Engelsk VG1 - Online LiveKursarrangør: Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: mandager kl 17:00 - 21:00 tirsdager eller torsdag kl 16:00 - 17:45
Varighet: 1 semester
Pris: 12.300

Vi tilbyr online liveundervisning i Engelsk VG1. Engelsk på Vg1 studiespesialisering er ett av de seks minstekravs fagene som gir generell studiekompetanse. Du trenger dette faget for å oppnå generell studiekompetanse.

Engelsk er i bruk overalt og blir i økende grad anvendt i utdanning og arbeidsliv, i Norge så vel som i utlandet. Det er derfor svært viktig å beherske dette fremmedspråket.

Om faget:
For å mestre skriftlig og muntlig engelsk er det viktig å utvikle et ordforråd ved siden av å jobbe med engelsk grammatikk. Faget introduserer deg også for kultur, samfunn og litteratur i engelskspråklige land.

Om Akademiet Live:
Med Akademiet LIVE følger du undervisningen på nett i vårt digitale klasserom. Hvert fag har to faste livesendte undervisningsøkter i uken. Du logger på og følger undervisningen fra hvor du selv ønsker, du kan stille spørsmål til læreren direkte og danne kollokviegrupper med dine medstudenter. Opptak av alle undervisningsøkter er tilgjengelig, om du ønsker repetisjon eller har gått glipp av noe.

Målgruppe:
Kurset passer for deg som trenger å jobbe ekstra med engelsk språk og grammatikk. Det er også perfekt for deg som trenger eksamen i engelsk men føler deg utrygg på grammatikken. Vi går gjennom de viktigste reglene for å snakke og skrive på engelsk og læreren gir deg oppgaver underveis slik at du kan forbedre engelsken din.
Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.

Forkunnskaper:
Fullført grunnskole eller tilsvarende

Eksamen:
Muntlig og skriftlig eksamen

Fagkoder:
Skriftlig: ENG1002
Muntlig: ENG1102