Tysk 2 fellesfag - nettkursKursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 225 timer
Pris: 12.100

Vi tilbyr språkkurs i tysk 2 fellesfag som nettkurs. Du lærer å beherske grunnleggende tysk skriftlig og muntlig, og får innsikt i historie, geografi, kultur og samfunn i tysktalende land. Tysk 2 er ett av fagene du kan ta for å oppfylle kravet til 225 årstimer valgfritt fremmedspråk på videregående

Nesten 100 millioner mennesker snakker tysk, og det er offisielt språk i seks land. Tyskland er en av Norges største handelspartnere, så det er stor etterspørsel etter folk som kan tysk.

Slik er undervisningen:
I hvert emne finner du eksamensrelevante tekst- og lydoppgaver du skal sende inn. Nettlæreren din retter og gir deg tilbakemeldinger. I tillegg finner du digitale prøver, flervalgs-tester, lytteoppgaver og quiz, slik at du får god anledning til å repetere underveis. Du kan også delta i “live” undervisning, via nettløsningen GoToWebinar. Husk å delta på gratis kurs i studieteknikk og eksamensmestring!

Eksamen:
I Tysk 2 fellesfag skal du ha én skriftlig og én muntlig eksamen

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 27% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 54% studiebelastning.

Målgruppe:
Faget er for deg som skal forbedre eller fullføre Tysk 2 fra videregående eller som har hatt Tysk nivå 1 på ungdomsskolen og vil fortsette med språket på videregående nivå.