Spansk I - Nettstudier



Kursarrangør: Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Fortløpende
Varighet: 2 semester
Pris: 12.600

Vi tilbyr nettstudiet i Spansk I. Spansk fremmedspråk er et fellesfag innenfor studiespesialiserende utdanningsprogram. Spansk snakkes av nærmere 400 millioner mennesker over hele verden. Det er offisielt språk i 21 land.

Om fagene:
På grunn av vår brede kontakt med spansktalende land innen både næringsliv, handel, turisme og kultur er det et stort behov for folk som behersker språket både skriftlig og muntlig. For å mestre skriftlig og muntlig spansk er det viktig å utvikle et ordforråd ved siden av å jobbe med spansk grammatikk. Faget introduserer deg også for kultur, samfunn og litteratur i spanskspråklige land. Kurset er lagt opp etter gjeldende læreplan for videregående skole.

Forkunnskaper:
Fullført grunnskole eller tilsvarende. Fremmedspråk som fellesfag kan leses på to nivåer, nivå I og nivå II. Som programfag kan faget tas på tre nivåer: nivå 1, nivå 2 og nivå 3.

Eksamen:
Det er to eksamener i spansk 1, én skriftlig sentralgitt eksamen og en lokalgitt, muntlig eksamen. Dato for muntlig eksamen settes av ditt eksamenskontor. Den skriftlige eksamen er sentralgitt, som betyr at dato for eksamen settes av utdanningsdirektoratet (udir.no)

Fagkode:
Spansk 1 fellesfag:
skriftlig: FSP5092
muntlig: FSP5093

Spansk 1 programfag:
skriftlig: PSP5049
muntlig: PSP5050

Spansk 1+2:
skriftlig: FSP5098
muntlig: FSP5099

Spansk 1+2:
skriftlig: FSP5098
muntlig: FSP5099

Omfang:
Spansk 1 utgjør 225 årstimer, dette tilsvarer 50% studiebelastning i Lånekassen dersom du tar faget over ett semester. Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen.