Vi tilbyr kurs i dybdelæring og relevans i historiefaget via streaming. Alle lærere er opptatt av læringslyst, av å skape en indre motivasjon hos elevene til å henge med på det som skal skje i en skoletime.
Vi tilbyr nettkurs om elever med høyt læringspotensial. Hva kjennetegner elever med høyt læringspotensial. Hvordan kan vi identifisere dem og hva sier forskningen om hvordan vi bør tilrettelegge for denne elevgruppen. Hvordan kan lærere gjenkjenne elever med stort læringspotensial i klasserommet.
Vi tilbyr kurs i en liten åpen økonomi og EØS-avtalen som nettkurs. Det er uro i den internasjonale økonomien. Storbritannia har forlatt EU. Kina vokser fram som en ledende verdensøkonomi i geopolitisk rivalisering med USA. Frihandelen fortsetter, men betingelsene endres både i Europa og globalt.
Vi tilbyr nettkurs i engelsk på småskoletrinnet over 2 kursdager. Hva er det nye i engelskfaget, og hva betyr det for undervisningen? Hva skal vi ha fokus på i engelsktimene? Kurset vil gi innsikt i endringene, praktiske eksempler, tips og undervisningsideer.
30 år etter Berlinmurens fall er demokratiet igjen under press. Når populismen kombineres med autoritære holdninger og nasjonalisme kan den true det liberale demokratiet, skape polarisering og undergrave minoritetenes rettigheter.
Vi tilbyr nettkurs om fagfornyelsen og den nye elevrollen. Dette nettkurset er en oppfølging av kurset Fagfornyelsen og den nye lærerrollen, og legger til rette for hvordan man i større grad kan involvere elevene, gjøre dem til medbestemmende og aktive deltakere i egen læring.